Xiaomi Mi4 - Κάποιες βασικές ερωτήσεις.
-
-
βρε ας μαθω γω να βαζω ρομ ελληνικη κι ας ειναι και μπαγιατικη.Μετα θα ξαναβαλουμε φρεσκια!:)
ελληνικα να βλεπουμε γιατι τωρα ουτε μνμ δε μπορουμε να στειλουμε ευκολα
αντε καλο ξημερωμα κι αυριο μερα ειναι! -
Έτσι!!!καλό ξημέρωμα!!!
-
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Θα σου έλεγα εγώ...αλλά δε θέλω
Εγω θα έλεγα να του πεις .... και οι οδηγοί ξέρεις που είναι και ποιός οδηγός είναι ο κατάλληλος αφού υπάρχει ο Updater και που είναι οι rom για το Mi-4. Αντε περιμένω να δώ (αύριο βεβαια) -
Φίλε @domenico αφου υπάρχει ήδη η εφαρμογή Updater θα ακολουθήσεις αυτόν => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) τον οδηγό και θα φλασάρεις αυτή => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-GTV-5-3-13-zip-V6-WCDMA/ την rom. Στην ουσία είναι η ίδια απλά κερδίζεις ότι η δικιά μας είναι πλήρως μεταφρασμένη και έχει και κάποια καλούδια....
-
θα γινω θαρραλεος και θα το δοκιμασω...σας λεω μετα...το εγκεφαλικό!:)
-
Το ευχαριστώ είναι λίγο...
ντάξει ντρέπομαι που καταλαβαίνω πόσο εύκολο ήταν.
έχετε κάνει πραγματικά καταπληκτική δουλειά εδώ μέσα και σας ευχαριστούμε.Αυτή τη λίγη ώρα που έχω το τηλ στα χέρια μου και δουλεύει στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ τολμώ να πώ οτι είναι απο τις καλύτερες συσκευές που έχουν πιάσει τα χέρια μου!!!RESPECT
Bodai,Vagellis Hania και aleksgiab thanx -
Ναι ρε Χρήστο να νομίζει το κοπελι οτι δε θέλω... Χαχαχχα. Αν δεν είμαι σίγουρος δε κάνω τον πονηρό......bodai φίλε.... Μια απο τις ψυχές του forum!!Καλωσόρισε στην παρέα!!!!
-
Καλησπερίζω,
είμαι ένας καινούργιος κάτοχος Xiaomi Mi4 4G. Μόλις το παρέλαβα από Κίνα με την MIUI 6.2.1.0 (KXDCNBK) Stable. Έχει updater και μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη η MIUI 6.4.2.0 Αφού τσέκαρα ότι όλα είναι καλά και δεν είναι fake, είπα να πάω παρακάτω και να βάλω την ελληνική ROM.
Η ερώτησή μου (αν και διάβασα πολλά posts) είναι να βάλω την Stable (GTV 5.3.24) ή την Developer (GTV 5.3.27) version? Κυρίως με ενδιαφέρει να είναι σταθερή, χωρίς κολλήματα και κρασαρίσματα και απλά να υποστηρίζει ελληνικά σε SMS κτλ (καθώς προτιμώ αγγλικό μενού).
Οι διαφορές των δύο ROM αφορούν μόνο τα latest apks και περισσότερες μεταφράσεις ή και κάτι άλλο?
Το θεματάκι που έχω διαβάζει ότι ζεσταίνεται το κινητό, είναι θέμα που διαφέρει από ROM σε ROM?
Σας ευχαριστώ!
stefos
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0