Την κατέβασε τελικά την 2,3,5. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
-
-
Αναβάθμισα σήμερα στην 2,3,22.
-
Έκανα update σήμερα στην 2.3.32. Συνδέομαι με το κινητό και μετά από λίγο αποσυνδέεται από το router. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτο το πρόβλημα?
-
Για κάνει μία επανεκκίνηση τού ρούτερ.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Για κάνει μία επανεκκίνηση τού ρούτερ.
Το έκανα και επανεκκίνηση και επαναφορά και συνεχίζει να το κάνει. Μετά από 2-3 λεπτά ξεσυνδέονται όλες οι συσκευές. Υπάρχει τρόπος να περάσω την προηγούμενη έκδοση? -
Ο/H thanospap1 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το έκανα και επανεκκίνηση και επαναφορά και συνεχίζει να το κάνει. Μετά από 2-3 λεπτά ξεσυνδέονται όλες οι συσκευές. Υπάρχει τρόπος να περάσω την προηγούμενη έκδοση?
Κατέβασε την έκδοση που έχω στο λινκ στο πρώτο μήνυμα στη πρώτη σελίδα. Εγώ πάντως δεν έχω προβλήματα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H thanospap1 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το έκανα και επανεκκίνηση και επαναφορά και συνεχίζει να το κάνει. Μετά από 2-3 λεπτά ξεσυνδέονται όλες οι συσκευές. Υπάρχει τρόπος να περάσω την προηγούμενη έκδοση?
Κατέβασε την έκδοση που έχω στο λινκ στο πρώτο μήνυμα στη πρώτη σελίδα. Εγώ πάντως δεν έχω προβλήματα.
Το έφτιαξα. Ήθελε να βάλω στις ρυθμίσεις του ίντερνετ στατική ip ενώ 5 μήνες τώρα το λειτουργούσα σε DHCP. Δεν ξέρω γιατί στην τελευταία έκδοση έιχα πρόβλημα. Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου. -
Βγήκε καινούργια έκδοση του προγράμματος για το κινητό πριν λίγο, μεταφράστηκε και είναι έτοιμη. Η νέα έκδοση περιέχει δύο νέες δυνατότητες. Την ενεργοποίηση WPS και την ενεργοποίηση του repeater (τον νέο repeater της Xiaomi δείχνει μέσα η εφαρμογή).Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
δηλαδή μετατρέπει ένα οποιοδήποτε usb wifi adapter σε repeater ή θέλει το usb dongle της xiaomi;
-
Ο/H Sitalkas έγραψε:
δηλαδή μετατρέπει ένα οποιοδήποτε usb wifi adapter σε repeater ή θέλει το usb dongle της xiaomi;
Αυτό δεν το ξέρω...Λογικά θα θέλει της Xiaomi, αλλά δεν έχω δοκιμάσει με άλλο.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Σήμερα που εγκατέστησα την νέα εφαρμογή για κινητό παρατήρησα το router εκπέμπει ασύρματα ένα δίκτυο με ssid xiaomi_guest_2G το οποίο δεν έχει κωδικό και για να το κλείσω πρέπει να απενεργοποιήσω το Wi-Fi στα 2.4. Έχει κανένας άλλος αυτο το πρόβλημα?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην thanospap1 ().
-
Ο/H thanospap1 έγραψε:
Σήμερα που εγκατέστησα την νέα εφαρμογή για κινητό παρατήρησα το router εκπέμπει ασύρματα ένα δίκτυο με ssid xiaomi_guest_2G το οποίο δεν έχει κωδικό και για να το κλείσω πρέπει να απενεργοποιήσω το Wi-Fi στα 2.4. Έχει κανένας άλλος αυτο το πρόβλημα?
Μπορείς να ορίσεις εσύ ένα προφίλ guest με περιορισμένες δυνατότητες. Εάν συμβαίνει από μόνο του, θα το τσεκάρω μόλις πάω σπίτι. Πάντως βγήκε και νέα έκδοση, 2.3.3, που μόλις κατέβει θα την μεταφράσω και θα την ανεβάσω. Διόρθωσα λίγο και το κείμενο αυτής της έκδοσης, αλλά θα το δείτε στην επόμενη.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή