Διαφήμιση

Note στα χέρια ενός αρχαριου!

• Oριστε ενα link
      Για δοκιμαστε να το κατεβασετε ....
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Oριστε ενα link
      Για δοκιμαστε να το κατεβασετε ....

Τo λινκ δουλεύει μια χαρά και η εφαρμογή επίσης παίζει κανονικά!
      Σ'ευχαριστούμε! :thumbsup:
    • Καλησπέρα παιδιά,

Δεύτερη μέρα χρήσης του κινητού και έχω κολλήματα στην εφαρμογή των επαφών, όταν πάω να κάνω edit μια συγκεκριμένη επαφή με πολλά στοιχεία καταχωρημένα.

Μου κολλάει και βγάζει αυτό το μήνυμα :

Κάνεις με το ίδιο πρόβλημα;
      Images
      • Screenshot_2014-09-05-22-53-12.png

55,75 kB, 720×1.280, viewed 137 times
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H topmar έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,

Δεύτερη μέρα χρήσης του κινητού και έχω κολλήματα στην εφαρμογή των επαφών, όταν πάω να κάνω edit μια συγκεκριμένη επαφή με πολλά στοιχεία καταχωρημένα.

Απο το screenshot που βλέπω φαίνεται να κολλάει η εφαρμογή "Επαφές και πληκτρολόγιο". Αν θέλεις δοκίμασε να κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων, μέσα στην εφαρμογή και ξαναπροσπάθησε μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα.
      Η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις για αυτή την ενέργεια είναι:
      Ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->Επαφές και πληκτρολόγιο--> Πάτα το κουμπί "καθαρισμός δεδομένων"
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,

Απο το screenshot που βλέπω φαίνεται να κολλάει η εφαρμογή "Επαφές και πληκτρολόγιο". Αν θέλεις δοκίμασε να κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων, μέσα στην εφαρμογή και ξαναπροσπάθησε μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα.
      Ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->Επαφές και πληκτρολόγιο--> Πάτα το κουμπί "καθαρισμός δεδομένων"

Clear Data ή Clear Cashe? Ρωτάω επειδή έκανα το 2ο και δεν έφτιαξε...... Και για το πρώτο φοβάμαι μην διαγραφεί τίποτα σημαντικό.....
    • Ο/H topmar έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,

Clear Data ή Clear Cashe? Ρωτάω επειδή έκανα το 2ο και δεν έφτιαξε...... Και για το πρώτο φοβάμαι μην διαγραφεί τίποτα σημαντικό.....

Clear Data!
    • Ο/H caeser έγραψε:

...,.

Clear Data!

Μπα, το έκανα και πάλι το ίδιο κόλλημα.... τέλος πάντων.....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H topmar έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

...,.

Clear Data!

Μπα, το έκανα και πάλι το ίδιο κόλλημα.... τέλος πάντων.....

Εεεε... αυτό ήταν το πρώτο βήμα που έπρεπε να ακολουθήσεις, πριν προχωρήσεις σε πιό "σκληρές" λύσεις (όπως π.χ. ξαναφλασάρισμα της rom κ.λ.π.)
    • Ο/H caeser έγραψε:

Εεεε... αυτό ήταν το πρώτο βήμα που έπρεπε να ακολουθήσεις, πριν προχωρήσεις σε πιό "σκληρές" λύσεις (όπως π.χ. ξαναφλασάρισμα της rom κ.λ.π.)

Το κόλλημα φαντάζομαι ότι θα γίνεται επειδή υπάρχουν στην συγκεκριμένη επαφή πολλά στοιχεία καταχωρημένα, ίσως με χαρακτήρες μη αναγνωρίσιμους από το πρόγραμμα του ΝΟΤΕ (έγινε εισαγωγή επαφών από αρχείο)....

ΡΟΜ ακόμα δεν θα αλλάξω..... Στο μέλλον ίσως... .
    • Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτηκα να δοκιμάσω την ελληνική ΡΟΜ, και θα ήθελα να μου πείτε τι καλύτερο έχει να προσφέρει από την εργοστασιακή Αγγλοκινεζικη που έχω τώρα, εκτός από την Ελληνική γλώσσα και τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις.....
    • Δεν σου φτανουν αυτα? Νομιζω ειναι πολυ σημαντικα !!!!!!!!!
      Τρεχει απροβληματιστα παντως σου απανταω μια και ειδα οτι το ρωτησες και αλλου. Εγω δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα μεχρι σημερα :P
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Δεν σου φτανουν αυτα? Νομιζω ειναι πολυ σημαντικα !!!!!!!!!
      Τρεχει απροβληματιστα παντως σου απανταω μια και ειδα οτι το ρωτησες και αλλου. Εγω δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα μεχρι σημερα :P

Εμ, όχι ιδιαίτερα..... Το δουλεύω με Αγγλικά και εάν δεν διορθώνουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τα update τα θεωρώ περιττά.....
      Για παράδειγμα, εάν είχα πρόβλημα με την αποθήκευση των φωτογραφιών στην κάρτα μνήμης και το πρόβλημα λυνοταν με την ελληνική ΡΟΜ, θα την έβαζα..... Κάτι τέτοιο ρωτάω εάν διορθώνει ή αλλάζει προς το καλύτερο πάντα, η Ελληνική ΡΟΜ....

Με την διαχείριση μνήμης για παράδειγμα, πως τα πάει, πάντα σε σχέση με την εργοστασιακή; Με την απόδοση της κάμερας ίσως;

Εάν είναι δυνατόν, να καταθέσουν απόψεις και όσοι είχαν την εργοστασιακή Αγγλοκινεζικη, την δούλεψαν λίγο και μετά πέρασαν την ελληνική ΡΟΜ, και τι καλύτερο ειδαν.....