προβλημα με τη χρηση πορτοφολι
-
-
Στην ίδια συσκευή νομίζω μπορείς να ξεκλειδώσεις πολλές φορές άμεσα και χωρίς αναμονή αλλά δεν ξέρω πόσες..
-
Επίσης διαβάζω ότι για να βάλεις official rom πρέπει να ξέρεις τι είχε όταν την αγόρασες.Ισχύει αυτό ?.Εγώ δεν θυμάμαι τι είχε.Πως μπορούμε να ξέρουμε εάν είχε κινέζικη ή clobal ? Το τηλέφωνο ήταν αγορασμένο από Ελλάδα.Σε μια όμως εποικινωνία που είχα με την info Quest μου είπαν ότι δεν ήταν δική τους εισαγωγή.Υπάρχει τρόπος να το μάθω ?
-
Συνήθως οι παραεισαγωγές έρχονται με Global ROMs αλλά και πάλι αυτό δεν είναι απόλυτο.
-
Γιατί βάζετε την Indonesian και όχι την global; Τι διαφορές έχει;
-
Ο/H aopvet έγραψε:
Γιατί βάζετε την Indonesian και όχι την global; Τι διαφορές έχει;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εγώ προς το παρόν έβαλα την Indonesia ROM στο Redmi Note 12 5G που έχω και κλείδωσα τον Bootloader και ησύχασα προς το παρόν.
Έχει τα πάντα με Ελληνικά και τρέχει μια χαρά.
Μέχρι να δούμε εάν θα μπορέσουμε να βρούμε λύση στο Wallet εδώ θα μείνω.
Στις 4 μέρες που δοκίμασα του xiaomi.eu ROM, 3 φορές χρειάστηκε να κάνω Update με το νέο App που δίνουν, αλλά το κακό ήταν πως ξαφνικά και ενώ ήμουν στο ταμείο η κάρτα δεν έγινες δεκτή.
Θα έπρεπε μετά να κάνω και Clear όλα τα δεδομένα κάθε φορά και μετά από κάθε αναβάθμιση, τις εφαρμογές Wallet - Goolge Play - Google Play Services, και ήταν σπαστικό - εκνευριστικό και άσκοπο, αφού ήξερα ότι πάλι σε μερικές ώρες - άντε το πολύ σε 1-2 μέρες, πάλι θα είχαμε τα ίδια προβλήματα με το Wallet.
Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουμε διακοπή στις XTRV ROMs, γιατί αυτού του είδους οι λύσεις κάθε άλλο παρά πρακτικές είναι και δεν έχει νόημα για εμάς να δίνουμε ROM που έχουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας.
Καλησπέρα @MIUI_ART
Εντός των ημερών (ελπίζω) θα έχω στα χέρια μου κινητό για το οποίο υπάρχει indonesia ROM (πιθανότατα το redwood)
Ξεκλειδώνω bootloader και με miflash φορτώνω την τελευταία διαθέσιμη indonesia και επανα-κλειδώνω ?
Απαιτείται κάποια συγκεκριμένη miflash Version ??
Διαθέτω τις : MiFlash20181115
& MiFlash20220507 -
-
Ο/H steliosperamos έγραψε:
Καλησπέρα έχω μια βδομάδα με την indonecia rom, όλα δουλεύουν καλά,εγώ την πέρασα με το MiFlash_202304140.
Σε όποιον έχει την δυνατότητα να την βάλει στην συσκευή του, ας το κάνει ανεπιφύλακτα ... -
Καλησπέρα
@MIUI_ART να ρωτήσω μήπως γνωρίζεις εάν η lisa έχει κοινή rom με κάποια άλλη συσκευή που βρίσκεται στη λίστα των indonesia rom ?
κάνω αυτή την ερώτηση διότι στις xtrv π.χ. η ίδια rom μπορούσε να φορεθεί και σε άλλη συσκευή
(( xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI11LE_XM11Lite5GNE_V14.0.12.0.TKOCNXM )) η MI11LE ποιά συσκευή είναι ? -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες