Τώρα που βάζω πράγματα μέσα στην καρτα sd τα βάζει με αργούς ρυθμούς. Πολύ αργά βασικά. Έχει κανένας το ίδιο θέμα;
Redmi 1s
Redmi 1s

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην martzicadespell ().
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην martzicadespell ().
Ο/H sk7man έγραψε:
Μήπως έχεις την 3.20 ROM ??? Εάν ναι αυτή μαλακίζεται Βάλε την τελευταία 3.22 Και θα λυθούν όλα σου τα προβλήματα .
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Ο/H sk7man έγραψε:
Μήπως έχεις την 3.20 ROM ??? Εάν ναι αυτή μαλακίζεται Βάλε την τελευταία 3.22 Και θα λυθούν όλα σου τα προβλήματα .
Έχεις δίκιο! Έβαλα λάθος ρομ. Τώρα που θα βάλω την καινούρια θα χάσω τα πάντα από μέσα; Ή γίνεται να κάνω ένα τύπου back up?
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sk7man έγραψε:
Έχεις δίκιο! Έβαλα λάθος ρομ. Τώρα που θα βάλω την καινούρια θα χάσω τα πάντα από μέσα; Ή γίνεται να κάνω ένα τύπου back up?
Back up κάνουμε ΠΑΝΤΑ, έτσι κι αλλιώς... Ωστόσο εάν κάνεις αναβάθμιση rom, δεν χάνεις απολύτως τίποτα, ούτε από τα αρχεία σου, ούτε απο τις εφαρμογές, ρυθμίσεις κ.λ.π.
Αναβάθμιση; Από που; Εγώ για flashαρισμα ελεγα. Και με ποια εφαρμογη κανω backup? Γίνεται και στις εφαρμογες (εγκατεστημενες) backup?
Ο/H caeser έγραψε:
Αναβάθμιση; Από που; Εγώ για flashαρισμα ελεγα. Και με ποια εφαρμογη κανω backup? Γίνεται και στις εφαρμογες (εγκατεστημενες) backup?
Το ίδιο πράγμα λέμε... Η αναβάθμιση γίνεται με Flashάρισμα..
Για το back up υπάρχουν στην σελίδα με τους οδηγούς 2-3 διαφορετικοί τρόποι... ΄Ένας απλός και σίγουρος είναι το back up της Miui:
Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore)
Ευχαριστώ πολύ! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πιο δύσκολο από το iphone που είχα πριν!!
Ο/H caeser έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πιο δύσκολο από το iphone που είχα πριν!!
Για το back up λες?
Διάβασε με ησυχία και συγκέντρωση τον οδηγό και θα δεις πόσο απλό και αποτελεσματικό είναι. Θυμήσου να έχεις φορτισμένη τη μπαταρία σου ή να έχεις το κινητό συνδεδεμένο στο φορτιστή.
Γιατί όμως δεν βρίσκω τα αντίγραφα στο τηλέφωνο;;;
Βtw η εφαρμογη που λεει Διαβασε με ή κατι τετοιο με το εικονίδιο miui δεν λειτουργει επισης..