Αποθηκευτικός χώρος σε Hongmi 1S
-
-
-
Πως θα κάνω το τηλέφωνο να χρησιμοποιεί την SD? Πχ. ότι σώζει (αντίγραφα, δεδομένα, φωτογραφίες κ.λ.π.) πάει και τα σώζει στην εσωτερική μνήμη και την SD, ενω την βλέπει κανονικά, την "αγνοεί"...
-
Ρίξε μια ματιά εδώ για εφαρμογές: Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD
και εδώ Use MicroSD as Internal Storage for Redmi 1S (WCDMA) - Page3 - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Communityπου γίνεται μια συζήτηση για τη περίπτωση που θέλεις -
Thanks man!
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Δεν το έχω συναντήσει αυτό το πρόβλημα και κάνω συνέχεια αναβαθμίσεις.
Σε προηγούμενο τηλ που είχα, μου το είχε κάνει και το διόρθωσα κάνοντας εκκαθάριση τα δεδομένα του play store.
Στάλθηκε από το HM 1SW μου -
Ο/H nassosp έγραψε:
Σε προηγούμενο τηλ που είχα, μου το είχε κάνει και το διόρθωσα κάνοντας εκκαθάριση τα δεδομένα του play store.
Στάλθηκε από το HM 1SW μου
Χμμμ... για να δω και θα σου πω...
Thanks! -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H nassosp έγραψε:
Στάλθηκε από το HM 1SW μου
Χμμμ... για να δω και θα σου πω...
Thanks!
Μπαααα... τα ίδια! Μετά το καθαρισμό των δεδομένων δεν μπορούσε, λέει, να κάνει σύνδεση. Του έκανα επανεκκίνηση, συνδέθηκε, αλλά και πάλι, λέει, ότι δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος.... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!
EDID: Έκανε και δύο FC (το play store) μετά την επανεκκίνηση...
-
Γεια κι απο μενα, εχεις ακομα το προβλημα με την αποθηκευση στην SD? μη επαρκης χωρος?
αν ναι μηπως εχεις κατεβασει Link2SD?
Ειχα το ιδιο προβλημα και μαλλον βρηκα λυση. -
Ο/H billys1965 έγραψε:
Γεια κι απο μενα, εχεις ακομα το προβλημα με την αποθηκευση στην SD? μη επαρκης χωρος?
αν ναι μηπως εχεις κατεβασει Link2SD?
Ειχα το ιδιο προβλημα και μαλλον βρηκα λυση.
Έχω βρει λύση! Σε ευχαριστώ πολύ!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0