Ξεκινησε κανοντας κοληματα,εβγαζα τη μπαταρια τη ξαναεβαζα,ωσπου μετα απο 15 μερες δεν ξανα ανοιξε..τι εγινε παιδια τα εφτυσε εντελως? δεν το αναλαμβανει κανεις για service,μου λενε πως αν ειναι θεμα software μονο η xiaomi μπορει να δωσει λυση.Απογοητευτικα,το θεωρουσα ποιοτικο κινητο αλλα εζησε 7 μηνες..τι μπορω να κανω??
To hongmi πεθανε..βοηθεια
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Το κινητο αγοραστηκε απο merimobiles,φοραει τη V5 ANDROID 4.2..TI screen shots εννοεις? δεν ενεργοποιειται κανα το κινητο πλεον..
-
Πατώντας το Volume (-) & Power ταυτόχρονα για αρκετά δευτερόλεπτα, δε σε βγάζει στο Recovery ?
'Οταν το βάζεις για φόρτιση δεν σου βγάζει την οθόνη με την μπαταρία ? -
Akριβως..το κινητο δεν νιωθει τιποτα..μπορει να το παθει απο πτωση αυτο? αν κ εφτασε σταδιακα οπως ειπα..
-
Τίποτα δεν αποκλείεται, αλλά πρώτα δοκίμασε με άλλο φορτιστή και καλώδιο USB να δεις αν αλλάζει τίποτα.
Ξέρω ότι αρχίζουμε από τα βασικά αλλά πρέπει να γίνει. -
To εκανα κ αυτο..αν ειναι απο πτωσεις,δικαιολογειται η σταδιακη πορεια του θανατου" απο τα κοληματα δηλαδη μεχρι τη φαση που βρισκεται τωρα? ενας τυπος εδω(μαστορας),μου λεει "δωσε μου το,να το βαλω σε υπερυθρες,αν εχει ξεκολησει κατι θα επανελθει"..τι να πω..ακουω τα παντα!
-
Εν μέρη έχει δίκιο ο "μάστορας".
Όλα είναι πιθανά. -
Εχεις ακουσει ξανα αυτη τη τεχνικη? να το δοκιμασω? Θεμα λειτουργικου εαν ειναι..μπορει να γινει κατι απο εμενα? απ τη στιγμη που το κινητο δεν ανταποκρινεται καθολου?
-
Γίνεται με ολική επαναφορά τηλεφώνου De-Brick.
Κατέβασε αυτό το πακέτο => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ongmi-WCDMA-Unbrick-Tool/ για να είσαι έτοιμος.
Εγκατέστησε τον driver που θα βρείς σε έναν φάκελο.
Και τα υπόλοιπα σε 2ο χρόνο γιατί τώρα δεν προλαβαίνω λόγω των αναβαθμίσεων των ROM. -
Πως να στειλω οτιδηποτε σε μια κλειστη συσκευη??
-
Δεν βλεπω φως..
.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0