Σημερα παρελαβα το τηλ.εντυπωσιακο θα το επεξεργαστω λιγο και σκεφτομαι να του περασω την ελληνικη ρομ.
αγορα RedMi Note 4G
-
-
Αντε μπράβο σου.
Τελικά παρέλαβες γρηγορώτερα από ότι είχα υπολογίσει !!!!
Να χαρείς το τηλεφωνάκι σου, και όταν αποφασίσεις να περάσεις την Ελληνική GTV ROM, ακολούθησε έναν από τους παρακάτω οδηγούς....
=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) -
Ευχαριστω φιλε μου.θα περασω σιγουρα την ελληνικη ρομ.οποιος το ειδε μου ειπε παω να παραγγειλω..χαχαχαχαχα.Για να μην ταλαιπωρω κανενα θα διαβασω διαφορα και αν εχω καμια απορια τα λεμε......
-
Ο/H giorgakisivan έγραψε:
οποιος το ειδε μου ειπε παω να παραγγειλω..χαχαχαχαχα
Έτσι γίνεται συνήθως ....
Κάθε φορά που πάω για κανένα καφέ και βγάζω το Mi-4 κάποιοι μου κάνουν πρόταση ακόμη και εκείνη τη στιγμή να αγοράσουν την συσκευή μου.
Αρκετοί μάλιστα νομίζουν πως είναι κανένα i-phone ... rofl -
Καλημερα σε ολους.προσπαθησα να βαλω την ελληνικη rom.το κινητο ηρθε με multi miui-KHICNBF6.0 .Δεν ειχε updater και εναλα αυτο που δινετε εδο μεσα.αλλα μου βγαζει αυτοοοοοοο Fix - Sometimes phone rebooted when charging (11-13)
Fix - Some devices did not recognize USB OTG (11-13) αν μπορει καποις ας βοηθησει -
-
-
-
οκ θα το κανω με το δευτερο τροπο ελπιζω να πετυχει
-
λοιπον το εκανα με το δευτερο τροπο εκανα Wipe & Reset και μετα Install update zip to System One ετρεχε μεχρι το 25% σταματησε και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν βρεθηκε αρχειο update zip στον φακελλο root .εκανα reboot και τορα με βγαζει στη γλωσσα.βαζο ελληνικα και μου εχει δυο επιλογες Βaidu input kai touchpal x
-
@giorgakisivan , με τον πρώτο τρόπο δοκίμασε
πρώτα κάνεις :
πατάς κάτω αριστερά το πλήκτρο αφής της συσκευής το μενού δηλαδή
επιλέγεις settings/security/και ενεργοποιείς το unknow source
μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής
κάτω χαμηλά βλέπεις το { } Developer options,το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging
στην επιφάνεια του κινητού σου έχεις το updater = Αναβάθμιση , μέσα στο φάκελο tools (αν δεν υπάρχει πες μας)
όταν θα βάλεις την Ελληνική rom , είσαι αυτόματα root
αν προσπαθείς να τρέξεις μια root εφαρμογή , πρέπει χειρικίνητα να δώσεις δικαιώματα root
πηγαίνεις στο Κέντρο ασφάλειας στην επιφάνεια εργασίας ,/Δικαιώματα/προνόμια root και επέλεξε την εφαρμογή
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα