Και Xiaomi και 3D TV και 49" kai 4K ανάλυση και μόνο με 450€. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!
-
-
Οχι . Έστειλα mail σε όλους στην xiaomi με τα στοιχεια μου και τα στοιχεια του εκει εκτελωνιστη στο Χονγκ Κονγκ που με αντιπροσωπεύει και με "έγραψαν" κανονικά. Εκτός απο ce πρέπει να έχει κσι RoHS . Το δεύτερο τουλάχιστον το πάνελ το έχειΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Μάλλον ναι. Οι Κινέζοι της Xiaomi κάνουν τους Κινέζους. Δεν πείρα καμία απάντηση από την εταιρία παρόλο που επικοινώνησα με όλα τα τμήματα της.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Εγώ έστειλα tweet και στον ίδιο τον κο Hugo Barra και με έγραψε.
-
Άστον αυτόν. Εγώ επικοινώνησα στην αρχή με το τμήμα εξαγωγών, με έγραψε. Μετά με όλα τα τμήματα, το ίδιο. Τους έχω και εγώ γραμμένους πλέον. Τηλεόραση έχουμε.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Χαχαχα,
σας το είπα εγώ, δεν είναι απλά τα πράγματα....
Εδώ έχουν φάει πόρτα μεγάλοι παίκτες της Ελληνικής αγοράς που έχουν έτοιμο δίκτυο διανομής, ακόμη και ISPs που θέλουν σα τρελοί να βάλουν τις συσκευές της Xiaomi στο χαρτοφυλάκιό τους.
Σχεδόν καθημερινά λαμβάνω μηνύματα από υποψήφιους μνηστήρες....
Η Xiaomi δεν ενδιαφέρεται προς το παρόν άμμεσα για απευθείας εξαγωγές - πωλήσεις στην EU αν δεν πάρει και το CE στις συσκευές της...
Θα επιλύσει πρώτα το νομικό μέρος, και μετά θα ανοίξει τις πύλες εξαγωγής.... -
Ας φτιάξουν τότε μία τυποποιημένη απάντηση και να την στέλνουν στους ενδιαφερόμενους και όχι να τους "γράφουν". Τουλάχιστον η κουλτούρα των Κινέζων δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Αλλά τι να λέμε τώρα. Ποια κουλτούρα, χάθηκε και αυτή με τα πρώτα McDonalts.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Χαχαχα,
σας το είπα εγώ, δεν είναι απλά τα πράγματα....
Εδώ έχουν φάει πόρτα μεγάλοι παίκτες της Ελληνικής αγοράς που έχουν έτοιμο δίκτυο διανομής, ακόμη και ISPs που θέλουν σα τρελοί να βάλουν τις συσκευές της Xiaomi στο χαρτοφυλάκιό τους.
Σχεδόν καθημερινά λαμβάνω μηνύματα από υποψήφιους μνηστήρες....
Η Xiaomi δεν ενδιαφέρεται προς το παρόν άμμεσα για απευθείας εξαγωγές - πωλήσεις στην EU αν δεν πάρει και το CE στις συσκευές της...
Θα επιλύσει πρώτα το νομικό μέρος, και μετά θα ανοίξει τις πύλες εξαγωγής....
Αυτό είναι πολύ σωστό. Παίζονται πολλά παιχνίδια και εδώ μιλάμε για ΛΕΦΤΑ! Η Lenovo για να έρθει Ελλάδα, αναγκάστηκε να αγοράσει την Motorolla. Αλλιώς ήταν αδύνατον. Μιλάμε για πατέντες, δικαιώματα, μηνύσεις και πολλά πολλά λεφτά! Γιατί νομίζετε δεν έχουν αντιδράσει ακόμα ενεργά οι μεγάλοι παίχτες (Apple, Samsung, LG), παρά μένουν μόνο στα λόγια!? Γιατί οι αγορές που κινείται η Xiaomi δεν ελέγχονται. Οι μόνες ευρωπαϊκές χώρες που θα μπορούσε να πουλήσει είναι η Ρωσία, όπως έκανε πριν η Lenovo.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Η τηλεόραση βραβεύτηκε με το Red Star Design Award 2014. Το βραβείο αυτό αντιπροσωπεύει την καλύτερη σχεδία προϊόντος σε τοπικό επίπεδο Κίνας και έχει το ψευδώνυμο " China's Oscar Award ". Εκτός αυτού, κατά την διάρκεια της πώλησης στο Tmall στις 11/11/2014, κατάφεραν μερικά φανταστικά κατορθώματα και έγινε ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα!
ΠηγήΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Στο αγγλικό miui γράφει ότι από τον άλλο μήνα θα πουλιέται στην Ινδία η Mi-TV2 για περίπου 40000Rs (632$). Για να δούμε εάν θα έρθει ποτέ προς τα εδώ!?
XIAOMI MI TV-2 Indian's expectation on price group - India - Xiaomi MIUI Official ForumΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
εγω βαρεθηκα να περιμενω και πηρα μια 49 αρα της lg
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες