Διαφήμιση

4.2.2 και flash player

• βρήκα ένα apk το έβαλα δεν έβγαλα άκρη τι γίνεται..

έχω χρησιμοποιήσει εφαρμογές που ξέρω έχουν flash player για π.χ. video streaming αλλά σκέτο σκέτο δεν έχω καταφέρει, π.χ. να φορτώσω λέμε το zoo.gr
    • Δουλευει κανονικα ο flash player , απλα δοκιμασε με dolphin και ενεργοποιησε τον flash player στις ρυθμισεις του dolphin .
      Εγω βλεπω ματσακια live streaming , και τα παντα ολα κανονικα , τον εχω και στο ρομ μου προεγκατεστημενο μαζι με τον dolphin και εδιωξα τον miui browser.
      Για δες εδω ... Download And Install Flash Player For Android 4.1 / 4.2 Jellybean
      Κατεβασε και δοκιμασε το , δεν υπαρχει περιπτωση να μη δουλεψει.

Στάλθηκε από το ZTE Blade V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • για 4.4.... KitKat , στο δεύτερο ποστ στο flash player
      Επεξήγηση ορολογιών
      δουλεύει και σε jb roms
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• δεν ειμαι σιγουρος για 4.4 .. κατι λεει πιο κατω στο λινκ που εβαλα .δεν εχω δοκιμασει ακομα 4.4 , μονο κανα δυο βδομαδες σε αλλο τηλ..
    • Στον οδηγό που ανέβασα εδώ επιβεβαιώνω τη λειτουργία του Flash player σε Mi2S
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
    • Διαφήμιση
    • ναι παίζει άψογα και με τον Dolphin να τον βάλεις User agent Desktop και Flash always on.. θα ήθελα να βρω τρόπο να παίζει μόνο από τον Dolphin και όχι από τους άλλους Browser.. τώρα έχω πολύ σαβούρα από διαφημίσεις που δεν έβλεπα πριν σε Chrome + Default :(

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    • δοκίμασες την εφαρμογή AdFree για τις διαφημίσεις ?
      αυτό εννοείς ? (screenshot)
      edit
      Γιώργο , @kok8 , βάλε στους οδηγούς και το titanium backup , σε όλα τα android είναι απαραίτητο , (Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, και επαναφορά σε 2 λεπτά , μετά π.χ. απο full wipe , κάνει και άλλα πολλά)
      Διάφορες Απορίες για το Mi3w ROM DOWNGRADING (Από 4.4 kitkat σε 4.3 )

Images
      • 123.png

77,09 kB, 1.080×1.920, viewed 214 times

• Ο/H tora33 έγραψε:

.......
      Γιώργο , @kok8 , βάλε στους οδηγούς και το titanium backup , σε όλα τα android είναι απαραίτητο , (Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, και επαναφορά σε 2 λεπτά , μετά π.χ. απο full wipe , κάνει και άλλα πολλά)
      Διάφορες Απορίες για το Mi3w ROM DOWNGRADING (Από 4.4 kitkat σε 4.3 )

Φίλε Γιώργο, έχεις δίκιο είναι ένας απαραίτητος οδηγός (αυτό που ξέρω είναι να κάνω είναι μόνο back up και restore) και νόμιζα πως θα το αδικήσω καθώς δεν έχω δοκιμάσει όλες τις λειτουργίες του. Αν τυχόν έχεις λινκ με αγγλικές πλήρη οδηγίες στείλτο, καλοδεχούμενη φυσικά κάθε βοήθεια (μόνο λόγια), θα ανεβάσω εγώ τις φωτό, με απόδοση φυσικά των σχετικών credits!
      Θα προσπαθήσω να τον ανεβάσω το συντομότερο και τον παραμετροποιούμε - συμπληρώνουμε on site!
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
    • off topic
      Display Spoiler
      Νομίζω Γιώργο ,για αρχή είναι καλά για νέους χρήστες (αυτό που θέλουν είναι μετά από π.χ. Full εργοστασιακές ρυθμίσεις η full wipe , να μπορέσουν να επαναφέρουν τις εφαρμογές τους με τα δεδομένα τους
      α) επιλέγουμε να είμαστε root (ασφάλεια / δικαιώματα / δικαιώματα root
      β) ενεργοποιούμε τις άγνωστες πηγές (μενού/ρυθμίσεις/Ασφάλεια & απόρρητο/επιλέγουμε το Άγνωστες πηγές
      γ) μενού/ρυθμίσεις/{} Επιλ.για προγραμματιστές/επιλέγουμε το Εντοπισμός σφαλμάτων USB
      [(στο πρώτο ποστ βάζεις τα παρακάτω , δεσμεύεις και άλλο ένα ποστ που θα λέει για μελλοντική χρήση
      Αν υπάρχει ερώτηση που η απάντηση δεν θα είναι στο πρώτο ποστ , συμπληρώνεις με την απάντηση στο δεύτερο ποστ σου (το εμπλουτίζεις αν χρειασθεί) και τον παραπέμπεις εκεί , αν θεωρείς απαραίτητο ,
      δεσμεύεις και τρίτο ποστ και βάζεις μέσα π.χ. σωστές απαντήσεις χρηστών για το θέμα ,
      Όλα αυτά για να μην γεμίσεις με πάρα πολλά το πρώτο ποστ και ο χρήστης το κοιτάει αλλά δεν το βλέπει ]
      προετοιμασία για Επαναφορά των εφαρμογών μας με το Titanium backup
      1. Κάνουμε εγκατάσταση το titanium backup , δεν το τρέχουμε
      2. εγκατάσταση του supersu play.google.com/store/apps/det…u.chainfire.supersu&hl=el
      3. το τρέχουμε , παίρνει δικαιώματα από την root της συσκευή μαςτρέχουμε το titanium backup , παίρνει δικαιώματα από το root της συσκευή μας και από το supersu
      4.πατάμε ψηλά το παραλληλόγραμμο με το V , εμφανίζετε η "Μαζική λειτουργία Αντ. ασφαλείας..."
      Εδώ βάζεις το screenshot
      στο "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας" πατάμε το εκτέλεση (στο Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη)
      screenshot
      δημιουργείται ένας φάκελος με το όνομα titanium backup , τον μεταφέρουμε στον υπολογιστή μας
      Μεταφέρουμε επίσης και τους φακέλους με τις εφαρμογές μας , τα gps , τραγούδια κ.λ.π. , ότι έχουμε βάλει εμείς στο κινητό μας
      5. Αν κάνουμε full wipe θα χαθούν τα πάντα
      Πως θα τα επαναφέρουμε με το titanium backup
      1.Μεταφέρουμε τον φάκελο του titanium backup από τον υπολογιστή στο κινητό (και τους άλλους φακέλους μας με τα τραγούδια, εφαρμογές, gps κ.λ.π.)
      2.εγκατάσταση το titanium backup, δεν το τρέχουμε
      3.εγκατάσταση του super su , το τρέχουμε παίρνει δικαιώματα από την root συσκευή μαςτρέχουμε το titanium backup , παίρνει δικαιώματα από το root της συσκευής μας και από το supersu, ανοίγει το titanium backup
      4.θα πρέπει να δείξουμε στο titanium backap που είναι ο φάκελος titanium backupπατάμε το μενού του τηλεφώνου μας/Προτιμήσεις/θέση φακέλου αντιγράφων ασφαλείας/ανίχνευση , για να βρει τον φάκελο titanium backup και πατάμε το "χρήση τρέχοντος φακέλου",
      5.επανεκκίνηση του titanium backupτρέχουμε το titanium backupπατάμε ψηλά το παραλληλόγραμμο με το V , εμφανίζετε η "Μαζική λειτουργία Αντ. ασφαλείας..."στο "Επαναφορά" πατάμε το εκτέλεση (επαναφορά απόντων εφαρμογών με τα δεδομένα τους)σε λίγα λεπτά επιστρέφουν στο κινητό μας οι δικές μας εφαρμογές με τα δεδομένα τους

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H tora33 έγραψε:

off topic
      Display Spoiler
      Νομίζω Γιώργο ,για αρχή είναι καλά για νέους χρήστες (αυτό που θέλουν είναι μετά από π.χ. Full εργοστασιακές ρυθμίσεις η full wipe , να μπορέσουν να επαναφέρουν τις εφαρμογές τους με τα δεδομένα τους
      a) ενεργοποιούμε τις άγνωστες πηγές (μενού/ρυθμίσεις/Ασφάλεια & απόρρητο/επιλέγουμε το Άγνωστες πηγές
      β) μενού/ρυθμίσεις/{} Επιλ.για προγραμματιστές/επιλέγουμε το Εντοπισμός σφαλμάτων USB
      [(στο πρώτο ποστ βάζεις τα παρακάτω , δεσμεύεις και άλλο ένα ποστ που θα λέει για μελλοντική χρήση
      Αν υπάρχει ερώτηση που η απάντηση δεν θα είναι στο πρώτο ποστ , συμπληρώνεις με την απάντηση στο δεύτερο ποστ σου (το εμπλουτίζεις αν χρειασθεί) και τον παραπέμπεις εκεί , αν θεωρείς απαραίτητο ,
      δεσμεύεις και τρίτο ποστ και βάζεις μέσα π.χ. σωστές απαντήσεις χρηστών για το θέμα ,
      Όλα αυτά για να μην γεμίσεις με πάρα πολλά το πρώτο ποστ και ο χρήστης το κοιτάει αλλά δεν το βλέπει ]
      προετοιμασία για Επαναφορά των εφαρμογών μας με το Titanium backup
      1. Κάνουμε εγκατάσταση το titanium backup , δεν το τρέχουμε
      2. εγκατάσταση του supersu play.google.com/store/apps/det…u.chainfire.supersu&hl=el
      3. το τρέχουμε , παίρνει δικαιώματα από την root της συσκευή μαςτρέχουμε το titanium backup , παίρνει δικαιώματα από το root της συσκευή μας και από το supersu
      4.πατάμε ψηλά το παραλληλόγραμμο με το V , εμφανίζετε η "Μαζική λειτουργία Αντ. ασφαλείας..."
      Εδώ βάζεις το screenshot
      στο "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας" πατάμε το εκτέλεση (στο Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη)
      screenshot
      δημιουργείται ένας φάκελος με το όνομα titanium backup , τον μεταφέρουμε στον υπολογιστή μας
      Μεταφέρουμε επίσης και τους φακέλους με τις εφαρμογές μας , τα gps , τραγούδια κ.λ.π. , ότι έχουμε βάλει εμείς στο κινητό μας
      5. Αν κάνουμε full wipe θα χαθούν τα πάντα
      Πως θα τα επαναφέρουμε με το titanium backup
      1.Μεταφέρουμε τον φάκελο του titanium backup από τον υπολογιστή στο κινητό (και τους άλλους φακέλους μας με τα τραγούδια, εφαρμογές, gps κ.λ.π.)
      2.εγκατάσταση το titanium backup, δεν το τρέχουμε
      3.εγκατάσταση του super su , το τρέχουμε παίρνει δικαιώματα από την root συσκευή μαςτρέχουμε το titanium backup , παίρνει δικαιώματα από το root της συσκευής μας και από το supersu, ανοίγει το titanium backup
      4.θα πρέπει να δείξουμε στο titanium backap που είναι ο φάκελος titanium backupπατάμε το μενού του τηλεφώνου μας/Προτιμήσεις/θέση φακέλου αντιγράφων ασφαλείας/ανίχνευση , για να βρει τον φάκελο titanium backup και πατάμε το "χρήση τρέχοντος φακέλου",
      5.επανεκκίνηση του titanium backupτρέχουμε το titanium backupπατάμε ψηλά το παραλληλόγραμμο με το V , εμφανίζετε η "Μαζική λειτουργία Αντ. ασφαλείας..."στο "Επαναφορά" πατάμε το εκτέλεση (επαναφορά απόντων εφαρμογών με τα δεδομένα τους)σε λίγα λεπτά επιστρέφουν στο κινητό μας οι δικές μας εφαρμογές με τα δεδομένα τους

Σε ευχαριστώ συνονόματε και συμπατριώτη, σήμερα ανέβασα τον απλό οδηγό (τσέκαρέ τον) και αύριο θα ανεβάσω τον δικό σου απαραίτητο μετά από full wipe data.