Insufficient storage available ή αλλιως Δεν υπάρχει επαρκής χώρος
-
-
Απλά πρέπει να τη μάθετε. Έχει τα πάντα και συνεχώς προστίθενται νέα κόλπα. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε, αν μπορείτε να τα θυμάστε όλα..
[Updated 5.3.27] 53 MIUI 6 Tips & Tutorials You Should Know - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Τα ξέρω αυτά αλλά βασικά με ξενίζει η απουσία app drawer.
From the middle of nowhere to the center of everywhere... -
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Τα ξέρω αυτά αλλά βασικά με ξενίζει η απουσία app drawer.
.
Μα το ίδιο το desktop του miui είναι ένα προσαρμοσιμο app drawer.
Αλλά αν είναι μόνο αυτό που σε ενοχλεί στο miui, εγκατέστησε το παρακάτω app drawer για miui και θα έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτατο. Γιατί στο miui πάντα υπάρχει λύση, αν και πιστεύω ότι όπου να 'ναι θα φτιάξουν και για το miui ενα app drawer αν το ζητήσουν πολλοί χρήστες
play.google.com/store/apps/det…d=JakedUp.AppDrawer&hl=en
Παρακάτω το miui desktop μου με τοποθετημένες σε ομάδες κάποιες εφαρμογές και στο κέντρο κάτω το κουμπί του app drawer
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 6 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
Ρε παιδια εχετε ξεφυγει απο το θεμα !!!!!!χαχαχαχαχαχα θα μου δωσετε καμια λυση να δω φως ????
-
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ρε παιδια εχετε ξεφυγει απο το θεμα !!!!!!χαχαχαχαχαχα θα μου δωσετε καμια λυση να δω φως ????
Βάλε το ling2sd και ακολούθησε τον παραπάνω οδηγό που σου έδωσαν.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Βάλε το ling2sd και ακολούθησε τον παραπάνω οδηγό που σου έδωσαν.
Ρε φιλε μου δεν εχω προβλημα με τον χωρο εχω 1 Gb ελευθερο, βαζω και βγαζω αλλες εφαρμογες χωρις κανενα προβλημα, το προβλημα το εχω μονο με το Nova Launcher !!!!!!!!που μου λεει οτι δεν εχω αρκετο χωρο!!!!!!!!!!
-
Πολύ περίεργο αυτό.
From the middle of nowhere to the center of everywhere... -
Τελικα η λυση στο προβλημα με το Nova Launcher βρεθηκε και ειναι αυτη για οποιον παθει τα ιδια..........Απο τον Φιλο crapatzi.....
απο το MyPhone...........
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0