τίποτα δεν θα χαθεί , απλά θα την φλασάρεις χωρίς wipes ,και εργοστασιακές ρυθμίσεις
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην zaratoustra ().
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H Hatebreeder13 έγραψε:
Eυχαριστω για την αμεση και σαφεστατη απαντηση! Εκανα την διαδικασια κανονικα μεσω OTA, εκανε και reboot κανονικα μονο του, μονο που στις ρυθμισεις μου βγαζει οτι εχω ακομα την 3.15. Υπεθεσα μηπως φταιει το OTA γιατι δεν εχω βαλει το fix-ακι, το οποιο προσπαθησα να βαλω μεσω recovery αλλα αποτυγχανει, βγαζει "Invalid OTA, missing scatter".
Ο/H sideris20250 έγραψε:
καλησπερα
ενω εχω βαλει την 3,17,0 στο redmi note την εφαρμογη foldermount δεν μου την ανοιγοι και μου βγαζει αυτο Screenshot by Lightshot γιατι μου το κανει αυτο?
Ο/H sideris20250 έγραψε:
καλησπερα
ενω εχω βαλει την 3,17,0 στο redmi note την εφαρμογη foldermount δεν μου την ανοιγοι και μου βγαζει αυτο Screenshot by Lightshot γιατι μου το κανει αυτο?
Ο/H tora33 έγραψε:
πρέπει να είσαι root , για να εγκατασταθεί
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H sideris20250 έγραψε:
καλησπερα
Ο/H tora33 έγραψε:
πρέπει να είσαι root , για να εγκατασταθεί
Γιαυτο αναφερθηκε, κανουμε εγκατασταση το fix απο εδω![]()