Διαφήμιση

Προβλημα με RedRice 1s

• Προβλημα με RedRice 1s

Γεια σας. Σχετικά νέος χρήστης.
      Σκαλιζα στις ρυθμισεις του τηλεφωνου κ εκανα επιλογη μια που ελεγε "simple mode" ή "απλό mode" (δεν θυμαμαι ακριβως).
      Το τηλεφωνο με ρωτησε αν θελω να κανω επανεκκινηση για να bootαρει τον launcher. Επελεξα ΟΚ και εκλεισε.
      Ξανααναψε με το κλασσικο λογοτυπο της Xiaomi , λιγο αργοτερα εμφανισε και το λογοτυπο "powered by android" στο κατω μερος της οθονης αλλα εμεινε εκει.
      Εβγαλα μπαταρια... τιποτα. Ξανα τα ιδια.
      Αρχισα τους συνδιασμους πληκτρων αλλα το μονο που καταφερα ηταν να εμφανισω το λαγουδακι που χακαρει το ρομποτ της android με το μηνυμα "fastboot".
      Σας παρακαλω βοηθιστε με να ανακτησω το τηλεφωνο μου.
      Ειχα εγκατεστημενη την 4.9.27 (αν δεν κανω λάθος) αλλα πριν μεροικες μερες κατεβασα εκ παραδρομης κ την 4.10.... αλλα μετα καταλαβα πως δεν εξυπηρετει το δικο.
    • 1. @admin ένα ακόμα θύμα της "Απλής ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ" (και όχι της "απλής λειτουργίας"). Μήπως πρέπει να απενεργοποιήσουμε επιτέλους αυτή την "νάρκη" ή τουλάχιστον να την φτιάξουμε?
      2. -@christos77 ρίξε μια ματιά ΕΔΩ και αν δεν βρεις άκρη, περίμενε βοήθεια από τον Admin (επειδή δεν ξέρω πιά σε τι στάδιο βρίσκεται το "lite mode", μπας και αποφύγεις το φλασάρισμα και το σετάρισμα απο την αρχή)
      -Επίσης ενημέρωσε με τη συσκευή το προφίλ σου... (αν έχεις και Sony Xperia Tipo και Xiaomi Redmi 1S βάλε και τα δύο)
      -Μην ανησυχείς... θα επανέλθει η συσκευή σου!
    • Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τον χρονο που διεθεσες.
      Στον συνδεσμο που μου δινεις διαβασα οτι περιπου έκανα.
      Για να ειμαι ακριβής ηταν το 2ο πλάνο που ακολουθησα.
      Ο πρωτος τρόπος ήταν μέσω καποιου "MiFlash"... booting μεσω computer, αλλα δεν καταφερα σπουδαια πραγματα.
      Οσον αφορα το "lite mode" κ τα σχόλια που διαβασα στον διαλογο σου με τον admin, ειναι πραγματικα μια ναρκη.
      Και παλι 1000 ευχαριστω.
      :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Ναι επανηλθε. Επειδη το αγορασα απο Σιγκαπουρη η "μαμίσια" εκδοση ειναι μια υβριδικη Κινεζο-Αγγλικη (κλασικα απουσιαζει το play store, αλλά υπαρχει το mi-shop) :) Μπήκα στις λήψεις του εδώ site κ κατέβασα την τελευταία έκδοση για το Redrice 1s, που είχε αναρτηθεί πρίν από μερικές ωρες ΣΗΜΕΡΑ. Ευτυχώς είχα κάνει αντιγραφα ασφαλειας στο mi cloud. Τα υπολοιπα ηταν εύκολα. Αυτό που με τρομαξε ηταν ένα βιντεάκι που είδα εδω (σχετικα με δυνατοτητα διπλου booting σε μια συσκευη Mi-3) κ καπου ανεφερε τους κινδυνους για "bricking" (αν ακουσα καλα). Ε μολις μετα το σημερινο "πειραμα" που εκανα το τηλεφωνο εγινε ... μπετό, το μυαλο μου πηγε κατευθειαν σε αυτην την πιθανοτητα.
    • Άκου, φίλε, christos77,
      η τελευταία ελληνική rom είναι η GTV- 4.10.15 η οποία έχει αναρτηθεί στο φόρουμ, απο τις 15 Οκτωβρίου 2014. Αυτή η ώρα και η ημερομηνία που είδες πριν λίγες ώρες, είναι η τελευταία φορά που κάποιος άνοιξε (και ίσως κατέβασε) το link...
      Ωστόσο, στο τέλος αυτής της εβδομάδος, ο Admin μας ετοιμάζει ΝΕΑ rom, που θα έχει και ενσωματωμένo recovery (κατά πάσα πιθανότητα το TWRP Recοvery). Τρέχει και σχετική ψηφοφορία στο φόρουμ για αυτό το θέμα, τώρα. Σαν κάτοχος Redmi 1S μπορείς, εάν θέλεις, να ψηφίσεις την προτίμησή σου, ΕΔΩ. Όσο για το brick, εάν ποτέ σου συμβεί, μη σε νοιάζει... Υπάρχει λύση! Φυσικά το Redmi 1s δεν έχει δυνατότητα διπλού booting, οπότε δεν κινδυνεύει απο αυτό.

Καλώς μας ήλθες στη κοινότητα! beer