Διαφήμιση

Πρόβλημα με app Revolut σε Redmi Note 12 Pro με την XTRV​ V14.0.4.0.THGMIXM

• Πρόβλημα με app Revolut σε Redmi Note 12 Pro με την XTRV​ V14.0.4.0.THGMIXM

New

Καλημέρα σας

Έχω ένα Redmi Note 12 Pro με την XTRV V14.0.4.0.THGMIXM. Ξαφνικά πριν μερικές μέρες το app της Revolute σταμάτησε να λειτουργεί και λαμβάνω μήνυμα πως αυτό έγινε γιατί το τηλέφωνο «δεν πληροί τις απαιτήσεις ακεραιότητας», με πιθανή αιτία «τροποποιημένες ρυθμίσεις συστήματος ή υλικολογισμικού». Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω ξανά το app ζητάει (μεταξύ άλλων) επανεγκατάσταση του «επίσημου υλικολογισμικού από τον κατασκευαστή».

Επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με το αντικείμενο, μπορεί κάποιος/κάποια να με βοηθήσει καθοδηγώντας με πού μπορώ να βρω το επίσημο υλικολογισμικό για το τηλέφωνό μου και πώς να το ξαναπεράσω;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    • New

Δες μήπως από κάποιο λάθος έχεις ανοίξει στις ρυθμίσεις την επιλόγή για τους πργραμματιστές.

Εάν την ακυρώσεις αυτή την λειτουργία θα είναι εντάξει η συσκευή σου.

Σε περίπτωση που θέλεις να επανέλθει η συσκευή σου όπως ήταν χωρίς να χρειαστεί να ξαναπεράσεις την ίδια ROM τότε μπορείς να το κάνεις με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις (Factory Reset), αλλά θα πρέπει μετά να τα στήσεις όλα από την αρχή σα να έχεις πάρει καινούργια συσκευή. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • New

Ο/H kantzi21 έγραψε:

Καλημέρα σας

Έχω ένα Redmi Note 12 Pro με την XTRV V14.0.4.0.THGMIXM. Ξαφνικά πριν μερικές μέρες το app της Revolute σταμάτησε να λειτουργεί και λαμβάνω μήνυμα πως αυτό έγινε γιατί το τηλέφωνο «δεν πληροί τις απαιτήσεις ακεραιότητας», με πιθανή αιτία «τροποποιημένες ρυθμίσεις συστήματος ή υλικολογισμικού». Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω ξανά το app ζητάει (μεταξύ άλλων) επανεγκατάσταση του «επίσημου υλικολογισμικού από τον κατασκευαστή».

Επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με το αντικείμενο, μπορεί κάποιος/κάποια να με βοηθήσει καθοδηγώντας με πού μπορώ να βρω το επίσημο υλικολογισμικό για το τηλέφωνό μου και πώς να το ξαναπεράσω;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
      Καλημέρα. Λύση δοκιμασμένη σε 2 συσκευές. Revolut, Banking App, Goverment App etc. | Unofficial Xiaomi European Community | MIUI ROM Since 2010
    • Διαφήμιση