Ο/H dimosthenis έγραψε:
Γεια σου tora33
Ακολουθησα ολα τα βηματα μεχρι το swipe to insrall. Μολις το εσυρα δεξια αρχισε να κανει μια διεργασια και εγραψε πως δεν μπορει να βρει κατι σε MD5. Σε λιγο εβγαλε μια οθονη που πανω εγραφε failed, καπου στην μεση πως το αρχειο. Updare.zip exei καποιο προβλημα και κατω ειχε δυο επιλογες ,μια restar system και μια αλλη που δεν θυμαμαι. Πατησα rester αρχισε κατι να φορτωνει και σε λιγο οταν ανοιξε ειδα πως ειχε περαστει η ελληνικη ρομ 3.21 οπως ειδα και στις ρυθμιδεις. Ειχε μονο 4 γλωσσες το updater και οτι τελος παντων ειδα απο διαφορα screen shot εχει η ελληνικη ρομ.
Μπορεις να μου πεις αν εχει περαστει σωστα η ρομ.
Γιατι μου ειχε βγαλει την οθονη λαθους
Παντος το κινητο φαινεται να λειτουργει ενταξει
Υπαρχουν καποιες εφαρμογες απο το play store που θα ηταν καλα να περασω, πχ clean master, superuser, baterry. Κλπ.......
Πολλες ερωτησεις κανω
Πιστευω να μην γινομαι κουραστικος
το λάθος που σου έγραψε ήταν , αν εμπιστεύεσαι την rom που βάζεις
αποφεύγω να περάσω εφαρμογές , όπως πχ clean master, superuser, baterry. Κλπ , κάποιες κάνουν κακό
superuser , όχι είσαι ήδη root και μπορείς να εγκαταστήσεις root εφαρμογές χωρίς το superuser
clean master , ίσως έχει η Ελληνική rom καλύτερο (θα το ξέρω σε λίγο που θα πάρω το note μου από το ταχυδρομείο τώρα)
αν θέλεις βάλε το battery calibration (όταν θα φορτίζεις το κινητό σου στο 100% , θα το τρέχεις
play.google.com/store/apps/det…m.nema.batterycalibration
βάλε το Flash player , Download Adobe Flash Player apk
και το chrome από το play store
play.google.com/store/apps/det…=com.android.chrome&hl=el
το Handcent sms απο το play store , και την Ελληνική γλώσσα
play.google.com/store/apps/det…om.handcent.nextsms&hl=el
δεν γίνεσαι κουραστικός
και γιαυτό δημιουργήθηκε η Κοινότητα
πάω να παραλάβω το note απο το ταχυδρομείο
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )