Έχω δοκιμάσει διάφορες εφαργογες για να μεταφέρω τις εφρμογες αλλά δεν μπορώ με καμία,υπάρχει κάποια που δουλευει??Σόρρυ παιδιά αλλά είμαι λίγο άσχετος και πιθανών έχει ξαναγίνει το ίδιο ερώτημα
Πως μπορουμε να μεταφέρουμε apps στην sd card ??
-
-
Link2sd αδερφε, δουλευει μια χαρα. Εγω αυτο χρησιμοποιω και ολα ok!
-
Link2sd εχω και γω στο red rice και δουλευει μια χαρα.
-
-
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Αυτό έχω σκοπό να κάνω αλλά μέχρι τότε μήπως ξέρεις αν γίνεται να κάνω backup στο τηλέφωνο μου με ότι υπάρχει μέσα από επαφες ,φωτογραφίες,προγράμματα για να μη χάσω τιποτα ώστε να ρουταρω το τηλεφωνο με τις οδηγίες που δίνετε εδώ και να μπορέσω μετά να το επεναφέρω στη μορφή που έχω τώρα με όλα τα αρχεία μου(επαφες,φωτο κτλ) /?? Σόρρυ αλλά όπως είπα και πιο πάνω είαι λίγο άσχετος με το θέμα !!!
-
πάς ρυθμίσεις, storage στο backups του λες να κάνει backup τα πάντα, επιλέγοντας όλα του συστήματος και όλες τις εφαρμογές, θα κάνει πάρα πολύ ωρα αλλά θα σου δείχνει στην οθόνη τι κάνει..
όταν τελειώσει συνέδεσέ το στον υπολογιστή σου και στον φάκελο MIUI θα βρεις μέσα backup και μέσα AllBackup εκεί μέσα έχει έναν φάκελο με ημερομηνία και ώρα που έκανες το backup στο κινητό, τον παίρνεις όπως είναι αντίγραφο στον υπολογιστή
επίσης για ασφάλεια και τον φάκελο DCIM που έχιε ότι φωτο και βίντεο τράβηξες..
κρατάει λογαριασμούς, wifi passwords και πολλά ακόμα, αλλά εάν έχεις τις επαφές σου σε λογαριασμό της Google δεν σε νοιάζει να επιλέξεις εκεί επαφές, θα τις βάλει έτσι κι αλλιώς όταν ξανα προσθέσεις το gmail σου κατά την εκκίνηση..ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
-
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια !!!
-
σαφώς τον επιστρέφεις τον βάκελο μέσα στο AllBackup μετά από ότι κάνεις,
flashing ξέρω γω τι..
ώστε όταν πας πάλι στο ίδιο μέρος να το βρεις εκεί και να ξεκινήσεις την διαδικασία ανάκτησης όλων των δεδομένων και εφαρμογών σου.
επίσης για τις επαφές το είπα γιατί εάν τις πάρεις αντίγραφο ασφαλείας και τις εισάγεις αφού έχουν εισαγχθεί από το Google, θα σου βγουν όλες διπλές.. δεν το θες πίστεψέ με..
και κάτι ακόμα.. το DCIM μπορεί να το πάρεις αντίγραφο στον υπολογιστή όπως πριν, έχω βρεθεί μπλεγμένος όταν προσπάθησα να τις επαναφέρω με τον ίδιο τρόπο, ειδικά όταν είναι πολλές.. εάν δεν σε αφήνει.. μπες στο φάκελο DCIM και στο κινητό και στον υπολογιστή.. και πέρνε τες λίγες λίγες, δλδ 40~50 τη φορά.. για να τις περνάει χωρίς σφάλματα.ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
-
Πάντως στο storage που είπες δεν μου χει καποια επιλογη backup,μάλλον θα κάνω για σιγουριά αυτό που ξέρω (αποθηκευση στον υπολογιστη τι θελω να κρατησω και μετα το πολυ πολύ να ξαναπεράσω τις εφαρμογές)
-
ναι όχι Storage πιο κάτω στο backup .. ψάξε λίγο ντε..
ΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0