δεν εχω ιδεα δεν ξερω τι εκανε ακριβως η σαομι αλλα και στην ινδονησια τα ιδια παθανε κ αλοι μετα την ενημερωση .. οποτε δεν εχω ιδεα για δοκιμασε να βαλεις χωρα ρωσια μια και εχει ρωσικη ρομ μπας και αλαξει κατι
Rom Taiwan | Xiaomi 14
-
-
το δοκιμασε καποιος τωρα σε ινδονησια και το εμφανιστηγκε η ηχογραφηση γ δες και συ
-
-
-
Ο/H Skorpios1988 έγραψε:
και σε ρωσικη rom μολις το δοκιμασε ενας φιλος μου τωρα
το εβαλε σε περιοχη ρωσιας και του εμφανησε την ηχογραφηση κλησης
-
Ο/H Skorpios1988 έγραψε:
και σε ρωσικη rom μολις το δοκιμασε ενας φιλος μου τωρα
το εβαλε σε περιοχη ρωσιας και του εμφανησε την ηχογραφηση κλησης
-
Ο/H jimxai έγραψε:
το δοκιμασε καποιος τωρα σε ινδονησια και το εμφανιστηγκε η ηχογραφηση γ δες και συ
-
Γιωργο φιλε μου χαιρομαι που σε βοηθησα
-
μπραβο ρε αλανια ενημερωστε κ οπου μπορειτε μπας κ βοηθηθούν και αλοι με τα κολπακια αυτα της σαομαρας οσο κ αν την αγαπαμε το χει παρα....σει τελευταια μια με bootloader, μια το hyperos γενικα κουρασε πολύ
-
Ο/H jimxai έγραψε:
μπραβο ρε αλανια ενημερωστε κ οπου μπορειτε μπας κ βοηθηθούν και αλοι με τα κολπακια αυτα της σαομαρας οσο κ αν την αγαπαμε το χει παρα....σει τελευταια μια με bootloader, μια το hyperos γενικα κουρασε πολύ
-
λογο ξεκλειδωτου bootloader nfc & gpay δεν δουλευουν κλειδωνεις bootloader ρωσικη , ινδονησια , ταιβαν μπορεις να κλειδωσεις global syskeyh με κινεζικη δεν γινετε μονο, οπως και σε κινεζικη συσκευη με global rom
-
Γιώργο εχθές μετά την αναβάθμιση και πριν αλλάξω περιοχή από Ελλάδα σε Ινδονησία πλήρωσα με το κινητό σε σούπερ μάρκετ κανονικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα