Από την στιγμή που η Google έχει ανοίξει μέτωπο με όλους τους ROM Developers - τότε δεν υπάρχει σωτηρία, αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάζει με το έτσι θέλω τους όρους και τους ελέγχους πιστοποίησης.Ο/H anakondagr έγραψε:
Καμία σωτηρία με κανένα fix δυστυχώς. Και εγώ μια από τα ίδια poco F3 με dev από xiami.eu
προβλημα με τη χρηση πορτοφολι
-
-
Τουλάχιστον η γ@μ0google ας μην έβαζε με το έτσι θέλω τους κwl0dialers και τις εφαρμογές της.... Και να άφηνε τον χρήστη να επιλέξει αν θα τρέχει από Xiaomi η ότι άλλο... Και εν τέλει ακόμα και η ηχογράφηση κλήσεων δικαίωμα του κάθενος είναι εφόσον το κάνει ιδιωτικά και δεν φεύγει παραέξω.. άλλωστε γίνεται με χίλιους δύο άλλους τρίτους τρόπους...ποιο το νόημα να μας ταλαιπωρούν λοιπόν! Και μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος επειδή η γυναίκα δεν ξέρει από αυτά και αναγκαστικά θα την γυρίσω σε stock για να μην έχει το άγχος πληρώνει δεν πληρώνει... Πάει καιρός και δεν θυμάμαι την official rom τι region ήταν... Αν τυχόν ήταν eu και βάλω global, κλειδώνει και πάλι χωρίς πρόβλημα ο bootloader η κινδυνεύει με brick οπότε πρέπει να μπει οπωσδήποτε αυτή που έτρεχε αρχικά?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από την στιγμή που η Google έχει ανοίξει μέτωπο με όλους τους ROM Developers - τότε δεν υπάρχει σωτηρία, αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάζει με το έτσι θέλω τους όρους και τους ελέγχους πιστοποίησης.Ο/H anakondagr έγραψε:
Καμία σωτηρία με κανένα fix δυστυχώς. Και εγώ μια από τα ίδια poco F3 με dev από xiami.eu

-
Καλησπέρα...όπως λέει και ο φίλος παραπάνω έκανα και εγώ πριν λίγο συναλαγή και μου την πέρασε κανονικά.Το μήνυμα βγαίνει πάλι αλλά το πορτοφόλι δουλεύει.Έκανα και διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής.Ο/H vanni έγραψε:
Να ενημερώσω εδώ ότι άσχετα με το μήνυμα που βγάζει η συναλλαγή γίνεται κανονικά χωρίς πρόβλημα. Μόλις πέρασα σε σούπερ μάρκετ και σε καφέ.
Στάλθηκε από το 2201123G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα ,
επειδή βλέπω να μην ξεμπερδευουμε εύκολα
για να κλειδώσουμε τον bootloader , ο μόνος τρόπος είναι με fastboot rom και miflash ?
Οπότε στήσιμο απο την αρχή ?? -
Ναι, original ROM της Xiaomi και lock από το Mi Flash toolΟ/H lazkal έγραψε:
για να κλειδώσουμε τον bootloader , ο μόνος τρόπος είναι με fastboot rom και miflash ?
Οπότε στήσιμο απο την αρχή ??
-
-
Δυστυχώς άσχημα τα νέα από ότι διαβάζω και στο xiaomi.eu... αποφάσισαν να σταματήσουν την διάθεση των stables με το fix και ο χρήστης είτε να πάει σε weekly rom είτε να κάνει root magisk κλπ στην stable... Άκρως παλαβό κατά τη γνώμη μου γιατί τότε τι να την κάνω την stable???!!! Νομίζω ο μόνος λόγος ύπαρξης της ήταν ότι είναι κάπως κλειστή και πιο 'ασφαλης' από τις weekly ενώ δεν βάζει τον απλό χρήστη σε περίεργες διαδικασίες.... Πραγματικά αν υπήρχε εναλλακτική θα έφευγα από την google εντελώς! Μας έχει κάνει πιονια της καλά καλά ενώ κάποιοι κατηγορούσαν την apple για τα κλειστά της συστήματα.... Και όλα αυτά σε μια ανοικτή πλατφόρμα θεωρητικά όπως είναι το android!!!! Γιατί ρε φίλε δε με αφήνεις να πάρω εγώ την ευθύνη των πράξεών μου και θέλεις ντε και καλά να με κρατάς ασφαλή αλλά με το έτσι θέλω να χρησιμοποιώ τα δικά σου κwλοπρογραμματα?????! Ελπίζω να μην είναι το οριστικό τέλος αυτό...
-
-
Πάντως και σήμερα το πρωί φούρνο συνοικιακό και καφέ coffee island πέρασαν οι πληρωμές κανονικά,επίσης να πω ότι δεν έκανα κανένα καθαρισμό δεν πείραξα τίποτα δεν έβγαλα καμία κάρτα ούτε προσπάθησα να βάλω άλλη κάρτα απλά πάτησα στο μήνυμα το κατάλαβα και προχώρησα στις πληρωμές.
Στάλθηκε από το 2201123G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
-
Ψάξτε το module "Play Integrity Fix" για το Magisk. Δε λειτουργεί σε xiaomi.eu ROMS όμως από όσο είδα κάπου συν ότι περιοδικά παύει να λειτουργεί και στις υπόλοιπες. Γενικά τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα και όποιος θέλει απροβλημάτιστη λειτουργία του google wallet το root και έστω ακόμα και το ξεκλείδωμα του bootloader είναι απαγορευτικά πλέον.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες