Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
-
-
Εχεις κάνει login στον miui λογαριασμό σου!? Επανεκκινηση στον ρούτερ!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
απο την εφαρμογη του τηλεφωνου δεν μπορω να κανω απευθειας εισαγωγη στο Μι λογαριασμο μου ..
ενω ςιφι στο κινητο εχω κανονικα .... ανοιγωντας την εφαρμογή τρωω πορτα
Πήγαινε στις ρυθμίσεις ->εφαρμογές -> miwifi και τέρμα κάτω δες στα δικαιώματα εάν ειναι με κόκκινο ή πράσινο το δικαίωμα για τον λογαριασμό miui.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
ναι ηταν κοκκινο ... ευχαριστω doctor ...Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
παιδια μολις παρήγγειλα το mi router και camera ip yi ελπιζω να ειναι ευκολα στην εγκατασταση και τα 2 απο μια γρηγορη ματια ποε εδειξα .η ερωτηση ειναι υπαρχει Client για το Xiaomi Mini Router στα linux mint που δουλευω??Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
Δεν ξέρω η επίσημη εφαρμογή, αλλιώς έχω μεταφράσει αυτή για windows.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Δεν ξέρω η επίσημη εφαρμογή, αλλιώς έχω μεταφράσει αυτή για windows.
σε ευχαριστω !υπάρχει καπου οδηγος εγκατάστασης για το ρουτερ και την καμερα η απο τις apk του mi wi fi kai εξυπνο σπιτι με οδηγούν βημα βημα??Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
σε ευχαριστω !υπάρχει καπου οδηγος εγκατάστασης για το ρουτερ και την καμερα η απο τις apk του mi wi fi kai εξυπνο σπιτι με οδηγούν βημα βημα??
Για τον ρούτερ στην αρχή αυτού του thread. Για την κάμερα κοιτάς Αυτό ή αυτό το θέμαΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
σε ευχαριστω !υπάρχει καπου οδηγος εγκατάστασης για το ρουτερ και την καμερα η απο τις apk του mi wi fi kai εξυπνο σπιτι με οδηγούν βημα βημα??
Για τον ρούτερ στην αρχή αυτού του thread. Για την κάμερα κοιτάς Αυτό ή αυτό το θέμα
τα σεβη μου γιατρε μου!Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Βγήκε νέα έκδοση της εφαρμογής 2.3.18. Απ' ότι λέει το update log, διορθώνει κάποια προβλήματα με την μεταφορά αρχείων μέσω της εφαρμογής. Λογικά τ' απόγευμα θα έχω έτοιμη και την ελληνική έκδοση.
Update: Ανέβηκε και η μεταφρασμένη έκδοση.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή