Μπα ουτε στην 31.1 μπαινει απο το πισι.
Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
-
-
Η default ip του router για να μπεις στο μενού του, εκτός εάν την έχεις πειράξει, είναι η 192,168,31,1. Για να το αλλάξεις, πρέπει να πειράξεις την ρύθμιση στο LAN Settings. Κάνε το εξής....εγκατάστησε την εφαρμογή στο κινητό και μετά κάνε reset στον router από το κουμπάκι από πίσω (συγκεκριμένα είναι μία τρύπα, που την πιέζεις μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι του router). Μην το συνδέσεις στον adsl router, ούτε αλλιώς κάπου. Όταν γίνει μπλε το φωτάκι, τρέξε την εφαρμογή από το κινητό. Θα βρει τον router και θα το σετάρει. Μετά σύνδεσε με καλώδιο lan από μία θύρα του adsl router που έχεις από τον πάροχό σου, με την μπλε είσοδο. Μπες στο μενού του router και όρισε στο Internet Settings (2ο εικονίδιο από αριστερά), την πρώτη επιλογή DHCP. Έτσι θα παίρνει αυτόματα IP από τον adsl router. Στον adsl router δεν πειράζεις τίποτα. Εφόσον τα κάνεις έτσι, λογικά όλα θα σου δουλέψουν οκ.
Χθες είδα ότι βγήκε νέα έκδοση της εφαρμογής για το κινητό. Την κατέβασα, αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα. Λογικά από αύριο θα μεταφέρω την παλιά μετάφραση στο νέο + ότι νέο έχει μέσα σαν εντολές. Η τελευταία πάντως οι διαφορές με την προηγούμενη ήταν προσθήκη έξυπνων συσκευών, Xunlei downloader και στατιστικά του σκληρού δίσκου.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Όσοι βάλατε την τελευταία έκδοση, 2.0.24 προσέξατε ότι τα μενού είναι από την μάνα τους στα αγγλικά!? Λέτε και το επόμενο firmware να είναι στα αγγλικά εξ ορισμού!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ανέβηκε η τελευταία έκδοση...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Τα εκανα οπως τα ειπες. Βλεπει το ρουτερ αν το κανω Ping απο το pc αλλα στον browser γραφει connection refused. Το δικου μου ειναι οτε.
Το εδωσα στον φιλο που το ειχε αγορασει(το ειχα μονο για δοκιμες) και σε αυτον δουλεψε κανονικα.
Υποπτευομαι οτι κατι στην δρομολογιση του ρουτερ του ΟΤΕ ειναι που επηρέαζε μιας και αυτος εχει hol.
Μικρο το κακο.
Ωραια παντως που εγινε επισημα αγγλικα. Αν γινει και το firmware τοτε νομιζω θα τσιμπήσει κανενα 10ευρω πανω η τιμη του! -
Ο/H stavrinho έγραψε:
Τα εκανα οπως τα ειπες. Βλεπει το ρουτερ αν το κανω Ping απο το pc αλλα στον browser γραφει connection refused. Το δικου μου ειναι οτε.
Το εδωσα στον φιλο που το ειχε αγορασει(το ειχα μονο για δοκιμες) και σε αυτον δουλεψε κανονικα.
Υποπτευομαι οτι κατι στην δρομολογιση του ρουτερ του ΟΤΕ ειναι που επηρέαζε μιας και αυτος εχει hol.
Μικρο το κακο.
Ωραια παντως που εγινε επισημα αγγλικα. Αν γινει και το firmware τοτε νομιζω θα τσιμπήσει κανενα 10ευρω πανω η τιμη του!
Πάντως και εγώ HOL έχω, λες αυτό να παίζει ρόλο.....!?
Μόλις ανέβασα την 100% ελληνική έκδοση της 2.0.,24. Όσοι πιστοί προσέλθετε...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Tο πιο πιθανό είναι επειδή και ο xiaomi και ο router που χρησιμοποιείται έχουν web interface που "ακούει" στην πόρτα 80 θα πρέπει αφου ο xiaomi παίρνει ip από τον router σας να ρυθμίσεται είτε το web interface του xiaomi να "ακούει" για συνδέσεις σε άλλη θύρα (πχ 8081) είτε η πόρτα 80 του xiaomi να γίνεται forward σε μια άλλη πόρτα στον router πχ 8081.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Tο πιο πιθανό είναι επειδή και ο xiaomi και ο router που χρησιμοποιείται έχουν web interface που "ακούει" στην πόρτα 80 θα πρέπει αφου ο xiaomi παίρνει ip από τον router σας να ρυθμίσεται είτε το web interface του xiaomi να "ακούει" για συνδέσεις σε άλλη θύρα (πχ 8081) είτε η πόρτα 80 του xiaomi να γίνεται forward σε μια άλλη πόρτα στον router πχ 8081.
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση για αλλαγή πόρτας για να δουλέψει σωστά. Μάλιστα μπορώ να μπω και σοτυς δύο ρούτερ που έχω ταυτόχρονα από παντού, χωρίς ποτέ πρόβλημα. Ίσως ο ΟΤΕ να είναι πΟΤΕ κινέζικο!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση για αλλαγή πόρτας για να δουλέψει σωστά. Μάλιστα μπορώ να μπω και σοτυς δύο ρούτερ που έχω ταυτόχρονα από παντού, χωρίς ποτέ πρόβλημα. Ίσως ο ΟΤΕ να είναι πΟΤΕ κινέζικο!?
Μπαίνεις δλδ χωρίς να δώσεις 192.168.x.x:80 στο xiaomi?? Αν ναι ίσως το router σου "καταλαβαίνει" την lan - lan σύνδεση με το xiaomi και το κάνει αυτόματα. Με λίγα λόγια είσαι τυχερός .... -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση για αλλαγή πόρτας για να δουλέψει σωστά. Μάλιστα μπορώ να μπω και σοτυς δύο ρούτερ που έχω ταυτόχρονα από παντού, χωρίς ποτέ πρόβλημα. Ίσως ο ΟΤΕ να είναι πΟΤΕ κινέζικο!?
Μπαίνεις δλδ χωρίς να δώσεις 192.168.x.x:80 στο xiaomi?? Αν ναι ίσως το router σου "καταλαβαίνει" την lan - lan σύνδεση με το xiaomi και το κάνει αυτόματα. Με λίγα λόγια είσαι τυχερός ....
Ναι, μπαίνω γράφοντας 192.168.31.1 μόνο. Τώρα για adsl router έχω ένα της HOL, το Netfaster IAD. Εάν το κάνει μόνο του...τι να σου πω, πράγματι είμαι τυχερός. Απλώς επειδή έχω ασχοληθεί και με repeaters, ποτέ δεν έχω γράψει πόρτα για να μπω σε μενού. Ορίζω άλλη ip του ρούτερ σαν αρχικό μενού και μπαίνωΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Βγήκε καινούργιο firmware, 2.1.50. Κατεβαίνει.... Για να δούμε, θα είναι στα αγγλικά!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Φαίνεται πολύ καλό το νέο firmware. Ορίστε και φωτό...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή