Διαφήμιση

redmi note

• Ουτε καν γνωριζω τι ειναι, που βρισκω το ηδη υπαρχον εγκατεστημενο προγραμμα οδηγησης και πως το αφαιρω, οπως λεει ο/η tora33 πιο πανω.

Πριν παω στην καθοδηγηση της υπαλληλου (που ειναι παρομοια με το πιο πανω λινκ που παρεθεσα) , ειπα να δοκιμασω με την δικη σας λυση των 13 βηματων. Επειδη ομως δεν εχω αλλο κινητο διαθεσιμο για να γινει η μεταφορα της rom μεσω SD, ειπα να βαλω το δικο μου το Redmi κατευθειαν. Δεν το διαβαζει, ψαχνω για τα drivers. O/Η tora33 ποιο πανω μου δινει καποια λινκς με drivers και τον/την ευχαριστω. Τα κατεβασα τα ζιπακια αυτα, τα εκανα decompress αλλα μεσα εχει πολλα αρχεια κι εγω δεν εχω ιδεα ποια ειναι τα drivers Πιθανολογω πως ειναι τα .exe Βρηκα 3 .exe στα λινκ που εδωσε ο/η tora33. Tα 2 κολλαει η εγκατασταση λεγοντας "there is no enough space..." και το αλλο λεει εγινε η εγκατασταση κανονικα. Κανω επανεκκινηση το pc, συνδεω το Redmi με usb και κατω δεξια βγαζει ενδειξε πως το λογισμικο εγκατασταθηκε με επιτυχια, λεει USB Modem Driver (COM5) εγκασταθηκε με επιτυχια (δεν ξερω τι εγκατεστησα, ). Περιμενω, δεν ανοιγει παραθυρο για το κινητο ετσι ωστε να βρω τον φακελο sdcard για να ριξω μεσα το update.zip (που ειναι η ρομ). Παω στο εικονιδιο Ο υπολογιστης μου και δεν υπαρχει επιλογη για να μπω στο κινητο..

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην LandJ ().

• Την ΡΟΜ που κατεβασα σε ζιπακι, την κανω αποσυμπιεση και μετα την ριχνω μεσα στην SD ή κατευθειαν βαζω το ζιπακι στην SD με μοναδικη αλλαγη την ονομασια του σε update.zip ?
    • μάλλον έβαλες σωστά τους οδηγούς
      συνδέεις το κινητό με το p.c. σου , απο το κινητό πήγαινε στην notification bar (κατέβασε την "κουρτίνα" δηλαδή)λέει "το usb είναι συνδεδεμένο" , πάτα επάνω για επιλογές (τα screenshot είναι απο άλλο κινητό)

την rom την κατεβάζεις και όπως είναι , χωρίς αποσυμπίεση βάλτην στο κινητό και στην καρτούλα ................ (δεν έχω το κινητό σου, σε λίγο θα ψάξω
      Images
      • Screenshot_2014-07-15-22-16-36.png

232,27 kB, 1.080×1.920, viewed 155 times
      • Screenshot_2014-07-15-22-16-58.png

194,39 kB, 1.080×1.920, viewed 147 times
      • Screenshot_2014-07-15-22-17-42.png

203,97 kB, 1.080×1.920, viewed 156 times
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Διαφήμιση
    • "υνδέεις το κινητό με το p.c. σου , απο το κινητό πήγαινε στην notification bar (κατέβασε την "κουρτίνα" δηλαδή)λέει "το usb είναι συνδεδεμένο" , πάτα επάνω για επιλογές (τα screenshot είναι απο άλλο κινητό)"

Μα το κινητο δεν ανοιγει καν, ή μαλλον ανοιγει αλλα κολλάει στο λογοτυπο στην εναρξη. Δεν μου δινει το πεδιο να βαλω το pin μου για να μπω μεσα στο κινητο ετσι ωστε να κατεβασω την κουρτινα. Απλα μενει στο λογοτυπο
    • το κινητό κολλάει στο λογότυπο mi , δεν είδα να το λες
      κοίταξε εδώ
      SP Flash tool guide - Unbrick your device | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
      (θα απαντήσει κάποιος που έχει το κινητό σου)

• Το τσεκαρα αυτο το λινκ. Κατεβασα τον driver που λεει, τον τρεχω, προχωραω στα βηματα και σε καποια φαση μου βγαζει μια εικονα (την παραθετω στα συννημενη.

Εε και τα παραταω εκει..

Μπορει να μου πει καποιος γιατι συνεβη αυτο; Δε το εχω ξανακουσει σε αλλες μαρκες.
      Εχει να κανει με το οτι το κινητο ειναι κινεζικο;
      Images
      • fs.JPG

42,77 kB, 432×314, viewed 171 times
    • usb debugging = εντοπισμούς σφαλμάτων USB , το είπαμε , αλλά δεν μπορείς να κάνεις την ρύθμιση στο κινητό σου
      PdaNet+ for Android
      PdaNet+ -- Internet Sharing for Android
      play.google.com/store/apps/details?id=com.pdanet

αν δεν εγκαταστάθηκαν οι usb drivers
      junefabrics.com/android/driver.php

κοίταξε και εδώ
      How to unbrick RedMi Note WCDMA Enhanced edition! - Redmi Note - MIUI Official Community
      κανείς που να έχει το κινητό ? όλοι κοιμήθηκαν

edit

η πιο σωστή απάντηση απο τον admin :

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Δεν θα διαγραφεί τίποτα αν δεν κάνεις Wipe.
      Βάλε την SD Card σε άλλο τηλέφωνο ή σε κανένα Card Reader και βάλε την ROM σε αυτήν, και μετά πίσω στο NOTE.

Αν δεν σου κάνει Boot και μετά το Flash, τότε θα πρέπει να προχωρήσεις στα Wipes (Factory Defaults) και σε αυτή την περίπτωση θα χάσεις αυτά που έχεις εγκαταστήσει.

(αγόρασε μια Card Reader , φθηνή είναι )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Διαφήμιση
    • Παιδια, υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει; τα μαγαζια δεν αναλαμβανουν κινεζικα κινητα, εγω δεν εχω ιδεα τι να κανω, η υπαλληλος στο ονλαιν μαγαζι απ οπου το αγορασα δεν με βοηθαει αρκετα (απανταει μετα απο ωρα, παραβλεπει βηματα, απανταει σε αλλα ).

Μπορω να επικοινωνησω μεσω κινητου ή σκαιπ με καποιο ατομο απο δω, παρακαλω;
    • μια βοηθεια παιδια,
      Παω να κανω αυτο: How to unbrick RedMi Note WCDMA Enhanced edition! - Redmi Note - MIUI Official Community
      Στο 3ο βημα κολλαω για δυο λογους:
      1. α) ο driver Link2 εχει κατι αρχεια σε .inf, που δεν μου κανου κατι.
      2. β) ο driver Link3 ειναι PdaNet. Παω να τον κανω install και σε καποια φαση μου βγαζει την ενδειξη που φαινεται στην εικονα που επισυναπτω. Στην ενδειξη αυτη λεει να ενεργοποιησω το usb στο κινητο μου. Το κινητο μου ομως δεν με βαζει καν μεσα στο μενου, απλα κολλαει στο λογοτυπο "mi"
      Mετα παω να κανω αυτο: SP Flash tool guide - Unbrick your device | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
      Αλλα παλι κολλαω γιατι ο driver που μου δινει ειναι ο ιδιος, ο PdaNet ο οποιος δεν εγκαθισταται λογω του οτι μου βγαζει την ιδια ενδειξη (φαινεται στο συννημενο αρχειο)

Οποτε τι να κανω;
      Images
      • PdaNet.JPG

24,71 kB, 330×240, viewed 226 times

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην LandJ ().

• efkolo, απο Βολο ειμαι. Αυριο θα ειμαι αυθημερον Θεσσ/κη

Κατεβασα την ΡΟΜ απ το xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-GTV-3-15-0-Rooted/#files (το 5ο απο πανω κατεβασα)
      Βαζω την SD card σε ενα card reader.
      Ριχνω το αρχειο .zip με την hellas rom μεσα στην SD card. (δεν το εκανα αποσυμπιεση. Ετσι οπως ηταν το εβαλα χυμα μες στην SD, ετσι δεν ειναι; ).
      Βαζω την SD card στο κινητο.
      Παταω συγχρονως power και το πανω μερος του ασημι πληκτρου (προφανως το Vol - )
      Mου δειχνει μαυρο φοντο με τρεις επιλογες , πολυ μικρα γραμματακια (recovery mode, normal mode, fastboot mode)
      Βαζω το βελακια διπλα στο recovery mode με το Vol - .
      Μετα παταω το Vol + για να το επιλεξει.Και δεν κανει τιποτα, μενει εκει.
      Συνεχιζω με το Vol - να δω αν κινειται το βελακι.
      Κινειται κανονικα. Αλλα το Vol + δεν δειχνει να πιανει ως επιβεβαιωση.

υ.γ .(δεν θυμαμαι πιο ειναι το Vol - και ποιο το Vol +. Παντως εμενα με εβαλε στο μαυρο φοντο με τα ασπρα γραμματακια πατωντας συγχρονως το πανω μερος του ασημι πληκτρου μαζι με το power. Και μεσα στο μενου αυτο με τις 3 επιλογες, το βελακι κινειται με το πανω μερος του ασημι κουμπιου. Αρα αυτο σημαινει πως το κατω μερος του πληκτρου αυτο ειναι η επιβεβαιωση που το παταω και δεν κανει κατι)

εν τω μεταξυ, εκει που ηταν στο μενου αυτο με τα γραμματακια, ξαφνικα εκλεισε και τωρα δεν ανοιγει καν, ουτε το λογοτυπο mi δεν μου δειχνει.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 5 φοράs, τελευταία από τον/ην LandJ ().

• Διαφήμιση
    • Με αυτόν τον τρόπο δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις το ορίτζιναλ ρεκάβερι που δεν αποκρίνεται. Πρέπει να φλασάρεις τη ρόμ από υπολογιστή. Υπάρχει μια διαδικασία με το flash tool που αφού έχεις φορτώσει drivers του τηλεφώνου το συνδέεις χωρίς μπαταρία και μόλις του τοποθετήσεις τη μπαταρία ξεκινάει αυτόματα.. Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να τη βρω, αλλά αυτή είναι η λύση. Όσο για το έκλεισε βάλτο λίγο στη φόρτιση.