Το βρήκα κατέβασα τη γλώσσα από το μαρκετ
redmi note
-
-
παιδια βοηηθεια! μετα απο εγκατασταση του xposed installer το κινητο (xiaomi redmi note) εκανε επανεκινηση και εχει κολησει στο αρχικο xiaomi λογοτυπο! παταω το power &volume key (+) και μου βγαζει το μενου για το boot mode και δεν μπορω να επιλεξω καμια επιλογη διοτι κανενα κουμπι δεν λειτουργει ωσ ΟΚ ! μονο το volume key (+) λειτουργει ως select και οχι ως ΟΚ οπως λεει στις οδηγιες
ΒΟΗΘΕΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των πρωτερων -
Ο/H tzanispro έγραψε:
παιδια βοηηθεια! μετα απο εγκατασταση του xposed installer το κινητο (xiaomi redmi note) εκανε επανεκινηση και εχει κολησει στο αρχικο xiaomi λογοτυπο! παταω το power &volume key (+) και μου βγαζει το μενου για το boot mode και δεν μπορω να επιλεξω καμια επιλογη διοτι κανενα κουμπι δεν λειτουργει ωσ ΟΚ ! μονο το volume key (+) λειτουργει ως select και οχι ως ΟΚ οπως λεει στις οδηγιες
ΒΟΗΘΕΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των πρωτερων
Δοκιμασε τον συνδεσμο =>Redmi 1s unbrick? (solved) -
Εντάξει παιδιά τελικά βρήκα τον τρόπο και ήταν πολύ απλός! Απλά ανοίγεις το κινητό και με το που βγάζει το logo πατάς και αφήνεις συνεχώς το κουμπί + της έντασης και απλά απενεργοποιειται το xposed! Ευχαριστώ και για το ενδιαφέρον!
-
Γεια σας
Skype app δεν συνδεεται με τιποτα , μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η συνδεση με το Skype, ελεγξτε τις ρυθμισεις του δυκτιου και δοκιμαστε ξανα, Ξερει κανεις να βοηθησει???
Ευχαριστω -
Ο/H c3250nik έγραψε:
Γεια σας
Skype app δεν συνδεεται με τιποτα , μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η συνδεση με το Skype, ελεγξτε τις ρυθμισεις του δυκτιου και δοκιμαστε ξανα, Ξερει κανεις να βοηθησει???
Ευχαριστω
Δοκίμασε παλιότερη έκδοση του skype εγώ τις βρίσκω εδώ -
Ο/H efkolo έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Γεια σας
Ευχαριστω
Δοκίμασε παλιότερη έκδοση του skype εγώ τις βρίσκω εδώ
Το εκανα αλλα διαφορα καμια...... δεν συνδεετε με τιποτα -
Εγω παντως και με την 4.9.5 και με την 4.9.19 συνδεομαι στο SkypeΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H efkolo έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Γεια σας
Ευχαριστω
Το εκανα αλλα διαφορα καμια...... δεν συνδεετε με τιποτα
Δοκίμασε Καθαρισμό Δεδομένων (Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Skype)Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H efkolo έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Γεια σας
Ευχαριστω
Το εκανα αλλα διαφορα καμια...... δεν συνδεετε με τιποτα
Δοκίμασε Καθαρισμό Δεδομένων (Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Skype)
Τιποτα ουτε με αυτο Κατι παει να κανει αλλα στο τελος με πεταει τωρα -
Όλα τα υπόλοιπα (του Ιντερνετ) δουλεύουν; Ούτε με σύνδεση data δεν συνδέεται;
Δεν δοκιμάζεις και ένα resrart του ρούτερ;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Skype app δεν συνδεεται με τιποτα
απεγκατάσταση και εγκατάσταση του skype
δώσε δικαιώματα , και αυτόματη έναρξη
επανεκκίνηση το κινητό σου
να σε πάρουν στο skype , θα σου πει να τσεκάρεις κάτι
μετά μπορείς να πάρεις κι εσύ
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα