redmi note
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Nαι είναι η τελευταία και μπορείς να την βάλεις από τον Updater.
Ευχαριστω.Και αφου την εγκαταστησω μπορω μετα να σβησω την προηγουμενη απο την SD για να μην πιανει χωρο;...Xiaomi rules
Κώστας -
Ναι μπορείς...."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
-
Τωρα...ή καποιος με κοροϊδευει Κινεεζικα ή κατι μυστηριο παιζει...Ελυσα το προβλημα με το S/N που αναγραφεται στη συσκευη!!!
...Xiaomi rules
Κώστας -
-
Ο/H mAthosalas έγραψε:
Τωρα...ή καποιος με κοροϊδευει Κινεεζικα ή κατι μυστηριο παιζει...Ελυσα το προβλημα με το S/N που αναγραφεται στη συσκευη!!!
Δεν μας λες και εμάς να καταλάβουμε τι έγινε ? -
Ναι για πες μας....
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H mAthosalas έγραψε:
Δεν μας λες και εμάς να καταλάβουμε τι έγινε ?
Ο/H mondeo έγραψε:
Ναι για πες μας....
Το αρχικο μου μυνημα,ηταν αλλο αλλά δεν ξερω γιατι και πώς τροποποιηθηκε...Εστειλα και "αναφορα" επι του θεματος για να επιληφθει η Συντονιστικη Ομαδα αλλά δεν εχω καποια απαντηση.
Εγραφα λοιπον,οτι οταν μετα τη διαβεβαιωση σας,πως μετα την 3.10 ROM επαιζε νεα αναβαθμιση,περασα την Miui stable23 3.11 ROM,και οταν την εγκατεστησα,για λογο που ΔΕΝ ξερω,το S/N που εμφανιζεται στη συσκευη αλλαξε απο αυτο που εβλεπα σε ενα αλλο ασχετο με το προηγουμενο...ΠΕΡΙΕΡΓΟ αλλά περα για περα αληθινο.Οταν ξαναπερασα την 3.10 ξαναεμφανιστηκε το S/N που ελεγα πιο πανω 1234567κλπ κλπ...
Με αυτα και με αυτα,σημερα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και πακεταρισα το "NOTE",το οποιο δεν με επεισε για την αυθεντικοτητα του-και μετα βεβαιως και απο τη δικη σας βοηθεια επι του θεματος "αυθεντικο"-και αυριο το στελνω πισω ζητωντας full refund απο τον Πωλητη,ο οποιος συμφωνησε.
Οπότε τελος το Note...δυστυχως αν και μου αρεσε ως συσκευη και δυνατοτητες δεν εμελλε να μεινει πολυ,κυριως λογω του οτι δεν με επεισε για την 100% αυθεντικοτητα συσκευης και εμπιστοσυνη πωλητη.
Σε αναμονη να πανε ολα καλα και βλεπουμε τι θα παρω μετα...ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ψαξω πολυ καλυτερα για μια συσκευη που να αξιζει και να ειναι ταυτοχρονα ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ...δεν ξερω ποια μαγαζια ιντερνετικα προσφερουν εγγυηση στην αυθεντικοτητα της συσκευης και θα παω ψαχνοντας...με ενδιαφερει απο την Xiaomi και το Note αλλά και το ΜΙ3...θα δουμε αν τελικα βρω κατι 100% αξιοπιστο για αγορα και αν η τελικη επιλογη θα ειναι μονο αναμεσα στις δυο αυτες συσκευες ή θα ξαναγυρισω στην "ασφαλεια" του Ονοματος LG ή Samsung κοιτωντας ενα LG G2 ή ενα Samsung S4 ή Nexus5...και παλι η βοηθεια ολων και η αποψη,πολυτιμη...Xiaomi rules
Κώστας -
και της γυναίκας μου έχει το ίδιο serial number αλλά δεν θεωρώ ότι δεν είναι αυθεντικό και είναι άψογο. Το θέμα με το serial number έχει σχέση με τις rom που φορτώνουν οι Κινέζοι αλλά δεν θα ξεκαθαρίσει εύκολα. Πάντως αν θέλει κάποιος μπορεί να κάνει αναζήτηση "serial number 0123456789ABCDEF" Θα βρει χιλιάδες θέματα που δείχνουν ότι έχει απασχολήσει πολλούς χρήστες.
-
Κυριοι ειναι ευκολο να μας πειτε εντυπωσεις σχετικα με το note? αν μπορειτε να το συγκρινετε και με το παλιο σας κινητο θα ηταν καλυτερο...
Ευχαριστω! -
Mα,εγω παρεθεσα την απαντηση του Κινεζου πανω στο θεμα S/N και μού απαντηθηκε ηδη οτι ειναι αδυνατος ο λογος που μου εδωσε....θεωρησα λοιπον οτι ο Κινεζος με δουλευει και αντι για Note μου εστειλε ενα αριστο αντιγραφο...
...Xiaomi rules
Κώστας -
Ο/H mAthosalas έγραψε:
Εστειλα και "αναφορα" επι του θεματος για να επιληφθει η Συντονιστικη Ομαδα αλλά δεν εχω καποια απαντηση.
Βρε, έστειλες αναφορά για δικό σου post, και εγώ το έσβησα γιατί θεώρησα πως έκανες λάθος...
ΑΝΑΦΟΡΑ = αναφέρουμε συνήθως κάποιο μέλος ή posτ που έχει γίνει, το οποίο και παραβιάζει ευθέως τους κανόνες του φόρουμ.
Εσύ μου έστειλες αναφορά για τον εαυτό σου, (δικό σου Post), και γι'αυτό θεώρησα πως το έκανες καταλάθος..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα