Διαφήμιση

redmi note

• Χμ, δηλαδη κανουμε μια τρυπα στο νερο ..... Κριμα η προσπαθεια ....
      Για δες το παλι
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Εχω ενα Redmi Note.
      Ολα καλά πηγαινανε, το ανοιγοκλεισα 2-3 φορες στην αρχη και ανοιγε κανονικα, μου εδειχνε να βαλω το pin, το εβαζα και εμπαινα. Σημερα (αφου εχω κατεβασει διαφορες εφαρμογες, παιχνιδια κλπ), το εκανα shutdown, το ξανανοιγω, μου δειχνει το logo της Xiaomi και μενει εκει. Με τα κουμπια δε μπορεσα να το ξανακλεισω, οποτε 2-3 φορες εβγαλα την μπαταρια, το ανοιξα αλλα παλι κολλαει στο λογοτυπο.

Απ οτι ειδα η διαδικασια ειναι η παρακατω, αλλα εγω λογω του οτι ειμαι ανιδεος χρειαζομαι πιο αναλυτικη καθοδηγηση.

"Κάνε τα παρακάτω... Τώρα χωρίς Updater.
      1. Κατεβάζεις την [lexicon]ROM[/lexicon].
      2. Την μετονομάζεις update.zip
      3. Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου. (Την SD την βαζω σε αλλο κινητο, το συνδεω στο PC, βαζω το zip στην SD, την βγαζω και την βαζω στο Redmi;)
      4. Σβήνεις το τηλέφωνο
      5. Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery.
      6. Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια.
      7. Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+)
      8. Eπιλέγουμε Flash [lexicon]ROM[/lexicon] from SDCard2
      9. Κινούμαστε πάντα με το Volume (-)
      10. Eπιλέγουμε το update.zip με το Volume (+)
      11. Περιμένουμε να κάνει το Flash.
      12. Οταν τελειώσει, αν δεν κάνει Reboot μόνο του, πηγαίνουμε στο Wipe Factory Defaults και το επιλέγουμε.
      13. Τώρα μπορούμε να κάνουμε Reboot στο MIUI

Προσοχή να πατάς τα πλήκτρα ταυτόχρονα και για αρκετά δευτερόλεπτα."

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην LandJ ().

• Ο/H LandJ έγραψε:

.......................
      Απ οτι ειδα η διαδικασια ειναι η παρακατω, αλλα εγω λογω του οτι ειμαι ανιδεος χρειαζομαι πιο αναλυτικη καθοδηγηση.
      "Κάνε τα παρακάτω... Τώρα χωρίς Updater.
      1. Κατεβάζεις την [lexicon]ROM[/lexicon]. (Την κατεβάζω στο PC; Επίσης, θα ειναι η [lexicon]ROM[/lexicon] που θελω; δηλαδη [lexicon]rooted[/lexicon]/multilang ;)
      2. Την μετονομάζεις update.zip
      3. Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου. (Την SD την βαζω σε αλλο κινητο, το συνδεω στο PC, βαζω το zip στην SD, την βγαζω και την βαζω στο Redmi;)
      4. Σβήνεις το τηλέφωνο
      5. Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery.
      6. Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια.
      7. Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+)
      8. Eπιλέγουμε Flash [lexicon]ROM[/lexicon] from SDCard2
      9. Κινούμαστε πάντα με το Volume (-)
      10. Eπιλέγουμε το update.zip με το Volume (+)
      11. Περιμένουμε να κάνει το Flash.
      12. Οταν τελειώσει, αν δεν κάνει Reboot μόνο του, πηγαίνουμε στο Wipe Factory Defaults και το επιλέγουμε.
      13. Τώρα μπορούμε να κάνουμε Reboot στο MIUI
      Προσοχή να πατάς τα πλήκτρα ταυτόχρονα και για αρκετά δευτερόλεπτα."..................

1. Kατεβαζεις στο PC αυτην τη ROM. Ειναι rooted και Ελληνικη (με αγγλικα μεσα)
      3. Βαζεις το zip SD με οποιο τροπο θελεις εσυ (χυμα μεσα στην καρτα και οχι σε φακελο). Εγω συνηθως συνδεω το κινητο με το PC και τη μεταφερω απευθειας. :P
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • ναι αλλα στο Redmi απευθειας δε μπορω να την βαλω αφου δεν με βαζει καν μεσα. Θα πρεπει να την βαλω σε αλλο κινητο την SD και εχοντας πια μεσα το zip, να την μεταφερω στο Redmi, σωστα;

Πρεπει να εχω windows 7 στον υπολογιστη για να γινει η διαδικασια; με vista δε προχωραει;

(Με ολη αυτη τη διαδικασια θα διαγραφουν ολα οσα ειχα μεσα; games, apps, e-books κλπ ; )
    • Δεν θα διαγραφεί τίποτα αν δεν κάνεις Wipe.
      Βάλε την SD Card σε άλλο τηλέφωνο ή σε κανένα Card Reader και βάλε την ROM σε αυτήν, και μετά πίσω στο NOTE.

Αν δεν σου κάνει Boot και μετά το Flash, τότε θα πρέπει να προχωρήσεις στα Wipes (Factory Defaults) και σε αυτή την περίπτωση θα χάσεις αυτά που έχεις εγκαταστήσει.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • προσπαθω να συνδεσω το Redmi απευθειας με τον υπολογιστη, και ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει την συσκευη. Ενω πριν λιγες μερες που το εκανα για αλλη δουλεια, το αναγνωρισε. Το δοκιμαζω σε αλλον υπολογιστη, παλι τα ιδια.
    • Μιλησα με την υπαλληλο απ το ονλαιν μαγαζι που το πηρα και με καθοδηγησε να κανω αλλη διαδικασια. Μου ειπε να κατεβασω την ρομ, να τρεξω το flash tool, κλπ. Δηλαδη καπως ετσι ηταν η διαδικασια: How to unbrick RedMi Note WCDMA Enhanced edition! - Redmi Note - MIUI Official Community

απλα σταματησαμε γιατι δεν εχω windows 7, αλλα Vista. Μου ειπε να την ξανακανουμε την διαδικασια απο κομπιουτερ με windows 7 γιατι αυτα θα βρουνε αυτοματα τα drivers (δεν πολυκαταλαβα)

Να ρωτησω, το προβλημα αυτο λυνεται;
      Μπορω να το λυσω κι εγω ή πρεπει να το στειλω στην Κινα;
    • Διαφήμιση
    • Και φυσικά λύνεται...
      Πρέπει βέβαια νε βάλεις τους Drivers που αναφέρει στο Link για να μπορέσουν να δουν τα Windows την συσκευή σου.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H LandJ έγραψε:

προσπαθω να συνδεσω το Redmi απευθειας με τον υπολογιστη, και ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει την συσκευη. Ενω πριν λιγες μερες που το εκανα για αλλη δουλεια, το αναγνωρισε. Το δοκιμαζω σε αλλον υπολογιστη, παλι τα ιδια.

Για τσεκαρε:
      Ρυθμισεις/επιλογ.για προγρ/στες/εντοπισμος σφαλματων USB να ειναι στο ΟΝ...ισως αυτο φταιει
      :borg: ...Xiaomi rules
      Κώστας
    • Ο/H mAthosalas έγραψε:

Για τσεκαρε:
      Ρυθμισεις/επιλογ.για προγρ/στες/εντοπισμος σφαλματων USB να ειναι στο ΟΝ...ισως αυτο φταιει

δεν έχει σχέση αυτό , συνδέεται και χωρίς τον εντοπισμος σφαλματων USB (edit , χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο , για άλλους λόγους)
      οι drivers έχουν
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ποια διαδικασια ομως θα μου διορθωσει το κινητό; Αυτη που προτεινετε εσεις εδω με τα 13 βηματα ή αυτη που μου ελεγε η υπαλληλος απ οπου πηρα το κινητο ονλαιν;

α) Οσο για τους drives πιο πανω στην διαδικασια που προτεινε η υπαλληλος, τους κατεβαζω τους κανω decompress και το ενα λινκ για driver βγαζει ενα exe για να τρεξω και να κανω install, αλλα στο τελος κολλαει και δεν κανει. Το δευτερο λινκ για driver μου βγαζει κατι αρχεια σε .inf που τα ανοιγει σαν σημειωματαρια με κατι ακαταλαβιστικα. Τεσπα..

β) Στην δικη σας διαδικασια, πρεπει οπωσδηποτε να χρησιμοποιησω 2ο κινητο για να μεταφερω την Ρομ (μεσω της SD) απ το 2ο στο Redmi; (Το ρωταω επειδη καποιος πιο πριν στο ιδιο νημα ανεφερε πως δεν χρησιμοποιησε 2ο κινητο. Συνδεσε το Redmi ετσι κλειστο με την SD μεσα και εβαλε κατευθειαν απ το PC του την ΡΟΜ στην SD στο Redmi)

γ) Εχω Windows Vista, που πηγαινω για να βρω την πορεια αυτη: "Ρυθμισεις/επιλογ.για προγρ/στες/εντοπισμος σφαλματων USB να ειναι στο ΟΝ" , Δεν ειναι ομως παραξενο που πριν λιγες μερες μου το αναγνωρισε κανονικα το Redmi, ενω τωρα το συνδεω, προσπαθει λιγο και μετα λεει οτι η συσκευη δεν εγκατασταθηκε. Παραξενο..

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην LandJ ().

• Διαφήμιση
    • μέχρι να απαντήσει κάποιος που έχει το τηλέφωνό σου
      drivers , (αργότερα θα ψάξω στο φόρουμ μας)
      Αφαίρεσε το ήδη εγκατεστημένο πρόγραμμα οδήγησης απο το p.c., επανεκκίνηση του υπολογιστή,
      en.miui.com/forum.php?mod=redi…ost&ptid=14284&pid=304122
      εγκατέστησε το προγράμματα οδήγησης από How to unbrick RedMi Note WCDMA Enhanced edition! - Redmi Note - MIUI Official Community που είπες
      drivers from the LINK2 (for my case this driver wasn't working so I installed the other one from the LINK3)

για win 8.1
      How to Disable Driver Signature Verification on 64-Bit Windows 8.1 (So That You Can Install Unsigned Drivers)
      mtk drivers
      files.miuipolska.pl

το γ) είναι ρύθμιση στο κινητό σου (αν δεν την βρεις , πήγαινε ρυθμίσεις/ Σχετικά με το τηλέφωνο /Αριθμός κατασκευής , και πάτα μερικές φορές , θα εμφανιστεί το επιλογ.για προγρ/στες
      β) όχι , αρκεί να μπουν οι drivers
      ε) αν περάσεις τους drivers θα δεις το κινητό στο κομπιούτερ σου (μετέφερε τα παιχνίδια κ.λ.π. , όλους τους φακέλους που έχεις στο κομπιούτερ σου , ίσως κάποτε τους χρειασθείς)
      εάν βρεις στο κινητό σου ρυθμίσεις/Αντίγραφα και επαναφορά , κάνε αντίγραφο τις εφαρμογές σου (κάτι ρώτησες στην προηγούμενη σελίδα)
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().