καλημέρα παιδιά
έχω το mi3w και ξαφνικά σήμερα πάτησα να κάνω reboot και το κινητό δεν ξανάνοιξε ποτε!
το συνδέω στο pc η στον φορτιστη και απλά ανοίγει ένα φωτάκι κόκκινο πάνω μένει για λίγη ώρα και εξαφανίζεται μετά από λίγο ξανά ανοίγει...
δοκίμασα πολύ ώρα πατημένο το power button τίποτα δοκίμασα και για recovery upvol/power τίποτα δοκίμασα και για fastboot downvol/power πάλι τίποτα
τι να κάνω?
στο pc δεν το διαβάζει καθόλου...έχω την last developer αγγλοκινεζικη rom
δοκιμασα και αλλο καλοδιο/φορτιστη δεν γινεται τιποτα
help!
έχω το mi3w και ξαφνικά σήμερα πάτησα να κάνω reboot και το κινητό δεν ξανάνοιξε ποτε!
το συνδέω στο pc η στον φορτιστη και απλά ανοίγει ένα φωτάκι κόκκινο πάνω μένει για λίγη ώρα και εξαφανίζεται μετά από λίγο ξανά ανοίγει...
δοκίμασα πολύ ώρα πατημένο το power button τίποτα δοκίμασα και για recovery upvol/power τίποτα δοκίμασα και για fastboot downvol/power πάλι τίποτα
τι να κάνω?
στο pc δεν το διαβάζει καθόλου...έχω την last developer αγγλοκινεζικη rom
δοκιμασα και αλλο καλοδιο/φορτιστη δεν γινεται τιποτα
help!
Ο/H kinos έγραψε:
Σύμφωνα με το πρώτο post του topic που έκανα για το θέμα τις μπαταρίας, να ενημερώσω πως τελικά μετά από πολύ ξεζούμισμα φορτίσεων και ψάξιμο 594380 καλωδίων και φορτιστών δεν άνοιξε ποτε...Το έστειλα πίσω και μου είπαν πως αλλάξανε όλη την μητρική πλακέτα του κινητού.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην SoNik+ ().