Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
-
-
Μετά μπορείς να ορίσεις τι ώρα θα κοιτάει και θα περνάει μόνος του ο ρούτερ τις αναβαθμίσειςΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Προτιμώ να το κάνω μόνος για να κοιτάω και τι προσφέρει η νέα έκδοση.
-
Δεν θα καταλάβεις. Το change log της κάθε έκδοσης, η μετάφραση τουλάχιστον από τα κινέζικα, δεν βγάζει νόημα συνήθως. Εγώ το περνάω χωρίς να κοιτάω....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ότι πιάσω με την μετάφραση βασικά. Και επίσης αν με προλάβεις και την περάσεις και έχει κάποιο θέμα να μην μπλέξω και εγώ.
-
Ο/H @l3x1k0 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Προτιμώ να το κάνω μόνος για να κοιτάω και τι προσφέρει η νέα έκδοση.
Η αλήθεια είναι μέχρι στιγμής με την 2.x.x δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια δεν κοιτάω να ανοίγω πόρτες, κτλ, βασική χρήση γιατί δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Με την 1.x.x μία έκδοση είχα πρόβλημα, μία δεν είχα με την αναγνώριση του σκληρού.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Αυτό θυμόμουν και εγώ. Εγώ θέλω να ανοίξω πόρτα και να δώσω στο σταθερό μου υπολογιστή σταθερή ip στο τοπικό δίκτυο για να βλέπω παντού τον media server μου.
-
Για μέσα στο δίκτυο όρισε τον υπολογιστή με static ip και δεν χρειάζεται πόρτα λογικά. Εκτός δικτύου θα θέλεις, αλλά δεν το έχω κάνει.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Για μέσα στο δίκτυο όρισε τον υπολογιστή με static ip και δεν χρειάζεται πόρτα λογικά. Εκτός δικτύου θα θέλεις, αλλά δεν το έχω κάνει.
Από μια ματιά που έριξα φαίνεται εύκολο και θεωρώ πλεονέκτημα το γεγονός ότι μπορείς να θέσεις στατική διεύθυνση σε συσκευές του τοπικού δικτύου μέσα από το router. Έτσι σε μηχανήματα που μεταφέρεις ή/και συνδέεις σε άλλα δίκτυα δεν χρειάζεται να κάνεις ρυθμίσεις κάθε φορά. -
Ετοίμασα μία πρώτη έκδοση του script για offline μετάφραση και το ανέβασα :
About | Xiaomi mi router Greek | Scripts | OpenUserJS
Αν δείτε τον πηγαίο κώδικα θα διαπιστώσετε οτι δουλεύει πολύ απλά, με ζεύγη τιμών απο κινέζικα στα Ελληνικά. Μπορείτε να συμπληρώσετε επιπλέον τιμές
Εγώ του δούλεψα στο 1.0.10 firmware σε λειτουργία repeater με copy paste απο την σελίδα στο google translate. Σιγά σιγά θα προστεθούν και άλλες τιμές.
Ίσως να λειτουργεί και στην έκδοση 2.
Όποιος θέλει να βοηθήσει στη μετάφραση ας γράψει εδώ σε μορφή
"米 Κινέζικα ":"Ελληνικά",
και θα τα προσθέσω
Οδηγίες Εγκατάστασης
Για την εγκατάσταση του προγράμματος απαιτείται:
Mozilla firefox με εγκατεστημένο τα πρόσθετο greasemonkey
ή Google Chrome με εγκατεστημένο τα πρόσθετο Tampermonkey
ή Opera browser με εγκατεστημένο τα πρόσθετο Violentmonkey ή
ή MS Internet Explorer μέσω του εκτελέσιμου αρχείου Trixie
Αφού
πρώτα εγκαταστήσουμε το αντίστοιχο πρόσθετο στον browser που χρησιμοποιούμε και τον έχουμε επανεκκινήσει, τότε κάνοντας κλικ στον
σύνδεσμο εγκατάστασης, εμφανίζεται ο κώδικας και ένα παράθυρο που ρωτάει εάν θέλουμε να τον εγκαταστήσουμε ή όχι.
Πατώντας το Ναι ο κώδικας εγκαθίσταται και ενεργοποιείται μόνο σε διευθύνσεις του τοπικού δικτύου με τίτλο "mi router" -
Βγήκε νέα έκδοση της εφαρμογής για το κινητό. Ελπίζω μέχρι το μεσημέρι να την έχω έτοιμη.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Έτοιμη και η νέα έκδοση στα ελληνικά!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή