Διαφήμιση

Εφαρμογή συγκέντρωσης mail

• Εφαρμογή συγκέντρωσης mail

Καλησπέρα,

Ελπίζω το νήμα να το έχω αναρτήσει στο σωστό section, εάν όχι παρακαλώ να μεταφερθεί. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή που κατά την άποψη σας είναι η καλύτερη για να συγκεντρώσω όλους τους λογαριασμούς των mail μου σε έναν. Επίσης επειδή έχω ένα mail POP 3 θα ήθελα να μπορώ να προσθέσω και το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Ο/H Astrolabe έγραψε:

Καλησπέρα,

Ελπίζω το νήμα να το έχω αναρτήσει στο σωστό section, εάν όχι παρακαλώ να μεταφερθεί. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή που κατά την άποψη σας είναι η καλύτερη για να συγκεντρώσω όλους τους λογαριασμούς των mail μου σε έναν. Επίσης επειδή έχω ένα mail POP 3 θα ήθελα να μπορώ να προσθέσω και το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Και IMAP και POP3 λογαριασμούς με τη εφαρμογή Κ-9 Mail. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές και μάλιστα πρόσφατα εγκαινίασε και το Google παρόμοια υπηρεσία (όλα σε ένα), ωστόσο σου δίνω την παραπάνω εφαρμογή, επειδή την χρησιμοποιώ και είναι απλή, αξιόπιστη και δοκιμασμένη. Ελπίζω να σε εξυπηρετήσει...
      Φυσικά και το mail του Miui, κάνει όλα τα παραπάνω, εάν το θέλεις... (αν και για πολλαπλούς λογαριασμούς δεν έχει και το καλύτερο interface που μπορείς να βρεις)

• Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση κατέβασα την εφαρμογή K9 και προσπάθησα και στο mail του Mui αλλά δε μπορώ να προσθέσω το mail POP3, υπάρχεις κάποιος οδηγός για το POP3?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Astrolabe έγραψε:

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση κατέβασα την εφαρμογή K9 και προσπάθησα και στο mail του Mui αλλά δε μπορώ να προσθέσω το mail POP3, υπάρχεις κάποιος οδηγός για το POP3?

Εννοείς στο Mail της Miui προφανώς.
      Προσπάθησε έτσι:

Βάλε το Mail σου. Όταν αρχίσεις να πληκτρολογείς το κωδικό σου, θα δεις απο κάτω, θα ενεργοποιήθει το "ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (POP3). Απλά πάτα συνέχεια, και θα σε βγάλει στην εικόνα Νο2
      .....
      εικόνα Νο1

Εδώ πρόσθεσε το διακομιστή της εισερχόμενης αλληλογραφίας του provider σου (κάθε Provider έχει διαφορετικό διακομιστή). Αν το βάλεις σωστά θα το τσεκάρει και θα σε πάει στην εικόνα Νο3
      .....
      εικόνα Νο2

Και τέλος εδώ πρόσθεσε το διακομιστή της εξερχόμενης αλληλογραφίας σου.

εικόνα Νο3

Αν όλα τα έχεις βάλει σωστά, θα κλείσει ο wizard. Κάνε και μια δοκιμή (στείλε και πάρε ένα μαιλ στο εαυτό σου)

• Επανέρχομαι πάλι στο θέμα. Με το Κ9 που μου είχες προτείνει το κατάφερα με το πρωτόκολλο POP3 αλλά δε με βολεύει ιδιαίτερα η εφαρμογή και θα ήθελα να χρησιμοποιώ το Mail της Miui, κάνω όλα τα βήματα αλλά στο τέλος μου βγάζει ότι βάζω λάθος όνομα ή κωδικό, κάτι που φυσικά δεν ισχύει γιατί το έχω τσεκάρει πολλές φορές. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να σβήσω την εφαρμογή mail της Miui και να τη ξανά φορτώσω στο κινητό μου. Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Θέλω να κάνω τη διαγραφή γιατί στο όνομα που μου ζητάει να εισάγω μπροστά από την ετικέτα όνομα έχει ένα ερωτηματικό και φοβάμαι μήπως αυτό το επηρεάζει δηλαδή είναι έτσι: ; Onoma..... ενώ ο κωδικός είναι με ελληνικούς χαρακτήρες.
    • Διαφήμιση
    • Στο mail της Miui υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού των ενεργειών? Βασικά θέλω να σβήνω τα μηνύματα μου από το κινητό ή τον υπολογιστή μου και να συγχρονίζεται αυτή η ενέργεια μου. Ευχαριστώ.
    • Ο/H Astrolabe έγραψε:

Στο mail της Miui υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού των ενεργειών? Βασικά θέλω να σβήνω τα μηνύματα μου από το κινητό ή τον υπολογιστή μου και να συγχρονίζεται αυτή η ενέργεια μου. Ευχαριστώ.

e

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην caeser ().

• Για παράδειγμα, όταν διαγράφω ένα μήνυμα από το κινητό μου, μετά όταν μπω στο mail μου από το pc να μη μου εμφανίζεται το μήνυμα που είχα διαγράψει από το κινητό.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Astrolabe έγραψε:

Για παράδειγμα, όταν διαγράφω ένα μήνυμα από το κινητό μου, μετά όταν μπω στο mail μου από το pc να μη μου εμφανίζεται το μήνυμα που είχα διαγράψει από το κινητό.

Μπαίνεις μέσα στο περιβάλλον του mail σου:
      Πατάς το μενού (τις τρεις παυλίτσες) > Επιλέγεις "Ρυθμίσεις" > Επιλέγεις το μαιλ σου > Πας στο "Συχνότητα Συγχρονισμού" και του δίνεις το χρόνο του "κάθε πότε" θέλεις να σου κάνει συγχρονισμό." Αν δώσεις "ποτέ", ΔΕΝ θα κάνει συγχρονισμό...
      Ελπίζω να είναι αυτό που ζητάς.