Διαφήμιση

Note στα χέρια ενός αρχαριου!

• Ο/H mike_k έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ, αυτό ήθελα να δω, είναι 2 Α όπως ενημερώθηκα και από αλλού.

Οπότε με τον ανταπτορα αυτοκινήτου στα 4,2Α θα φορτίζει πολύ γρήγορα.. ..

Ο/H caeser έγραψε:

Να τι γράφει ο δικός μου, αν βγάζεις άκρη:

Είσαι σίγουρος ότι αυτός ο φορτιστής που έβαλες είναι από Xiaomi Redmi Note? Γράφει 1Α αυτός. ....
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • αν και καλύφθηκες
      Από : HM NOTE 1 TD
      Files
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Ο/H topmar έγραψε:

Είσαι σίγουρος ότι αυτός ο φορτιστής που έβαλες είναι από Xiaomi Redmi Note? Γράφει 1Α αυτός. ....

Όχι, είναι για Hongmi/Redmi 1s...

Υ.Γ. Αν θέλεις διόρθωσε την συσκευή στο προφίλ σου...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Όχι, είναι για Hongmi/Redmi 1s...

Υ.Γ. Αν θέλεις διόρθωσε την συσκευή στο προφίλ σου...

OK, το διόρθωσα.....
    • Ο/H topmar έγραψε:

Μια ερώτηση παιδιά, πόσα Ah είναι ο γνήσιος φορτιστής του κινητού μας;

Έχω κολλήσει τον ανταπτορα στον φορτιστή και δεν μπορώ να διαβάσω τα στοιχεία του πλέον.

Όποιος ξέρει, ας μου πει... ..με ενδιαφέρει διότι έχω έναν ανταπτορα αυτοκινήτου που γράφει 4,2 Ah, για να δω εάν θα το φορτίζει γρήγορα....

λίγο προσοχή με την κόλα και τις επαφές, πρίζα είναι, μπορεί να σου παρουσιάσει θέμα, από να σου κάψει φορτηστή/κινητό μέχρι να σου πετάξει ασφάλεια στον ηλεκτρολογικό σου πίνακα :P
    • Ο/H SomniusX έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Μια ερώτηση παιδιά, πόσα Ah είναι ο γνήσιος φορτιστής του κινητού μας;

Έχω κολλήσει τον ανταπτορα στον φορτιστή και δεν μπορώ να διαβάσω τα στοιχεία του πλέον.

Όποιος ξέρει, ας μου πει... ..με ενδιαφέρει διότι έχω έναν ανταπτορα αυτοκινήτου που γράφει 4,2 Ah, για να δω εάν θα το φορτίζει γρήγορα....

λίγο προσοχή με την κόλα και τις επαφές, πρίζα είναι, μπορεί να σου παρουσιάσει θέμα, από να σου κάψει φορτηστή/κινητό μέχρι να σου πετάξει ασφάλεια στον ηλεκτρολογικό σου πίνακα :P

Με ταινία διπλής όψης τον κόλλησα, προσεχτικά φυσικά. ....
    • Διαφήμιση
    • Θα έλεγα μην το σκεφτεσαι κάν. Ο φορτιστής ενός κινητού αντε να βγάζει 1000mA ... αντε και 1200mA. Αν βάλεις 4.2Α το πιο πιθανό είναι απλά να λιώσει η μπαταρία. Στην χειρότερη περίπτωση θα σκάσει. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.
      Οσο για τον πίνακα ... μην φοβάσε ... δεν έχει πρόβλημα
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Θα έλεγα μην το σκεφτεσαι κάν. Ο φορτιστής ενός κινητού αντε να βγάζει 1000mA ... αντε και 1200mA. Αν βάλεις 4.2Α το πιο πιθανό είναι απλά να λιώσει η μπαταρία. Στην χειρότερη περίπτωση θα σκάσει. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.
      Οσο για τον πίνακα ... μην φοβάσε ... δεν έχει πρόβλημα

Ο φορτιστής του Xiaomi Redmi Note είναι 2000mA.. ....

Για ανταπτορα αυτοκινήτου μιλάω, γιατί να λιώσει η μπαταρία;
    • Αν βγάζει 4.2Α που γράφεις παραπάνω θα σου τινάξει την μπαταρία στον αέρα. Εχω δοκιμάσει ανάλογη φόρτιση μπαταρίας ηλεκτρικού εργαλείου με φορτιστή απο laptop. Ο φορτιστής έλιωσε την βάση φόρτισης που εμπαινε η μπαταρία και την μπαταρία την ίδια.
      Αστα!!!! Το έχω κάνει. Εκτός αν μιλάς για κάτι άλλο.
      Το έψαξα λίγο και βρήκα στο μαγαζί τους στην Σιγκαπούρη φορτιστή που βγάζει 3.8V/1.5A. Ποτέ όμως οι φορτιστές δεν φορτίζουν τις μπαταρίες στην "τσίτα" ... αλλά με λίγο μικρότερο rate (γιατί υπάρχει πάντα ο φόβος της υπερθερμανσης) της μπαταρίας

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai ().

• Re: Note στα χέρια ενός αρχαριου!

Ο/H Bodai έγραψε:

Αν βγάζει 4.2Α που γράφεις παραπάνω θα σου τινάξει την μπαταρία στον αέρα. Εχω δοκιμάσει ανάλογη φόρτιση μπαταρίας ηλεκτρικού εργαλείου με φορτιστή απο laptop. Ο φορτιστής έλιωσε την βάση φόρτισης που εμπαινε η μπαταρία και την μπαταρία την ίδια.
      Αστα!!!! Το έχω κάνει. Εκτός αν μιλάς για κάτι άλλο.
      Το έψαξα λίγο και βρήκα στο μαγαζί τους στην Σιγκαπούρη φορτιστή που βγάζει 3.8V/1.5A. Ποτέ όμως οι φορτιστές δεν φορτίζουν τις μπαταρίες στην "τσίτα" ... αλλά με λίγο μικρότερο rate (γιατί υπάρχει πάντα ο φόβος της υπερθερμανσης) της μπαταρίας

Δεν νομίζω να είναι έτσι όπως τα λες φίλε μου...

Ένας φορτιστής 4,2Α, δηλαδή 4.200mA, σε μία ώρα φορτίζει 4.200mA X 1h = 4.200mAh, περισσότερα από τα 3200mAh που είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του Xiaomi Redmi Note. Θεωρητικά δηλαδή, σε 45' θα φορτίζει πλήρως. Αν υπολογίσεις και απώλειες, το πολύ σε 1 ώρα θα είναι πλήρως φορτισμένη.

Δηλαδή, εκτιμώ ότι τα διπλάσια mAh του ανταπτορα, θα υπο-διπλασιασουν τον χρόνο που απαιτεί ο εργοστασιακος φορτιστής των 2mAh για την πλήρη φόρτιση του κινητού..... και τίποτα δεν θα προκληθεί....

Έχω δοκιμάσει ήδη έναν άλλο ανταπτορα αυτοκινήτου των 1,2mAh να φορτίσει το κινητό μου και ήταν απελπιστικά αργός....

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Γεια σας παιδιά,πριν 2 ώρες συνειδητοποιήσα ότι μου έκλεψαν το κινητό μου.
      Πήρα τηλέφωνο αστυνομία και το δήλωσα
      Πήρα την κοσμοτε και έκανα φραγή κλήσεων.
      Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρω την συσκευή(που μου έκλεψαν) μέσω ΙΜΕΙ?
      Ευχαριστώ.

ΥΓ.Στεναχωρήθηκα πολύ,γιατί ένιωσα ότι μου παραβίασαν την προσωπική μου ζωή( είχα φώτο(δεν εννοώ ερωτικές)που είχαν απαθανατίσει σε οικογενειακές και φιλικές στιγμές,τις μουσικές μου κλπ).