Διαφήμιση

Κλεισιμο εφαρμογων

• Στο "μάζεψα" λιγάκι για να μπορεί κάποιος να το διαβάσει ποιό άνετα... :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H saleakos έγραψε:

Λοιπον οποιος ενδιαφερεται για περασμα rom με fastboot.

Το λινκ για την ρομ που περασα ειναι αυτο Fastboot ROM Files for Redmi 1/1S/Note - Redmi 1/1S - MIUI Official Community και ειναι η αγγλοκινεζικη, εγω περασα την JHCCNBD24.0(4.3) η οποια ειναι 530mb.

Το προγραμμα που θα φλασαρεις την ρομ το κατεβαζεις απο δω " bigota.d.miui.com/tools/MiPhone20140509.exe " ( το κανεις copy paste στον explorer και αρχιζει να κατεβαινει ).

Μολις κατεβει το κανεις εγκατασταση, εγω το εκανα σε windows 7, μετα κανεις την ρομ αποσυμπιεση, ανοιγεις το προγραμμα και πατας αριστερα που λεει browse και του δινεις την διαδρομη που βρισκεται η αποσυμπιεσμενη ρομ και πατας οκ ...

Επισης απο το βελακι που εχει διπλα στο browse στις επιλογες advanced στην πρωτη επιλογη fastboot script, διαλεξα το flash all για να καθαρισει τα παντα, αλλα προσοχη γιατι σβηνει τα παντα !

Για να διαλεξεις το flash all πατας στο browse που εχει δεξια και πας στον φακελο που εχεις αποσυμπιεσει την ρομ, διαλεγεις το flash all και πατας οκ.
      Μετα σβηνεις το τηλεφωνο και για να μπεις σε fastboot mode πατας volume down + power, θα εμφανιστει το ανθρωπακι της Miui, τοτε συνδεεις το κινητο στο pc περιμενεις λιγο και μετα πατας refresh απο το προγραμμα.

Εφοσον αναγνωρισει το τηλ, θα εμφανιστει απο κατω, μολις εμφανιστει πατας flash και περιμενεις να τελειωσει η διαδικασια το τηλεφωνο μολις τελειωσει θα ανοιξει μονο του :)

Φιλε saleako οδηγος σου ειναι πολυ καλος.επειδη περασαν την (JLS36C – JHCCNBD92.0) με fastboot οι κινεζοι γιαυτο πιστευω δημιουργηθηκαν ολα τα προβληματα.Περασα την official με τον οδηγο σου νεοτερα μολις δουλεψει η συσκευη λιγο ελεω διακοπων.thnx
    • Διαφήμιση
    • Τα τυχαία fcs τα ειχα απο οταν το αγορασα αλλα δεν ειχα πολυ ασχοληθει, αφου δεν ηταν τοσο συχνο το προβλημα.
      Τωρα που ειδα οτι ασχοληθηκατε λιγο παραπανω ειπα να δοκιμασω να το διορθωσω.
      Εκανα όλα τα προαναφερθεντα και εχω ακομα τυχαιο κλεισιμο εφαρμογων..
      και fastboot την 24, και μετα την τελευταια ελληνικη με wipe cache kai user.
      Και επισης απενεργοποιησα την εφαρμογη mail αφου δεν την εκανε απεγκατασταση. Δεν την χρησιμοποιουσα ουτω σι αλλως ποτε.

Προβλημα παραμενει...

Καμμια ιδέα?

να αφησω την αγγλοκινεζικη απανω για δοκιμη να δω αν το κανει εκει? γιατι εγω εβαλα στο καπακι απο πανω την ελληνικη δεν το δουλεψα με την αγγλοκινεζικη...
    • πριν περάσεις την Ελληνική έκανες wipe data/factory reset η εργοστασιακές ρυθμίσεις(factory data reset) με επιλεγμένο το erase apps ?
      αν όλα πάνε καλά , restore μια μια τις εφαρμογές (η όλες μαζί)
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ειναι λιγο ακυρο αυτο που λες..
      Αν διαβασες καλα, περασα με flashboot την αγγλοκινεζικη 24, αρα ειναι ηδη εργοστασιακες ρυθμισεις...
      με flash all, και απο recovery με wipe user kai cache (οτι wipe υπαρχει δηλαδη στο recovery) την ελληνικη...
      Οπως περιγραφεται παραπανω... και επιτηδες ενω ειχα το titanium, δεν περασα καμια εφαρμογη απο backup. Ολες φρεσκιες απο play store.

Αρα αμα υπαρχει καποιο προβλημα (ευελπιστω software) ειναι ειτε στην αγγλοκινεζικη που αναφερεται σαν stable, ειτε στην ελληνικη. Αυτο θα μπορουσα να το δω αν ειχα δουλεψει λιγο την αγγλοκινεζικη πριν βαλω την ελληνικη..
      Εφοσον εκανα flash all απο το fastboot δεν ειχε μεινει κατι δικο μου μεσα.....
    • με flashboot , γίνετε καινούργιο μεν ,
      αλλά το κινητό είναι σαν κομπιούτερ , κάνεις την διαδικασία δέκα φορές και δεν πιάνει , το κάνεις π.χ. επανεκκίνηση , κάνεις πάλι την διαδικασία και πετυχαίνει
      edit
      π.χ. Αν δεν δουλεύει καλά η rom και την φλασάρουμε πάλι , λύνονται τα προβλήματα
      edit 1
      θυμήσου από jb Ελληνική σε kitkat Ελληνική , full wipe κάναμε

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Διαφήμιση
    • Μετά από κάθε Fast Boot ROM Flash, απαιτείται από Recovery να γίνουν όλα τα wipes πριν το πέρασμα της ελληνικής, γιατί θα μείνουν στο σύστημα πολλέ πολλά σκουπίδια από εφαρμογές που είναι άχρηστες (Κινέζικες).
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H tora33 έγραψε:

με flashboot , γίνετε καινούργιο μεν ,
      αλλά το κινητό είναι σαν κομπιούτερ , κάνεις την διαδικασία δέκα φορές και δεν πιάνει , το κάνεις π.χ. επανεκκίνηση , κάνεις πάλι την διαδικασία και πετυχαίνει
      edit
      π.χ. Αν δεν δουλεύει καλά η rom και την φλασάρουμε πάλι , λύνονται τα προβλήματα

Full wipe έκανα οπως εχω γραψει, αλλα όχι εργοστασιακες ρυθμισεις που λες. Αφου συγκρινεις το κινητο με υπολογιστη, τοτε το flash ειναι σαν φορματ και οχι σαν επανεκκινηση. Και συγκεκριμενα σαν ghost που λεγαμε οι παλαιοτεροι. Αρα δεν υπαρχει θεμα να εχει μεινει απομειναρι απο την δικια μου εγκατασταση. Εκτος αμα η αγγλοκινεζικη ρομ που φλασαρουμε σαν 'stable', δεν ειναι stable και εχει σκουπιδια απο την αρχη της!!! Αλλα ετσι δεν θα ειχαν πολλα ατομα πρόβλημα?? Στις οδηγιες για περασμα της Ελληνικης rom λένε μονο για τα wipes του recovery.

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Μετά από κάθε Fast Boot ROM Flash, απαιτείται από Recovery να γίνουν όλα τα wipes πριν το πέρασμα της ελληνικής, γιατί θα μείνουν στο σύστημα πολλέ πολλά σκουπίδια από εφαρμογές που είναι άχρηστες (Κινέζικες).

Οπως εγραψα τα wipe του recovery, οταν περναγα την ελληνικη εγιναν όλα.
    • o Admin σε μένα απάντησε - συμπλήρωσε

κατάλαβα τι έκανες από την πρώτη στιγμή ,
      αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί να έχεις προβλήματα
      και είπα κάνε πάλι full wipe, γνώμη μου , εσύ λες τα έκανα , Ο.Κ.=Όλα καλά
      ελπίζω να βρεις λύση

• Στην αρχη που το ειχα ξαναπαρατηρησει το προβλημα ειχα ξανακανει full wipe και περασμα την ελληνικη, χωρις αποτελεσμα... πριν 2 μηνες

Δεν ειναι προβλημα που να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο, τυχαινει μερικες φορες και θα εχεις μια σελιδα ανοιχτη, θα στην κλεισει και θα πρεπει να την ξαναψαχνεις. Ειναι λιγο εκνευριστικο, και ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω το κινητο περα απο τηλεφωνα. Για αυτο και το εχω ανεχτει αυτο το προβλημα.

Τωρα ξαναασχοληθηκα λογω του οδηγου του fastboot, μηπως το διορθωνε.
      Δεν ειναι και ευκολο πραγμα, καθε φορα να κανω wipe τα παντα και ξαναπερασμα εφαρμογες-λογαριασμους-ρυθμισεις..

Ας περιμενουμε και το παληκαρι που πηγε διακοπες με το ιδιο προβλημα να δουμε αν του διορθωθηκε. Αν ειμαι μοναδικος που δεν διορθωθηκε με το fastboot, να το ξανακανω....
    • Διαφήμιση
    • γνωστό πρόβλημα της 3.20 τα fcs των εφαρμογών (και η multi 36), κάποιοι γύρισαν στην 3.18 (σε άλλο φόρουμ)
      υπομονή μέχρι την παρασκευή

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().