Kατέβασες αυτό που σου είπα ?
To hongmi πεθανε..βοηθεια
-
-
Μαλιστα τα εχω, ειναι σχετικα ευκολη διαδικασια?
-
Πρώτα από όλα βάλε τους Drivers στο PC σου και κάνε επανεκίννηση.
Ελπίζω να τα έκανες extract όλα..
-
οκ θα ξεκινησω τη προσπαθεια αυριο,γιατι τωρα ειμαι στον υπολογιστη της δουλειας.
-
Μετά πάς στον φάκελο SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150 και τρέχεις το Flash_tool.exe
Θα σου βγάλει μία εικόνα σαν αυτή....
Επιλέγεις το κουμπί Scatter-Loading και βρίσκεις το MT6589_Android_scatter_emmc.txt που είναι στους φακέλους HM2013023_images_JHBCNAH4.0_4.2/HM2013023_images_JHBCNAH4.0_4.2/images
και θα φορτώσει αυτό...
Βγάζεις από το τηλέφωνο την μπαταρία - πατάς το κουμπί που βλέπεις πάνω (Firmware -> Upgrade)
Συνδέεις το τηλέφωνο στο USB στο PC σου και θα αρχίσει αυτόματα το Flash....
Όταν όλα τελει'ωσουν θα βγεί ένα μικρό παραθυράκι με πράσινο κύκλο...
Τότε μπορείς να βγάλεις το τηλέφωνο από το USB και θα βάλεις πίσω την μπαταρία, και θα το ανοίξεις.
Σε 2 λεπτά θα τελειώσει το Boot και αν όλα πάνε καλά, θα έχεις Κινέζικη ROM, και θα φλασάρεις πάλι την δική μας....
-
τα εκανα,καμια ανταποκριση..στη τελευταια σελιδα οταν παταω filmware upgrade δεν δειχνει να κατεβαζει κατι,αν και η μονη επιλογη ποy εχω για να κλικαρω ειναι το stop.
-
πριν το κάνεις αυτό τους οδηγούς τους έβαλες;
έκανες δοκιμή α βάλεις το κινητό χωρίς μπταρία στον υπολογιστή να δείς να το αναγνωρίζει; -
καλησπέρα και σε μένα έπαθε το ίδιο ακριβώς, αγορασμένο από το minideal,και είχε μείνει με τη στοκ multilanguage που στέλνουν οι κινέζοι, είχα βρει τον οδηγό debrick και τον ειχα δοκιμάσει αλλά καμιά ανταπόκριση και το κινητό έφυγε για πίσω. έχω φλασάρει άπειρα κινητά(κινέζικα), δοκίμασα τα πάντα αλλά αυτό ήταν τελείως νεκρό, όποτε ας βγάλουν άκρη αυτοί. όταν μου έρθει θα ενημερώσω.
-
Ο/H Shadow έγραψε:
πριν το κάνεις αυτό τους οδηγούς τους έβαλες;
έκανες δοκιμή α βάλεις το κινητό χωρίς μπταρία στον υπολογιστή να δείς να το αναγνωρίζει; -
Ο/H georger_volos έγραψε:
καλησπέρα και σε μένα έπαθε το ίδιο ακριβώς, αγορασμένο από το minideal,και είχε μείνει με τη στοκ multilanguage που στέλνουν οι κινέζοι, είχα βρει τον οδηγό debrick και τον ειχα δοκιμάσει αλλά καμιά ανταπόκριση και το κινητό έφυγε για πίσω. έχω φλασάρει άπειρα κινητά(κινέζικα), δοκίμασα τα πάντα αλλά αυτό ήταν τελείως νεκρό, όποτε ας βγάλουν άκρη αυτοί. όταν μου έρθει θα ενημερώσω. -
από το minideal μου ζήτησαν μόνο τη συσκευή να τους στείλω, δεν ξέρω ακριβως ποσο βγήκε γτ το κιν ανηκει σε φιλο και δεν τον ρωτησα το ποσο, μια φορα που είχα στείλει όλο το κουτί από άλλη συσκευή ειχε 9Ε.
-
παιδια και εγω εχω το ιδιο θεμα. κολλησε το κινητο και μετα brick. απλα δεν ανοιγε. τωρα δεν μπορω να βαλω τα drivers για να κανω sp flash εγκατασταση. τι μπορει να φταιει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0