Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος κάτοχος xiaomi redmi 1s με rom miui jhccnbf36.0 και θέλω να περάσω τη καινούργια rom.Έχω διαβάσει τους απαραίτητους οδηγούς και θέλω να ρωτησω αν μπορώ να κάνω το update χωρις να κάνω full wipe.Θα έχω τα ιδια αποτελεσματα στη καινουργια rom?
Μπορείς να δοκιμάσεις και χωρίς Full Wipe, ίσως όλα σου πάνε καλά και δεν έχεις προβλήματα.
Αν δεις κάποια προβλήματα μετά την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM, τότε προχωράς στα Wipes (Data/Factory Defaults) και ξαναπερνάς την Ελληνική ROM.
Το ρωταω επειδή με τη tom που έχω δεν μπορώ να κάνω το buckup οπως αναφέρεται στο forum.Η μόνη δυνατότητα που έχω είναι το buckup μέσα απο τις ρυθμίσεις γάντι ώρα φα ασφαλείας κτλπ. Εκτός αν δεν ειναι απαραίτητο το backup
Προχώρα στο Flash...
Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παραπάνω τώρα...
Όταν με το καλό μπει η Ελληνική ROM, θα έχεις και TWRP Recovery και θα μπορείς εύκολα και γρήγορα να πάρεις Nandroid Backups
Μολις εγκατέστησα τη συγκεκριμένη romxiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable45-Hellas-GTV-4.10.31.zip με επιτυχία(χωρις backup,απλα το αρχείο update.zip). Μέχρι στιγμής φένονται όλα καλά.
Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω τώρα?
Καλησπέρα στην παρέα ,έχω μια απορία προσπαθώ να δω πώς και με ποιόν τρόπο μπορώ να πάρω πλήρες backup στο Mi3w με την τελευταία Ελληνική rom και δεν ξέρω ; για πέστε κανέναν τρόπο ,ευχαριστώ !
Καλησπέρα στην παρέα ,έχω μια απορία προσπαθώ να δω πώς και με ποιόν τρόπο μπορώ να πάρω πλήρες backup στο Mi3w με την τελευταία Ελληνική rom και δεν ξέρω ; για πέστε κανέναν τρόπο ,ευχαριστώ !
έχεις την Ελληνική rom , άρα και το σωστό recovery που μπορείς να πάρεις backup όλη την rom
μπες στο cwm recovery ,: backup and restore / backup
όταν την χρειασθείς απο cwm recovery : backup and restore / restore
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
έχεις την Ελληνική rom , άρα και το σωστό recovery που μπορείς να πάρεις backup όλη την rom
μπες στο cwm recovery ,: backup and restore / backup
όταν την χρειασθείς απο cwm recovery : backup and restore / restore
Το έκανα το backup βέβαια μου έγραφε system 1 ή system 2 (active) ή both systems ,και έκανα το τρίτο όλα οκ, ευχαριστώ.