Διαφήμιση

hongmi hot spot

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H kynegeiros έγραψε:

:) :)
      Το βρήκα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες για το σύρσιμο πάνω από τη μπάρα.
      Πάντως δεν μπορείς από ότι κατάλαβα να προσθέσεις πάνω από 11 εικονίδια στους διακόπτες διότι όταν προσθέτεις κάποιο αυτό...διώχνει ένα άλλο.

Ευτυχώς που το βρήκες, αλλιώς θα έσκαγα ΕΓΩ αν δεν το έβρισκες! :mrgreen:
      Όντως δεν μπορείς να προσθέσεις περισσότερα απο 11 tasks... Απλά βάζεις εκεί αυτά που εσύ χρειάζεσαι και χρησιμοποιείς περισσότερο...
    • Σ' έπρηξα λίγο είναι αλήθεια....:) :)...
      Αλλά έμαθα κάτι παραπάνω........
      Όπως είπες σημασία έχει να κρατήσω αυτούς τους διακόπτες που χρησιμοποιώ συχνότερα. Το τηλ.το'χω κοντά στις δύο βδομάδες κι όλο και θέλω να μαθαίνω πράματα.
      Παιδευτηκα λιγάκι να συρω το εικονίδιο διότι δεν μπορούσα να το..... τσιμπησω.
      Θα πρέπει να εκπαιδευτώ.
      Σ' ευχαριστώ για όλα φίλε. Όλο και κάποια απορία θα έχω σύντομα και θα επανελθω.
    • Ο/H kynegeiros έγραψε:

Σ' έπρηξα λίγο είναι αλήθεια....:) :)...
      Αλλά έμαθα κάτι παραπάνω........
      Όπως είπες σημασία έχει να κρατήσω αυτούς τους διακόπτες που χρησιμοποιώ συχνότερα. Το τηλ.το'χω κοντά στις δύο βδομάδες κι όλο και θέλω να μαθαίνω πράματα.
      Παιδευτηκα λιγάκι να συρω το εικονίδιο διότι δεν μπορούσα να το..... τσιμπησω.
      Θα πρέπει να εκπαιδευτώ.
      Σ' ευχαριστώ για όλα φίλε. Όλο και κάποια απορία θα έχω σύντομα και θα επανελθω.

You're VERY welcome! :thumbsup:
    • Διαφήμιση