Διαφήμιση

Πήρα το Mi-3W και τώρα τί κάνω ?

• Ο/H zaelias έγραψε:

Επειδή είμαι λίγο ασχετος αφού την κατεβάσω την καινούργια κάνω unzip και το περνάω στο κινητο? Πως ακριβώς γινεται

όχι , δεν θα την κάνεις unzip (όπως θα την κατεβάσεις , θα την τοποθετήσεις στο κινητό , και στο κινητό σου θα αλλάξεις ονομασία της rom σε update , στο κινητό σου το αρχείο της rom θα φαίνεται σαν update.zip )

απο το παρακάτω αγνοείς τις 2 πρώτες σειρές
      Να αγοράσω το Mi3 ;
      αν δεν καταλαβαίνεις κάτι πες μας
      Καλωσόρισες
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Με το που σύνδεσα το κινητο με το pc αρχίζει να κάνει κάτι σαν update ενώ δεν με αφηνει να το κάνω copy το αρχείο στο mi3 που μου δείχνει ότι βρηκε το pc. Καλως σας βρηκα
    • Ο/H zaelias έγραψε:

Με το που σύνδεσα το κινητο με το pc αρχίζει να κάνει κάτι σαν update ενώ δεν με αφηνει να το κάνω copy το αρχείο στο mi3 που μου δείχνει ότι βρηκε το pc. Καλως σας βρηκα

θα περιμένεις να περάσει τους οδηγούς για να δεις τα περιεχόμενα του κινητού σου

• Διαφήμιση
    • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H zaelias έγραψε:

Με το που σύνδεσα το κινητο με το pc αρχίζει να κάνει κάτι σαν update ενώ δεν με αφηνει να το κάνω copy το αρχείο στο mi3 που μου δείχνει ότι βρηκε το pc. Καλως σας βρηκα

θα περιμένεις να περάσει τους οδηγούς για να δεις τα περιεχόμενα του κινητού σου

Το προβλημα είναι ότι βγαζει μυνημα ότι δεν βρισκει το update.zip στην sd card. Eγω περασα κανονικα και το βλεπω το αρχειο παρόλα αυτα. Εκανα 3 φορες προσπαθεια κατεβαζοντας και πάλι το αρχειο μπας και είχε γινει κατι στραβα. Στο system δε δεν υπάρχει το εικονίδιο updater παρόλα αυτά το κάνω με το volume και power σαν διαδικασια. Δεν ξέρω αν λεει ότι δεν την βρίσκει στην sd card και τι εννοεί sd card μιας και έχω το mi3w 64

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην zaelias ().

• Εννοεί την /emulated/sdcard0. Μήπως έγινε το "κλασσικό" με το extension .zip.zip (δυο φορές - πατάτα των winblows)??
    • Ο/H zaelias έγραψε:

Το προβλημα είναι ότι βγαζει μυνημα ότι δεν βρισκει το update.zip στην sd card. Eγω περασα κανονικα και το βλεπω το αρχειο παρόλα αυτα. Εκανα 3 φορες προσπαθεια κατεβαζοντας και πάλι το αρχειο μπας και είχε γινει κατι στραβα. Στο system δε δεν υπάρχει το εικονίδιο updater παρόλα αυτά το κάνω με το volume και power σαν διαδικασια. Δεν ξέρω αν λεει ότι δεν την βρίσκει στην sd card και τι εννοεί sd card μιας και έχω το mi3w 64

(στο κινητό θα βλέπεις το αρχείο της rom , σαν update.zip ) αυτό πιστέυω το έχεις σωστά

αν δεν γίνει η εγκατάσταση λέω σ αυτό που σου έδωσα

10. αν δεν μπορέσει να την εγκαταστήσει κάνεις πάλι,
      επιλέγεις : wipe & reset , / wipe all data (αργεί αρκετά)
      back to mainmenu
      Install update.zip to system one

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H zaelias έγραψε:

(στο κινητό θα βλέπεις το αρχείο της rom , σαν update.zip ) αυτό πιστέυω το έχεις σωστά

αν δεν γίνει η εγκατάσταση λέω σ αυτό που σου έδωσα

10. αν δεν μπορέσει να την εγκαταστήσει κάνεις πάλι,
      επιλέγεις : wipe & reset , / wipe all data (αργεί αρκετά)
      back to mainmenu
      Install update.zip to system one

το έκανα και αυτό και κάνει τα ίδια πάλι κάτι άλλο φταίει. Ειχα βαλει καποιες φωτο κλπ και τα έσβησε όλα. Κατεβασα και την Αγγλικη και την Ελληνική μηπως φταιει κάτι άλλο αλλά τιποτα. Παρεπιπτοντως δεν έχει μέσα update όπως δείχνει στο video και το κάνω με το volume και το power. Χωρια ότι δεν δούλευε απο την αρχή και το calendar και δεν αναγνωριζε και τους κωδικους του gmail μου λεγοντας ότι έχει προβλημα με την σύνδεση. Εχω φάει αρκετές ώρες και αισθανομαι και ηλίθιος
    • Διαφήμιση
    • κατέβασε αυτό , να δούμε αν είναι αυθεντικό το mi3

Message - MIUI Official Forum

η το συνημένο
      Files
      • antifake_10022.zip

(854,86 kB, λήφθηκε 114 φορές, τελευταία )

• Διαφήμιση
    • αποσυμπιέζεις το αρχείο antifake_10022.zip και
      τοποθετείς το
      antifake_10022.apk , στο κινητό σου και το τρέχεις

αυθεντικό , αν είναι πράσινο
      Images
      • αυθεντικό.png

101,41 kB, 1.080×1.920, viewed 131 times

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().