Διαφήμιση

Πήρα το Mi-3W και τώρα τί κάνω ?

• τρομαξα να σου πω την αληθεια μέχρι να το τρέξω το κινέζικο.. αλλα στο τελος μου βγαλε πράσινο ουφ.... Το θέμα είναι τι κάνω λαθος και δεν βρισκει το update.zip οταν παω να το τρεξω. Αν δουλευει το calendar και το search που είναι off θα άφηνα την παλιά αλλά είναι φανερό πως κατι τρέχει
    • (ρυθμίσεις / about phone / χαμηλά υπάρχει το "ενημέρωση συστήματος" ? , αν ναι κάνε αναβάθμιση )

κατέβασες την rom
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…GTV-4-10-17-zip-V6-WCDMA/

την τοποθέτησες στο κινητό σου , την μετονόμασες σε update (στο κινητό σου φαίνεται update.zip)
      δεν έχεις updater ,
      μπήκες στο recovery , ....... Install update.zip to system one
      και σου λέει δεν βρίσκω το update ,
      αν τα έκανες σωστά , τι να φταίει ???!!!
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Έχει ενημέρωση οταν το παταω απλα με πάει στις γενικές ρυθμίσεις χωρίς να κάνει update κάτι , την Ρομ την κατέβασα και δοκιμασα πανω απο 10 φορες αλλά Τζιφος βγαζει μύνημα να κάνω rename το update pack σε αρχειο update.zip στην sd card ενώ το αρχείο υπάρχει μέσα update.zip και το βλέπω. Mήπως δεν πρέπει να μπει χύμα στον σκληρό του mi3 αλλά σε κάποιο directory? Το calendar δεν ανοίγει και όταν ανοιγει μου ζηταει gmail Λογαριασμό του βάζω αλλά μου λεει ότι δεν μπορει να συνδεθεί με τους servers και να δοκιμάσω αργότερα. Φυσικά δοκιμάζω εδω και μέρες. Έκανα και wipe & reset 2 φορές και ξαναδοκίμασα αλλά τίποτα. ΕΠίσης δοκίμασα με την αγγλική έκδοση και πάλι τα ίδια. Μάκαρι να κάνω κάτι λάθος γελοίο που δεν το προσέχω αλλά δεν νομίζω

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην zaelias ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H zaelias έγραψε:

Έχει ενημέρωση το πατάω και με πάει στις γενικές ρυθμίσεις απλα , την Ρομ την κατέβασα και δοκιμασα πανω απο 10 φορες αλλά Τζιφός,

μπορείς να βάλεις εδώ screenshot , όταν σε γυρίσει στις γενικές ρυθμίσεις ?
      (βγάζεις στο κινητό σου screenshot , πατώντας ταυτόχρονα τον ήχο- και το on/off ( δεξιά τα κουμπιά του κινητού) η στην notification bar , πάνω δεξιά
      και τοποθετείς το screenshot απο το κινητό στο κομπιούτερ σου
      στο ποστ σου επιλέγεις "Περισσότερες επιλογές/συνημμένα/Ανέβασμα/βρίσκεις το screenshot στο κομπιούτερ σου/υποβολή )

κοίταξε αν η αναβάθμιση είναι στον φάκελο του κινητού "downloaded_rom" , (μέσα έχει το αρχείο update ?)
      αν ναι , αυτό προσπαθούσε να αναβαθμίσει και όχι την Ελληνική rom που βάλαμε στο κινητό με ονομασία update (ίσως δεν κατέβηκε σωστά η αναβάθμιση)

σβήσε τα 2 αρχεία update.zip , την Ελληνική και από τον φάκελο "downloaded_rom"
      επανεκκίνηση
      ρυθμίσεις / about phone / χαμηλά υπάρχει το "ενημέρωση συστήματος" , θα βρει την αναβάθμιση
      αν δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση
      μπες στο mi recovery
      ........................ Install update.zip to system one (και θα εγκαταστήσει την αναβάθμιση)

edit
      αν καταφέρεις να κάνεις την αναβάθμιση που έχει
      μετά την Ελληνική , update.zip (όχι update.zip.zip)
      θα την τοποθετήσεις στον φάκελο "downloaded_rom" και θα κάνεις τα γνωστά , για να έχεις την Ελληνική rom

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 5 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Διαφήμιση
    • να έκανες εργοστασιακές ρυθμίσεις με απεγκατάσταση των εφαρμογών ?

• Tα νεύρα μου!!! έκανα και εργοστασιακες.. με απεγκατασταση εφαρμογών. Τα ίδια. Πάλι δεν δουλευει το calendar δεν βλέπω το options developer δεν έχει το updater δεν δουλεύει το search δεν κάνει κάτι το system updates και φυσικά δεν δεχεται το update.zip Λέγοντας ότι δεν το βρισκει στην sd ενώ εγω το βλέπω
    • Διαφήμιση
    • options developer
      ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/πατάς πολλές φορές το "Έκδοση miui
      πηγαίνεις πίσω και το βλέπεις (επιλέγεις το usb debugging)

ρυθμίσεις / about phone / χαμηλά υπάρχει το "ενημέρωση συστήματος"
      με το αριστερό κουμπί αφής του κινητού μπορείς να επιλέξεις την rom? (επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης)