Διαφήμιση

Xiaomi Red rice 1s και αποριες

• Xiaomi Red rice 1s και αποριες

Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα!
      Πρωτο μου ποστ και θεμα εδω περα και ελπιζω να ακολουθησουν πολλα!
      Μολις χτες παρελαβα απο vickmall το red rice!
      Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τηλεφωνο!
      Εχω ομως τις εξης αποριες/θεματα:
      1) Σαν περιεργος και εγω θελω να τσεκαρω αν τηλεφωνο μου ειναι γνησιο! Πως θα σιγουρευτω?
      2) Μου φαινεται οτι εχει εντονη καταναλωση μπαταριας ακομη και σε αναμονη με εφαρμογες τερματισμενες! Ιδεα μου ειναι?
      3) Κατεβασα το youtube αλλα δεν παιζει. Ανοιγει και βγαζει οτι παρουσιαστηκε καποιο σφαλμα και δεν συνδεεται στο λογαριασμο μου αλλα δεν βρισκει και τραγουδια ! Τι κανω?
      4) Το παρηγγειλα με την multilanguage ROM! Nα την αφησω ή να βαλω την original τι προτεινετε? Απο ενημερωσεις τι κανω?
      Αυτα προς το παρον! Σιγουρα εχουν απαντηθει πιο πριν αλλα δεν βρηκα κατι !
      Ελπιζω να μην σας κουρασα! Ευχαριστω για την οποια απαντηση!
      Παρης
    • Ο/H Dermatis έγραψε:

1) Σαν περιεργος και εγω θελω να τσεκαρω αν τηλεφωνο μου ειναι γνησιο! Πως θα σιγουρευτω?
      2) Μου φαινεται οτι εχει εντονη καταναλωση μπαταριας ακομη και σε αναμονη με εφαρμογες τερματισμενες! Ιδεα μου ειναι?
      3) Κατεβασα το youtube αλλα δεν παιζει. Ανοιγει και βγαζει οτι παρουσιαστηκε καποιο σφαλμα και δεν συνδεεται στο λογαριασμο μου αλλα δεν βρισκει και τραγουδια ! Τι κανω?
      4) Το παρηγγειλα με την multilanguage ROM! Nα την αφησω ή να βαλω την original τι προτεινετε? Απο ενημερωσεις τι κανω?
      Αυτα προς το παρον! Σιγουρα εχουν απαντηθει πιο πριν αλλα δεν βρηκα κατι !
      Ελπιζω να μην σας κουρασα! Ευχαριστω για την οποια απαντηση!

1.υπάρχει στην Ελληνική rom εφαρμογή αναγνώρισης
      2. θα σε γελάσω , μετά από 2 πλήρεις φορτίσεις με την ίδια rom , θα κρατάει περισσότερο
      sto 100% τρέχεις την εφαρμογή
      play.google.com/store/apps/det….batterycalibration&hl=el
      3. xiaomi note youtube
      με το chrome και άλλους browsers μπορείς
      4. εσύ αποφασίζεις , στην Ελληνική έχουμε κάθε εβδομάδα αναβάθμιση

Ο/H Dermatis έγραψε:

Α επισης πως θα δω ποια εκδοση εχω?

ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλέφωνο
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
      Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω τον updater που θα επρεπε κανονικα να εχω ωστε να φλασαρω καποια rom απο εκει!
      Και ετσι αναρωτιεμαι αν ειναι γνησιο? Επισης δεν μπορω να επαληθευσω το s/n και το ιμει απο original site !

Οποτε εδω θελω την βοηθεια σας να τσεκαρω αν ειναι γνησιο οσο ειναι νωρις !
      Και αν ειναι να το φλασσαρω με την ελληνικη την δικια σας rom!
      Thanks
    • Ο/H Dermatis έγραψε:

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
      Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω τον updater που θα επρεπε κανονικα να εχω ωστε να φλασαρω καποια rom απο εκει!
      Και ετσι αναρωτιεμαι αν ειναι γνησιο? Επισης δεν μπορω να επαληθευσω το s/n και το ιμει απο original site !

Οποτε εδω θελω την βοηθεια σας να τσεκαρω αν ειναι γνησιο οσο ειναι νωρις !
      Και αν ειναι να το φλασσαρω με την ελληνικη την δικια σας rom!
      Thanks

για να δεις αν είναι γνήσιο , βάλε την εφαρμογή και κοίταξε τα χαρακτηριστικά του ,
      play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z&hl=el

• Ο/H Dermatis έγραψε:

Τα χαρακτηριστικα τα τσεκαρα και ειναι οπως πρεπει!
      Πως θα φλασσαρω ομως την νεα ρομ χωρις το updater?

κοίταξε εδώ
      Εγκατάσταση της GTV-X.XX ROM με Root + TWRP recovery

• Διαφήμιση
    • Σε ευχαριστω για την καθοδηγηση σου !
      Το ειχα προσπαθησει πριν αλλα το παρταησα γιατι νομιζα οτι εκαν κατι λαθος!
      Το θεμα ειναι οτι εχω περασει την ρομ σε μορφη zip και με το ονομα update.zip και την εσωτερικη και στη εξωτερικη καρτα αλλα ανοιγω το recovery μπαινω αγγλικα μετα install update κανονικα αλλα μου βγαζειοτι ΔΕΝ υπαρχει το αρχειο δεν το βρισκει! Τι κανω?
    • Ο/H Dermatis έγραψε:

Σε ευχαριστω για την καθοδηγηση σου !
      Το ειχα προσπαθησει πριν αλλα το παρταησα γιατι νομιζα οτι εκαν κατι λαθος!
      Το θεμα ειναι οτι εχω περασει την ρομ σε μορφη zip και με το ονομα update.zip και την εσωτερικη και στη εξωτερικη καρτα αλλα ανοιγω το recovery μπαινω αγγλικα μετα install update κανονικα αλλα μου βγαζειοτι ΔΕΝ υπαρχει το αρχειο δεν το βρισκει! Τι κανω?

Settings->Security και ενεργοποιείς το Unknown sources (άγνωστες πηγές)

Στο κινητό Settings->About phone και πατατε 7 φορες το Android Version
      στα Developer options που ξεκλειδώθηκαν στα Settings,και ενεργοποιείς το USB debugging

στο recovery
      full wipe (πριν κάνε backup τις εφαρμογές σου)
      και φλασάρεις
      (ελπίζω να το μετονόμασες σωστά την rom θα φαίνεται στο κινητό σαν update.zip και όχι update.zip.zip)

• Kαλημερα!
      Επιτελους το κινητο ειναι οπως το περιμενα!
      Δεν μπορουσα να φλασσαρω γιατι δεν ειχα τικαρει τις αγνωστες πηγες μαλλον!
      Σε καθε περιπτωση ευχαριστω που ασχοληθηκες και με βοηθησες γιατι με τα οσα γραφονται για τα fake xiaomi και σε συνδυασμο με την fail rom των κινεζων που μου εβαλαν ειχα απογοητευτει!
      Επισης τωρα εχω και καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας απο την συσκυση νομιζω αλλα θα κανω και ενα καλιμπραρισμα να δεσει το γλυκο!
      Το κινητο τρεχει απροβληματιστα πλεον!
      Και παλι Ευχαριστω!
    • Αααα και κατι ακομα....
      Εβαλα την τελευατα σταθερη ελληνικη GTV εκδοση!
      Οσον αφορα τις ενημερωσεις γινονται με φλασαρισμα της ρομ που θα κατεβασω απο εδω ή μπορω να την κατεβασω απο το κινητο με τον updater?

Επισης κανουν κατι οι εφαρμογες τυπου Battery Doctor και τα λοιπα? Αν ναι ποια προτεινετε?
    • Διαφήμιση
    • Δες αυτες νομιζω οτι καλυτερο σε εφαρμογη για μπαταρια

play.google.com/store/apps/developer?id=Blackmart+Studio
      κανε πρωτα το battery life repair και μετα το calibrator