Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
-
-
Ο/H bandit έγραψε:
γιατρέ μου που είναι δεν την βρίσκω
ακυρο στραβομαρα !!!
υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείς με το plugin για την antscamera στο σμαρτ χομ
ευχαριστώ
Δεν είναι σ'αυτά που έχω ανεβάσει!? Αν όχι, χρειαζομαι το apk στην διαδρομή που γράφω.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
να σε ρωτήσω εβαλα την εφαρμογη και ειναι στα ελληνικά οταν ομως μπαίνω στο ροyτερ διαβάζει κινεζικα πρέπει να βαλω το plugin που δίνεις αν ναι πως απλα το κανω ινσταλ το apk
και πως μπορω να σου δώσω το απκ της καμερας ? -
Ο/H bandit έγραψε:
να σε ρωτήσω εβαλα την εφαρμογη και ειναι στα ελληνικά οταν ομως μπαίνω στο ροyτερ διαβάζει κινεζικα πρέπει να βαλω το plugin που δίνεις αν ναι πως απλα το κανω ινσταλ το apk
και πως μπορω να σου δώσω το απκ της καμερας ?
Οδηγίες για αυτά που με ρωτάς βρίσκεις εκεί που έχω την εφαρμογή. Δες τις....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
καλησπέρα,
Είμαι συνδρομητής forthnet κι επειδή το modem (thomson) που δίνει η εταιρία δεν είναι κάτι αξιόλογο με αποτέλεσμα κάποιες φορές να κρασάρει και να καθυστερεί την φόρτωση δεδομένων (επανεκκινήσεις,κολλήματα κ.α.) με την αγορά του ρουτερ xiaomi θα βελτιωθεί η κατάσταση; -
Προσοχή !!!
Είναι ΜΟΝΟ ROUTER και δεν έχει MODEM για να συνδεθείς στην γραμμή σου.
Θα πρέπει και πάλι να κρατήσεις κάποιο Modem Μπροστά σε Bridge και να έχεις τον Router της Xiaomi από πίσω. -
Ο/H marsele έγραψε:
καλησπέρα,
Είμαι συνδρομητής forthnet κι επειδή το modem (thomson) που δίνει η εταιρία δεν είναι κάτι αξιόλογο με αποτέλεσμα κάποιες φορές να κρασάρει και να καθυστερεί την φόρτωση δεδομένων (επανεκκινήσεις,κολλήματα κ.α.) με την αγορά του ρουτερ xiaomi θα βελτιωθεί η κατάσταση;
Ο Xiaomi router είναι μόνο router, ¨οχι Modem-router, οπότε δεν το γλυτώνεις το thomson. Όμως μπορείς ν' αφήσεις να κάνει όλη την βαριά δουλειά το xiaomi, οπότε σίγουρα δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα. Τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ναι το διάβασα στα post που έχουν γίνει.Απλά θα βοηθήσει καθόλου να γίνει πιο σταθερή η σύνδεση στο δίκτυο.Κυρίως η αστάθεια εντοπίζεται όταν είμαι συνδεδεμένος στο wifi.
-
Εγώ έχω ένα Net Faster IAD 2 που ήθελε κάθε 2-3 ημέρες επανεκκίνηση γιατί μπούκωνε και δεν τραβούσε. Τώρα έχω συνδέσει πάνω του το Xiaomi, και όλα τα μηχανάκια παίρνουν από εκεί ip. Το IAD του κάνω πια μία φορά τον μήνα επανεκκίνηση και εάν και δεν έχω πρόβλημα κανένα! Σίγουρα θα βοηθήσει.....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα για αγορά.(εάν υπάρχει κάποιο link θα βοηθούσε πάρα πολύ)
-
Ο/H marsele έγραψε:
μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα για αγορά.(εάν υπάρχει κάποιο link θα βοηθούσε πάρα πολύ)
Εγώ όπως γράφω στην αρχή, όταν το είχα πάρει πριν ένα χρόνο (πέρασε τόσος καιρός !!!!) , το είχα πάρει από το Coolicool. Μπορείς να δοκιμάσεις και αλλού φυσικά....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή