Διαφήμιση

redmi note

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H mAthosalas έγραψε:

Εστειλα και "αναφορα" επι του θεματος για να επιληφθει η Συντονιστικη Ομαδα αλλά δεν εχω καποια απαντηση.

Βρε, έστειλες αναφορά για δικό σου post, και εγώ το έσβησα γιατί θεώρησα πως έκανες λάθος... :lol:
      ΑΝΑΦΟΡΑ = αναφέρουμε συνήθως κάποιο μέλος ή posτ που έχει γίνει, το οποίο και παραβιάζει ευθέως τους κανόνες του φόρουμ.

Εσύ μου έστειλες αναφορά για τον εαυτό σου, (δικό σου Post), και γι'αυτό θεώρησα πως το έκανες καταλάθος.. :D

Οχι,κανονικα την εστειλα για το λογο οτι άλλα ειχα γραψει και άλλα εμφανιστηκαν τελικα στο ποστ....anyway...δεν υπαρχει κανενα θεμα.

Για το θεμα του S/N 123456789AΒCDEF εχεις καποια βοηθεια/αποψη;Ειναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ λογος επιστροφης του Note μου...
      :borg: ...Xiaomi rules
      Κώστας
    • Για το θέμα του S/N έχουν λεχθεί πολλά.
      Το S/N της κάθε συσκευής είναι hardcoded = γραμμένο σε chip και δεν μπορεί να αλλάξει με software.
      Oύτε είναι δυνατόν με κάθε ROM να έχουμε και διαφορετικό S/N.
      Όταν μια ROM αποτυχαίνει να βρεί (διαβάσει) το S/N τότε 2 πράγματα μπορόυν να συμβούν,

Η καταγραφή του ως Unknown,
      η καταφραφή του ως μήτρα 0123456789ABCDEF = δεκαεξαψήφια μήτρα με τους αποδεκτούς χαρακτήρες

Εστω ότι μία ROM για Χ.Υ λόγους δεν μπορεί να διαβάσει το S/N, και αυτό το γνωρίζουν σύγουρα τα διάφορα e-shops, ΠΟΙΟΣ θα μου πεί γιατί τότε ενώ έχουν γίνει τόσα παράπονα, δεν αλλάζουν ROM, και να βάλουν μία Version από το miuiandroid.com, που και mulilanguage είναι αλλά και είναι αντίγραφο της original MIUI όσο αφορά Drivers και Kernels ?

Mήπως τελικά κάτι άλλο παίζεται από πίσω ?
      Αλλά σας λέω και πάλι, δεν μπορώ να είμαι 100% σύγουρος, αφού μερικές φορές τα αντίγραφα είναι τόσο πιστά που μόνο η ίδια η Xiaomi θα μπορέσει να τα ξεχωρήσει.

Το μόνο που μπορώ να δώσω σαν οδηγία σε όσους θέλουν να αγοράσουν στα σύγουρα γνήσιο, είναι να ακολουθήσουν τα επίσημα συνεργαζόμενα e-shops με την Xiaomi και τα FAN CLUBs.

Mπορεί να σας στοιχήσει κάτι παραπάνω, αλλά είστε σύγουροι για την αυθεντικότητά τους.
      Εμείς ίσως αυτή την εβδομάδα, θα παραλάβουμε ένα RedMi Note και θα είμαστε σε θέση με δοκιμές που θα κάνουμε, να δούμε τι ισχύει τελικά, και τι όχι με τα S/N.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Το S/N της κάθε συσκευής είναι hardcoded = γραμμένο σε chip και δεν μπορεί να αλλάξει με software.
      Oύτε είναι δυνατόν με κάθε ROM να έχουμε και διαφορετικό S/N.

Πώς εξηγεις οτι ενω το S/N της συσκευης μου εγραφε 123456789ABCDEF με τη ROM που παρελαβα εγινε το εξης.Οταν εβαλα την MIUI ROM 3.10 που λεγαμε πιο πανω στην κουβεντα μας,το S/N παρεμεινε το ιδιο...Οταν χθες εβαλα την 3.11 ειδα να εμφανιζεται ως S/N αλλος;(αν σε ενδιαφερει και παιζει ρόλο να σου ξαναβρω ποιος ηταν ακριβως)!?!
      Κώστας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mAthosalas έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H mAthosalas έγραψε:

Εστειλα και "αναφορα" επι του θεματος για να επιληφθει η Συντονιστικη Ομαδα αλλά δεν εχω καποια απαντηση.

Βρε, έστειλες αναφορά για δικό σου post, και εγώ το έσβησα γιατί θεώρησα πως έκανες λάθος... :lol:
      ΑΝΑΦΟΡΑ = αναφέρουμε συνήθως κάποιο μέλος ή posτ που έχει γίνει, το οποίο και παραβιάζει ευθέως τους κανόνες του φόρουμ.

Εσύ μου έστειλες αναφορά για τον εαυτό σου, (δικό σου Post), και γι'αυτό θεώρησα πως το έκανες καταλάθος.. :D

Οχι,κανονικα την εστειλα για το λογο οτι άλλα ειχα γραψει και άλλα εμφανιστηκαν τελικα στο ποστ....anyway...δεν υπαρχει κανενα θεμα.

Για το θεμα του S/N 123456789AΒCDEF εχεις καποια βοηθεια/αποψη;Ειναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ λογος επιστροφης του Note μου...

Αυτό σημαίνει ότι εκείνη η rom διαβάζει το s/n αλλά αυτή που φοράμε τώρα δεν μπορεί να το διαβάσει. Αυτό και μόνο. Για μένα κάνεις λάθος που το στέλνεις. Πόσο το πήρες; Μήπως το θέλει κάποιος από εδώ! Κρίμα είναι να πάει πίσω.
    • Ο/H efkolo έγραψε:

Αυτό σημαίνει ότι εκείνη η rom διαβάζει το s/n αλλά αυτή που φοράμε τώρα δεν μπορεί να το διαβάσει. Αυτό και μόνο. Για μένα κάνεις λάθος που το στέλνεις. Πόσο το πήρες; Μήπως το θέλει κάποιος από εδώ! Κρίμα είναι να πάει πίσω.

...δεν ειμαι καθολου σιγουρος που το στελνω πισω...ειλικρινα το λεω.Σε ολα το Note φαινεται ΟΚ ακομα κ στο check στην Xiaomi στο ειδικο χωρο που εχουν,αλλά "μου'κατσε" αυτο με το S/N εντος της συσκευης και κολλησα περι μη αυθεντικοτητος...Ειλικρινα το λεω.Το κινητο δειχνει αριστο σε ολα...δεν θα επρεπε ομως να αναγραφεται το S/N που εχει στα barcodes και μεσα στη συσκευη;Τι συμβαινει;Και παλι..γιατι με την τελευταια Miui 3.11 δειχνει αλλο S/N?
      Κώστας
    • ξεκόλλα! κι εδώ και στο myphone.gr όλοι οι χρήστες της ίδιας συσκευής το ίδιο θέμα έχουμε. Δεν γίνεται να είναι όλα τα τηλέφωνα μαϊμού! Έχω δει μαϊμού τηλέφωνα, δεν είναι μαϊμού το τηλέφωνό μας. Τι s/n δείχνει με την 3.11?
    • Ο/H mAthosalas έγραψε:

δεν θα επρεπε ομως να αναγραφεται το S/N που εχει στα barcodes και μεσα στη συσκευη;

Κάτσε γιατί τώρα μπερδεύτηκα,,,,

Αλλο S/N έχει το κουτί + ΙΜΕΙ και άλλο S/N + IMEI έχει τυπωμένο το Sticker στην συσκευή κάτω από την μπαταρία ?
      Δηλαδή δεν είναι μόνο θέμα λάθους S/N από την ROM ?

• Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Παράθεση από mAthosalas: “δεν θα επρεπε ομως να αναγραφεται το S/N που εχει στα barcodes και μεσα στη συσκευη;”

Κάτσε γιατί τώρα μπερδεύτηκα,,,,

Αλλο S/N έχει το κουτί + ΙΜΕΙ και άλλο S/N + IMEI έχει τυπωμένο το Sticker στην συσκευή κάτω από την μπαταρία ?Δηλαδή δεν είναι μόνο θέμα λάθους S/N από την ROM ?…

Οχι.Το ΙΜΕΙ & S/N ΚΑΙ στα δυο αυτα σημεια(δηλαδη στο κουτι συσκευασιας και στο αυτοκολητο πισω απο τη μπαταρια)ειναι ολοϊδια.Ειναι μαλιστα αυτα που βαζοντας τα στο check της Xiaomi μού δινει ΟΚ αυθεντικοτητας.
      Μόνο το S/N που δειχνει στην "κατασταση τηλεφωνου",μεσα στο τηλεφωνο,διαφερει... :ugeek:
      Κώστας
    • Άκου, μαϊμού τηλέφωνα βγάζουν στα ακριβά μοντέλα, τώρα τι να το κάνει το note που έχει 150 ευρώ με τη θήκη; Να κάνει ένα τόσο πιστό αντίγραφο για να βγάλει 40 ευρώ; Τζάμπα δουλειά, και ανάλυση οθόνης σωστή και μνήμες και ταχύτητες και επεξεργαστές όλα καλά, και το gps πιάνει μέχρι να βγω στο μπαλκόνι!!! Το αγοράζω εγώ! Αν είναι να το στείλεις πίσω θα το πάρω εγώ!
    • Το κουτί είχε ένα Sticker που το ξύνεις και από κάτω υπάρχει ένας 20ψήφιος αριθμός ?

• Αν έχεις περιθώριο με το 45 ήμερο του paypal να το κρατήσεις λίγο κράτησέ το. Θα ξεκαθαρίσει το θέμα, κάτι είναι με τις rom. τίποτε πονηρό. Δεν μπορώ να μείνω άλλο, καληνύχτα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Το κουτί είχε ένα Sticker που το ξύνεις και από κάτω υπάρχει ένας 20ψήφιος αριθμός ?

Ναι(...θυμισε μου το Ονομα σου)...
      Κώστας