δεν εχω ιδεα δεν ξερω τι εκανε ακριβως η σαομι αλλα και στην ινδονησια τα ιδια παθανε κ αλοι μετα την ενημερωση .. οποτε δεν εχω ιδεα για δοκιμασε να βαλεις χωρα ρωσια μια και εχει ρωσικη ρομ μπας και αλαξει κατι
Rom Taiwan | Xiaomi 14
-
-
το δοκιμασε καποιος τωρα σε ινδονησια και το εμφανιστηγκε η ηχογραφηση γ δες και συ
-
-
-
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Επιτέλους το αλλαξα και εμφανίστηκε!
Ο/H Skorpios1988 έγραψε:
και σε ρωσικη rom μολις το δοκιμασε ενας φιλος μου τωρα
το εβαλε σε περιοχη ρωσιας και του εμφανησε την ηχογραφηση κλησης
-
Εισαι τεράστιος Νικόλα!
Ο/H Skorpios1988 έγραψε:
και σε ρωσικη rom μολις το δοκιμασε ενας φιλος μου τωρα
το εβαλε σε περιοχη ρωσιας και του εμφανησε την ηχογραφηση κλησης
-
Ναι φιλε μου το εκανα και ολα μια χαρά και στη ρωσικη εκδοση. Και τελικά αυτος που το εγραψε και μιλάγαμε ειναι φιλος μου από το νησί.... Αυτος μου εστειλε μυνημα .Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!
Ο/H jimxai έγραψε:
το δοκιμασε καποιος τωρα σε ινδονησια και το εμφανιστηγκε η ηχογραφηση γ δες και συ
-
Γιωργο φιλε μου χαιρομαι που σε βοηθησα
-
μπραβο ρε αλανια ενημερωστε κ οπου μπορειτε μπας κ βοηθηθούν και αλοι με τα κολπακια αυτα της σαομαρας οσο κ αν την αγαπαμε το χει παρα....σει τελευταια μια με bootloader, μια το hyperos γενικα κουρασε πολύ
-
Πάλι εδω... για αλλο θεματάκι. Δε δουλευει το google pay. Γνωρίζεις κάτι σε αυτο, μία λύση;
Ο/H jimxai έγραψε:
μπραβο ρε αλανια ενημερωστε κ οπου μπορειτε μπας κ βοηθηθούν και αλοι με τα κολπακια αυτα της σαομαρας οσο κ αν την αγαπαμε το χει παρα....σει τελευταια μια με bootloader, μια το hyperos γενικα κουρασε πολύ
-
λογο ξεκλειδωτου bootloader nfc & gpay δεν δουλευουν κλειδωνεις bootloader ρωσικη , ινδονησια , ταιβαν μπορεις να κλειδωσεις global syskeyh με κινεζικη δεν γινετε μονο, οπως και σε κινεζικη συσκευη με global rom
-
Γιώργο εχθές μετά την αναβάθμιση και πριν αλλάξω περιοχή από Ελλάδα σε Ινδονησία πλήρωσα με το κινητό σε σούπερ μάρκετ κανονικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα