Διαφήμιση

Xiaomi 12T (plato)

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Xiaomi 12T (plato)

Καλημέρα σε όλους,

Ειδα οτι απο τον Αυγουστο θα επρεπε να εχει γινει διαθεσιμη η καινουργια global rom για το 12Τ μέσω ΟΤΑ.
      Συγκεκριμενα υπαρχει η 1.0.13.0.ULQEUXM , η αντίστοιχη 12 η 11 κλπ.

Εχω την 8. Εχει καποιος το ιδιο προβλημα?

Να το κατεβασω απο τη λιστα?
      Ποια η διαφορα μεταξυ full recovery rom και fastboot rom?

Ευχαριστώ
    • Μπορείς εάν θέλεις από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις Region (Χώρα - Περιοχή) και να βάλεις προσωρινά για παράδειγμα Ελβετία ή Πολωνία και θα σου έρθει το τελευταίο Update χωρίς να κάνεις τον κόπο να τα κάνεις μόνος σου.

Όταν ολοκληρωθεί το update Μπορείς με ασφάλεια να γυρίσεις το Region πίσω στην Ελλάδα και θα είσαι οκ. :(
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Καλά εκλπηκτικό.... μου θυμιζει τοτε που καναμε τα ιδια με US για να παιρνουμε τα themes !!!!

Με ελβετια πηγε μια χαρα σε 1.013 και android patch Aug 24
      Ευχαριστώ πολύ!!
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα . Δεν βρήκα σε άλλο νήμα να ρωτήσω. Εχω ένα xiaomi 12T. Το έχω ένα χρόνο και κάτι ψιλά. Μετά τις αναβαθμίσεις σε Huper OS το κινητό που και που κάνει επανεκκίνηση μόνο του και κολλάει στο mi logo και κάνει loop. Δεν ξεκολλάει μέχρι να πατήσω συνδυασμούς πλήκτρων για να μπω σε μενού recovery ή σε safe mode. Μετά σε επανεκκίνηση στρώνει ή μπορεί να ξανά κάνει το ίδιο εκείνη τη στιγμή. Στην αρχή σκέφτηκα μήπως πατιεται το κουμπί εκκίνησης από τη θήκη αλλά όχι. Δεν έχω βρει μοτίβο που το παθαίνει. Έχετε κάποιο τρόπο να το διερευνήσω ή να σας δώσω to log μήπως δείτε κάτι που είστε πιο σχετικοί!!!!???? Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. χωρίς να επηρεάσω ήθελα να πω ότι σβήνοντας τακτικά τα περιττά αρχεία μάλλον δεν ξανά κολλάει αλλά είναι υπό δοκιμή ακόμα.
    • Καλημέρα . Δεν βρήκα σε άλλο νήμα να ρωτήσω. Εχω ένα xiaomi 12T. Το έχω ένα χρόνο και κάτι ψιλά. Μετά τις αναβαθμίσεις σε Huper OS το κινητό που και που κάνει επανεκκίνηση μόνο του και κολλάει στο mi logo και κάνει loop. Δεν ξεκολλάει μέχρι να πατήσω συνδυασμούς πλήκτρων για να μπω σε μενού recovery ή σε safe mode. Μετά σε επανεκκίνηση στρώνει ή μπορεί να ξανά κάνει το ίδιο εκείνη τη στιγμή. Στην αρχή σκέφτηκα μήπως πατιεται το κουμπί εκκίνησης από τη θήκη αλλά όχι. Δεν έχω βρει μοτίβο που το παθαίνει. Έχετε κάποιο τρόπο να το διερευνήσω ή να σας δώσω to log μήπως δείτε κάτι που είστε πιο σχετικοί!!!!???? Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. χωρίς να επηρεάσω ήθελα να πω ότι σβήνοντας τακτικά τα περιττά αρχεία μάλλον δεν ξανά κολλάει αλλά είναι υπό δοκιμή ακόμα.