Καλημέρα.. η εφαρμογή π έβαλα (BatteryCalibration) δεν δουλεύει γιατί λέει πρέπει να είμαι ροοτ..
Αφού εβαλα την ελληνική rom δεν θα έπρεπε να είμαι ροοτ? Απ αυτά π έχω διαβάσει αυτό έχω καταλάβει..
Αν πας τώρα στο Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Προνόμια Root, θα δεις την εφαρμογήBatteryCallibration με ένα διακόπτη δίπλα..
Ενεργοποίησέ τον και θα είσαι ΟΚ..
Μολις τωρα αναψε το λαμπακι οτι φορτιζει αλλα δεν ανοιγει...ακομα...θα δοκιμασω σε λιγο..
Τωρα ξαναεσβησε το λαμπακι....
το εβγαλα απο την πριζα και το ξαναεβαλα ξανααναψε το λαμπακι... θα το αφησω λιγο και μετα θα προσπαθησω να το ανοιξω....
Άνοιξε ένα ξεχωριστό θέμα εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/36-Mi-3/ για να μην είμαστε εκτός θέματος, αλλά και για να το παρακολουθούμε καλύτερα και να σε βοηθήσουμε εάν χρειαστεί...
Για να δουλέψει το Mi-Flash πρέπει να έχεις μπαταρία που να αντέχει.
Αν πιέσεις το Volume (-) & Power Button, μπαίνει στο Fast Boot Mode ?
Γνώμη μου είναι να βρείς ένα φορτιστή και καλώδιο που ξέρεις σίγουρα πως είναι οκ, και να το αφήσεις να φορτίσει για κανένα 3ωρο πριν ανοίξεις και πάλι την συσκευή σου.
Σύμφωνα με το πρώτο post του topic που έκανα για το θέμα τις μπαταρίας, να ενημερώσω πως τελικά μετά από πολύ ξεζούμισμα φορτίσεων και ψάξιμο 594380 καλωδίων και φορτιστών δεν άνοιξε ποτε...Το έστειλα πίσω και μου είπαν πως αλλάξανε όλη την μητρική πλακέτα του κινητού.