Διαφήμιση

Full ROM Wipes για το RedMi Note

• Οδηγός
    • RedMi Note 3G
    • ακούμπησε με τα δύο δάχτυλα την οθόνη και φέρε το ένα κοντά στο άλλο , μπορείς να σβήσεις η να βάλεις και άλλη οθόνη

αν υπάρχει κάποια Κινέζικη εφαρμογή και δεν την θέλεις , την ακουμπάς με το δάχτυλο και την σπρώχνεις ψηλά ,θα εξαφανιστεί , ξέρεις

η Ελληνική rom , προσπαθεί να προσαρμόσει την rom με μικρές πινελιές , στα δικά μας Ελληνικά θέλω και ανάγκες μας
      Συλλογή εφαρμογών της MIUI ROM

μεταφορά = μεταφορά αρχείων σε κινητά με miui rom (πολύ καλό και πάρα πολύ γρήγορο)

Number Fixer = περνά μέσα από τις επαφές μας και προσθέτει / αφαιρεί προθέματα σε αριθμούς τηλεφώνου.
      (Όταν μας καλεί κάποιος ή μας στέλνει μήνυμα και δεν τον έχουμε περάσμένο με +30 στις επαφές μας ,δεν μας εμφανίζει το όνομα του )
      τρέχουμε την εφαρμογή ,
      Πατάμε το Προσθήκη κωδικού περιοχής/χώρας , βάζουμε 10 (όλοι οι τηλεφωνικοί μας αριθμοί έχουν 10 ψηφία)
      κωδικός περιοχής για πρόθεση , βάζουμε το +30 (το + είναι αριστερά κάτω στο *#( ) , και πατάμε διόρθωση όλων

SwiftKey Keyboard = βραβευμένο πληκτρολόγιο για Android , από τα καλύτερα

ΜΙ key = αγοράζεις το εξάρτημα , είναι σαν "καρφάκι" , το τοποθετείς εκεί που μπαίνουν τα ακουστικά , και δουλεύεις λειτουργίες του κινητού
      Original Xiaomi MiKey Magical Button 5 PCS

authenticator = για ασφαλή χρήση του MiCloud και την διαχείριση του Mi Λογαριασμού σας.
      (αν χάσεις το κινητό σου , βρίσκεις την τοποθεσία του στην miui )

Mobileuncle MTK Tools = Απαραίτητο εργαλείο για mtk συσκευές
      1 display device info
      2 information of device and running status
      3 easy open engineer mode and MTK engineer mode
      4 backup IMEI for MTK mobile
      5 recovery online update
      6 easy update tool via sdcard
      7 Enable USB Mass Storage Device,connect cable first
      8 crack operator GPRS lock for MTK
      9 free the network access limited via GPRS
      10 power GPS search
      11 Power the gps search satellite ability
      12 enable AP
      13 easy reboot to recovery
      (μια λειτουργία του : αν έχεις στην καρτούλα το αρχείο , recovery.img , με κλειστό ίντερνετ, wifi , τρέχεις το Mobileuncle , πατάς το recovery update επιλέγεις το recovery , και είσαι σε σωστό recovery )

εσύ άνοιξες το θέμα , οπότε ποτέ δεν είσαι off topic , ρωτάς ότι θέλεις , (edit: νόμιζα εσύ άνοιξες το θέμα , σε Οδηγό είμαστε, τα παρακάτω ισχύουν αν κάποιος ανοίξει νέο θέμα δικό του , εμ 3,54 το πρωί είναι ,,,)
      και αν κάποιος κάνει ερώτηση στο θέμα σου , αν θέλεις ευγενικά γράφεις να απομακρυνθεί το ποστ του και θα γίνει
      (δεν θα χαθεί η ερώτησή του , θα μεταφερθεί σε νέο θέμα και εκείνος εκεί θα είναι "αρχηγός" )

αν το καταλάβουμε αυτό δεν θα είμαστε off topic , στο πιο σπουδαίο θέμα
      [GTV-4.12.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
      όλοι σαυτό το θέμα κάνουμε ερωτήσεις , οι περισσότερες off topic

.
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Ευχαριστώ πολύ φίλε για την εξυπηρέτηση. Να σου πω. Αν μπορείς να μου πεις και για τις εφαρμογες kingsoft office & kuaipan τι γνωρίζεις. Επίσης από όλα αυτά υπάρχει κάτι που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σβήσω;
    • kingsoft office
      word , pdf κ.λ.π. τα office που έχουμε και στα windows

kuaipan
      [Kuaipan-v4.13.3] Translated to French - App - Xiaomi MIUI Official Forum

εφαρμογές , μπορείς να απ εγκαταστήσεις , αρκεί να μην είναι του συστήματος και έχουν σχέση και με άλλες λειτουργίες
      τις εξτρά εφαρμογές της Ελληνικής rom θα τις βρεις με root explorer στην διαδρομή : data/miui/apps , μπορείς να τις απ εγκαταστήσεις
      εγώ από το titanium backup παγώνω κάποια εφαρμογή , την κρατάω για λίγες ημέρες και αν όλα πηγαίνουν σωστά την απ εγκαθιστώ
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Αν θέλετε πραγματικό Wipe, έχω φτιάξει ένα τέτοιο αλλά πρέπει να ακολουθήσεις ακριβώς τα βήματα που θα σας πώ.
      • Κατεβάζετε το note_Full_wipes.zip
      • Κατεβάζετε την [lexicon]ROM[/lexicon] που θέλεις
      • Βάζετε και τα δύο Zip στο τηλέφωνό σου
      • Μπαίνετε στο [lexicon]recovery[/lexicon]
      • Κάνετε πρώτα flash το note_Full_wipes.zip
      • Μόλις τελειώσει χωρίς να κάνετε Reboot ΑΜΕΣΩΣ κάνετε Flash την [lexicon]ROM[/lexicon] που κατεβάσατε.
      • Reboot
      • Tώρα σετάρετε πάλι το τηλέφωνο από την αρχή...
      approved
      Εγκρίνεται!ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Aν κάνετε flash μόνο το note_Full_wipes χωρίς να κάνετε αμμέσως μετά flash μία ROM θα κολλήσετε σε boot-loop.
      To
      note_Full_wipes.zip κάνει Format το /system & /data και θα πρέπει αμμέσως μετά να κάνετε Flash μία ROM.

Αυτός ο τρόπος είναι ο καλύτερος για να έχεις ένα τηλέφωνο παρθένο (όπως όταν το αγόρασες) και χωρίς σκουπίδια...
      Είναι σα να κάνατε flash με FastBoot...
      Aμα μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, ίσως να φτιάξω διάφορα τέτοια tools για όλες τις συσκευές, ώστε να αποφεύγονται οι σύνθετες διαδικασίες όπως FastBoot και MiFlash όταν η συσκευή δεν είναι Brick και έχουμε Recovery που δουλεύει....

Όσο είχα στη κατοχή μου το Note 3G είχα ΛΑΤΡΕΨΕΙ αυτό τον οδηγό και αυτό το τρόπο φλασαρίσματος σε ένα "παρθένο" κινητό, αντί τον "μπελά" του MiFlash (που δεν δούλευε τότε το 3G έτσι κι αλλιώς)!
      @MIUI_ART αναρωτιέμαι εάν ισχύει ακόμα...
    • Αν έχεις ακόμη και το RedMi Note 3G, και προφανώς ισχύει βρε... :P

Αλλά ξέρω που το πας εσύ...
      Θα μου πεις ....
      - Δεν φτιάχνεις και για όλες τις άλλες συσκευές κάτι αντίστοιχο ? :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Αν έχεις ακόμη και το RedMi Note 3G, και προφανώς ισχύει βρε... :P
      Αλλά ξέρω που το πας εσύ...
      Θα μου πεις ....
      - Δεν φτιάχνεις και για όλες τις άλλες συσκευές κάτι αντίστοιχο ? :lol:

Σιγά σιγά γίνεται η αγουρίδα ...μέλι!
      Πάντως αν το καλοσκεφτείς είναι ένας ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ τρόπος να "αντικαταστήσει" κάποιος το MiFlash και να τα κάνει όλα από το κινητό του.. Η διαδικασία σαν σκεπτικό είναι πολύ προχωρημένη! Καταργεί ΚΑΛΏΔΙΑ, usbs, drivers σε υπολογιστές και γενικά την όλη "εξιδικευμένη" (απο πλευράς χρήστη) διαδικασία.

Το δικό μου Note 3G το έχω δανείσει κάπου (με "υποσχετική",... χαχαχα!) και φοράει ακόμα V6 από την άνοιξη και δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για αναβάθμιση... Την έχουν ΚΑΤΑΒΡΕΙ με το τηλέφωνο... Και αν θυμάσαι ήταν εκείνο το "99% new" που το είχα πάρει "κλινικά νεκρό" από τον Κινέζο με 50€ φθηνότερα και το επανέφερα στη ζωή με τη βοηθειά σου!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Maktheo έγραψε:

Θα διορθωσει καποιος το λινκ?
      Δεν το χρειάζεσαι το συγκεκριμένο zip. Αυτό που κάνει το zip μπορεις να το κάνεις εσυ απο το TWRP απλά κάνοντας format τα /system & /data
    • Διαφήμιση
    • Σε αλλο φορουμ μου προτειναν να κανω πρωτα και αυτο το ζιπ εγκατάσταση και οχι μεσω twrp, γιατι ενω εχω βαλει 2 φορες μεχρι τωρα την ελληνική ρομ απο εδω καο εκανα τα wipes μεσω twrp (ειχε μια μουλτι απο κινεζομαγαζα το κινητό) μετα απο λιγο καιρο ετρωγε κολληματα και εκανε συνεχως force close εφαρμογες (ιδιως τις εφαρμογες miui δεν τις ανοιγε καν)..
      Οποτε μου προτειναν αυτο τι ζιπακι για να εχω καθαρο τηλέφωνο σαν να κανω φορματ