Σε άλλα forums έχει πέσει στο τραπέζι ακόμα και η χρήση της κινεζικής stock ROM.. λέγοντας κάποιοι ότι οι εφαρμογές google μπορούν να κατέβουν κανονικά υποστηριζόμενου και του google wallet.. αναρωτιέμαι για κάποιον που έτσι και αλλιώς χρησιμοποιεί αγγλικά μενού, η κινεζική θα δείχνει παρόλα αυτά ελληνικούς χαρακτήρες σε μυνήματα κλπ? Γιατί αν είναι έτσι ίσως μου κάνει κάτι τέτοιο... Έχει κανείς εμπειρία από σύγχρονη κινεζική miui rom και αν ισχύουν τα παραπάνω? Διότι θα συμφωνήσω με αυτό που αναφέρει ο περισσότερος κόσμος... Επιλέγει κάποιος stable rom γιατί θέλει τα καλούδια που προσφέρει αλλά με το ελάχιστο δυνατόν 'πειραγμα' και όχι root και ψαγμενιες... Ειδάλλως πολυ απλά πάει σε dev...
προβλημα με τη χρηση πορτοφολι
-
-
Τελικά δεν περνάει η κάρτα. Πρόβλημα λοιπόν και περιμένουμε ενημέρωση. Έκανα καθαρισμό της εφαρμογής αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως κάνω κατάργηση και πέρασμα ξανά της κάρτας μπας και φτιάξει.
-
Καλά στημένος πόλεμος λοιπόν από την κ Google ,, χτυπάει εκεί που θα πονέσει,,, διότι όλα μα όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν άψογα ,,, θα μπορούσε απλά να "κλειδώσει" κι άλλες λειτουργίες ΑΛΛΑ σου λέει στις πληρωμές θα πονέσει ο κοσμάκης...
η συσκευή μου λέει ότι είναι πιστοποιημένη, όλες οι εφαρμογές λειτουργούν άψογα μόνο το wallet αρνείται
ελπίζω στο σχόλιο του @MIUI_ART ώστε να βρεθεί λύση μέχρι τότε πιθανότατα θα έχω τις καρτούλες μαζί μου συντροφιά -
υπάρχει κάποιος οδηγός για επιστροφή σε official και κλειδωμα; έχω 100ευρω στο pass και καμιά διάθεση να τα χάσω.....
-
Ο/H ptoube έγραψε:
υπάρχει κάποιος οδηγός για επιστροφή σε official και κλειδωμα; έχω 100ευρω στο pass και καμιά διάθεση να τα χάσω.....
Προσοχη το lock αναφερεται ΜΟΝΑΧΑ (για σιγουρια) στην ROM την οποια "φορουσε" απο τη μαμα του (ως region)
Y.Γ. παρολα αυτα το τελευταιο fix με το updated module του magisk δουλευει κανονικα οσον αφορα τις πληρωμες (εως τωρα τουλαχιστον) -
Καλησπέρα.....ο Miui Art Δημήτρης είπε να περιμένουμε το νέο fix και πιστεύω να ισχύει.Εάν όχι και πάλι περιμένουμε κάποιες οδηγίες τι κάνουμε από δω και μετά.
-
Ο/H steliosperamos έγραψε:
ο Miui Art Δημήτρης είπε να περιμένουμε το νέο fix και πιστεύω
Το Fix που θα κάνουμε, είναι ουσιαστικά ένα Pre-root Patch με το Magisk στο boot.img ώστε να μην χρειάζεται να το πατσάρετε από μόνοι σας κάθε φορά που θα βγαίνει νέα ROM.
Στο Zip της Hybrid ROM θα υπάρχει επίσης και το Magisk.apk μαζί με το PlayIntegrityFix module για να τα κάνετε εγκατάσταση εάν θέλετε να έχετε λειτουργικό Wallet για τις ανέπαφες πληρωμές.|
Σε περίπτωση που κάποιος κάνει το Flash από το Recovery θα του βάζει επίσης αυτόματα τον Φάκελο στην συσκευή του με τα αρχεία που χρειάζεται ( Magisk.apk μαζί με το PlayIntegrityFix module )
Ουσιαστικά μια διευκόλυνση θα είναι για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν τις XTRV ROM και να έχουν Wallet... -
Να ρωτήσω κάτι πιο απλο για να μη ψάχνω οδηγούς κλπ. Αν περάσω το λογαριασμό μου του google στο κινητό της γυναίκας μου και το vivawalet, θα μπορέσει να δει το market pass ή πρέπει να έχει και τη δική μου sim μέσα;;;; Συγνώμη ρε παιδιά και ευχαριστώ πολύ....
-
Νομίζω πως πρέπει να έχει και την δική σου SIM κάρτα.
Αλλά γιατί δεν το δοκιμάζεις πρώτα χωρίς την δική σου SIM ? -
Η κάρτα για το market pass μπορεί να περαστεί σε όσα τηλέφωνα θες και να χρησιμοποιηθεί
Στάλθηκε από το 2201123G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Εγώ πέρασα την κάρτα στο κινητό της συζύγου και μια χαρά όλα. Δεν χρειάζεται ούτε σιμ ούτε λογαριασμό Google , τίποτα. Απλά περνάς νέα κάρτα στο gpay και έτοιμος.
-
Καλησπέρα ... σε μια προσπάθεια που έκανα για να περάσω Official rom με το Mi Flash Tool μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα, τι μπορεί να συμβαίνει ξέρει κάποιος να απαντήσει ?
..... οκ το βρήκα έπρεπε να περάσω τους σωστούς οδηγούς.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες