xiaomi mi4
-
-
Καλώς ήρθες.Μια καλή πηγή πληροφοριών όσον αφορά το ποιό e-shop να διαλέξεις είναι διαβάζοντας αυτό το νήμα Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Οσον αφορά υπερ και κατά είναι πολύ υποκειμενικό το θέμα. Εξαρτάται τι ζητάει ο καθείς. Προσωπικά το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι η έλλειψη SD card slot. -
Θα τα κοιτάξω αυτά τα e-shop.έχω αυτή τι στιγμη το nexus 4 αλλά θα ήθελα ενα smartphone με καλά γραφικά καλό επεξεργαστη και μπαταρία να κρατάει όσο το δυνατόν περισσότερο.θέλω να μάθω βέβαια αν υποστηριζει τα ελληνικά σαν γλώσσα και στο μενού γιατί διάβασα οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ
-
Συνήθως όταν μιλάμε για υπέρ και κατά, κάνουμε άμμεση σύγκριση σε σχέση με κάτι άλλο.
Πχ. Υπερ και κατά σε σχέση με το Mi-3W.
Aλλά μιας και το ανέφερες γενικά, θα σου απαντήσω γενικά....
ΥΠΕΡ (+)
- Τιμή
- Ποιότητα κατασκευής
- Λειτουργικό σύστημα(MIUI)
- 3GB RAM
- Κάμερα
- Μπαταρία
- Σασί αλουμινίου
- Ποιότητα οθόνης
- Ταχύτητα απόκρινσης - επιδόσεις λόγο Chipset
- κτλ κτλ...
ΚΑΤΑ (-)
- Δεν παίρνει SD-Card
- Δεν έχει NFC
- Δεν υποστηρίζει 4G/LTE (τέλος Δεκέμβρη το μοντέλο με 4G/LTE)
- Τιμή
-
Τέτοιο πράγμα όπως ελλειπή υποστήριξη στα Ελληνικά δεν θα βρείς, όχι τουλάχιστον εδώ. Όπως θα σε διαβεβαιώσει και ο αγαπητός Αδμιν μας όπως και να έρθει το τηλεφωνάκι και με όποια rom και να την στείλει ο πωλητής φλασάρεις την ελληνική (που σημειωτέον μαγειρεύεται εδώ) και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Απο όσο ξέρω ο Αδμιν αυτή την στιγμή πειραματίζεται με την υποστήριξη CWM recovery στο Mi4. Άλλα κόλπα... vain vain
-
Δεν έχει android?sorry αλλά δεν ξέρω αρκετά περί προγραμματισμού αλλά θα ήθελα να μου πεις σε σύγκριση με το nexus 4 πως θα το βαθμολογουσες?
-
Και βέβαια έχει android. KitKat έχει (4.4). Λίγοι ξέρουν από προγραμματισμό.
-
ωραία απο οτι κοίταξα μέσος όρος τιμής είναι στα 300 ευρώ περιπου εσύ θα μου προτεινες να το έπαιρνα σε σχέση με το nexus 4?
-
Ο/H ntouris έγραψε:
ωραία απο οτι κοίταξα μέσος όρος τιμής είναι στα 300 ευρώ περιπου εσύ θα μου προτεινες να το έπαιρνα σε σχέση με το nexus 4?
φίλε μου ΑΒΛΕΠΗ. -
Και μιας και ειναι σχετικο το θεμα...να ρωτησω γιατι με απασχολει ΑΜΕΣΑ.
Αναμεσα σε Mi3w & Mi4 ποια συσκευη θεωρει καποιος καλυτερη αγορα;Δηλαδη τι ειναι αυτο που ΔΕΝ εχει ενα Mi3 και υπερεχει ενα Μi4;...
Να πω πώς το σκεφτομαι...Θεωρω οτι ενα Mi3w 64GB(επειδη δεν παιρνει εσωτερικη SD)θα ηταν η Α'επιλογη μου σημερα...ομως βλεποντας στην αγορα το "επομενο"Mi4 ειμαι σε σκεψεις...και καπου εδω μπαινει το παραπανω ερωτημα...δηλαδη γιατι θα "πρεπει" να προτιμησω ενα Mi4 αντι για το Mi3;...Xiaomi rules
Κώστας -
Ο/H Βεδουίνος έγραψε:
Και μιας και ειναι σχετικο το θεμα...να ρωτησω γιατι με απασχολει ΑΜΕΣΑ.
Αναμεσα σε Mi3w & Mi4 ποια συσκευη θεωρει καποιος καλυτερη αγορα;Δηλαδη τι ειναι αυτο που ΔΕΝ εχει ενα Mi3 και υπερεχει ενα Μi4;...
Να πω πώς το σκεφτομαι...Θεωρω οτι ενα Mi3w 64GB(επειδη δεν παιρνει εσωτερικη SD)θα ηταν η Α'επιλογη μου σημερα...ομως βλεποντας στην αγορα το "επομενο"Mi4 ειμαι σε σκεψεις...και καπου εδω μπαινει το παραπανω ερωτημα...δηλαδη γιατι θα "πρεπει" να προτιμησω ενα Mi4 αντι για το Mi3;
mi4 καλύτερο του mi3 σε :
Ανώτατη ταχύτητα CPU clock speed - 2.5GHz vs. 2.3GHz
το mi4 , 3GB RAM , το mi3, 2GB RAM
στο mi4, Βελτιωμένο αισθητήρα κάμερας με μεγαλύτερο διάφραγμα
στο mi4 , Εγγραφή βίντεο 2160p
στο mi4 , 8MP κάμερα στο μπροστινό μέρος ,στο mi3, 2MP
στο mi4 , LTE συνδεσιμότητα (όσα το διαθέτουν)
στο mi4 , IR blaster (υπέρυθρες)
TV-out via MHL-enabled microUSB port
Polycarbonate premium unibody vs cheap plastic with metal frame
Gorilla Glass 3
Dual LED flash vs single-LED
NFC connectivity
για καθημερινή χρίση και τα δύο είναι εξίσου καλά( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Καλωσόρισε φιλε. Κι εγώ έχω ενα mi3 w εδώ κ δυο μηνες περιπου. Η παρέα εδώ δεν παίζεται. Ήμουν άσχετος κ έμαθα πολλά!!Εγώ θα αγοραζα στη θέση σου ενα mi3,64gb. Καθ οτι βλέπω πως κ συ ψαχνεσαι. Εγώ πχ. Λέω να το κρατήσω κάνα χρονο κ μετα πάμε για πιο σύγχρονο θηριακι xiaomi φυσικά!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα