Από εδώ το κατέβασα... Στο mitool γιατί να μην μου βγάζει διαθέσιμες Ρομ. Να προχωρήσω. .. και γιατί αφού βάζω άλλη που κατέβασα εγώ από άλλη σελίδα δεν την περνάει;;Ο/H jimxai έγραψε:
καλησπερα αλαξε τη γλωσα στο xiaomitoolv2 δεν ξερω απο που το κατεβασες αλλα καυεβασε απο δω καλυτερα XiaoMiTool V2 - Modding of Xiaomi devices made easy καντο απεγκατασταση αυτο π εχεις μιοα επανεκκινηση το πς κ μετα εγατεστησε απο κει π σ ειπα στο σεταπ σ ζηταει να επιλεξεις γλωσα ρετζιον κλπ επελεξε ευ κ αγγλικα
Προσπαθω να περασω λογισμικο με fastboot
-
-
δεν κατεβαζει πλεον ρομ απο εκει δεν ξερω τι γινετε με τους σερβερ του αν δουλεψει θα δουλεψει το xiaomitoolv2 κανε μια προσπαθεια και αν δε θα δουμε μετα το βραδακι η αυριο να μπω με anydesk και να το φλασαρουμε μαζι
-
Καλύτερα να το φλασαρουμε αύριο μαζί.
Πιο καλό μου ακούγεται. Για να γίνει η δουλειά.
Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα και θα ξαναγραψω -
Ο/H jimxai έγραψε:
καλησπερα αλαξε τη γλωσα στο xiaomitoolv2 δεν ξερω απο που το κατεβασες αλλα καυεβασε απο δω καλυτερα XiaoMiTool V2 - Modding of Xiaomi devices made easy καντο απεγκατασταση αυτο π εχεις μιοα επανεκκινηση το πς κ μετα εγατεστησε απο κει π σ ειπα στο σεταπ σ ζηταει να επιλεξεις γλωσα ρετζιον κλπ επελεξε ευ κ αγγλικα
-
καλημερα στειλε μου εδω αν θες Greekflashandupdates γ να μπω να το φλασαρουμε η whatsApp η viber οτι σε βολευει 6980085654
-
Ο/H jimxai έγραψε:
καλημερα στειλε μου εδω αν θες Greekflashandupdates γ να μπω να το φλασαρουμε η whatsApp η viber οτι σε βολευει 6980085654
ακολουθησα αυτον τον τυπο εδω ολα τα βηματα.. το φλασαρα και ανοιξε η συσκευη.. μια χαρα.. κομπλε..
Αλλα δεν εχει ιμει μεσα.. χαχααα.... Τι γινετε τωρα,,,?????
1000 ευχαριστω που ασχοληθηκες να με βοηθησεις..!!
-
αυτο σ ειχα βαλει και εγω για οδηγο κ σ ειπα οτι μιλαει ινδονησια μεν αλλα ο οδηγος ειναι σωστος... τωρα για τα ιμει μαλον προσπαθησες και με download & format π σ ειπα απο την αρχη να αποφυγεις μονο download & firmware update επιλογη!!!
τωρα απο δω και περα μονο το ιμει 2 μπορεις να ξαναγραψεις γτ και στα 2 σε miui θα κολας σε bootloop & nvdata corrupted.. βλεπεις για οδηγο τωρα repair imei redmi 9 περνας μια redmi 9 eng rom γραφεις το ιμει 2 μονο και μετα ξαναπερνας miui fastboot
καλη υπομονη και επιτυχια ευχομε!!! τωρα ξερεις πως να περασεις με sp flash tool την eng rom και μετα σε fastboot και με κλειδωμενο bootloader περνας την miui -
το ιμει το γραφεις με maui meta tool ξεχασα να το γραψω
-
Ο/H jimxai έγραψε:
αυτο σ ειχα βαλει και εγω για οδηγο κ σ ειπα οτι μιλαει ινδονησια μεν αλλα ο οδηγος ειναι σωστος... τωρα για τα ιμει μαλον προσπαθησες και με download & format π σ ειπα απο την αρχη να αποφυγεις μονο download & firmware update επιλογη!!!
τωρα απο δω και περα μονο το ιμει 2 μπορεις να ξαναγραψεις γτ και στα 2 σε miui θα κολας σε bootloop & nvdata corrupted.. βλεπεις για οδηγο τωρα repair imei redmi 9 περνας μια redmi 9 eng rom γραφεις το ιμει 2 μονο και μετα ξαναπερνας miui fastboot
καλη υπομονη και επιτυχια ευχομε!!! τωρα ξερεις πως να περασεις με sp flash tool την eng rom και μετα σε fastboot και με κλειδωμενο bootloader περνας την miui
Δεν ειναι ιδιο με το δικο σου βιντεο που εδειξες....Με αυτο δεν φορτωνε η ρομ.. το ειχα δει και αυτο ακολουθησα κατα γραμμα..τυχαια ψαχνωτας βρηκα ενα αλλο και εκατσε -
μια χαρα τοτε οποτε τωρα κοιτας οδηγο για ανακτηση ιμει
-
Ο/H jimxai έγραψε:
μια χαρα τοτε οποτε τωρα κοιτας οδηγο για ανακτηση ιμει
ΑΞΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ..ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ..ΧΑΧΑΑΑ -
xaxaxa
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0