Αγόρασα το xiaomi redmi note από έναν έμπορο στο aliexpress και μου ήρθε χωρίς Ελληνικό menu ενώ το Playstore που είχα ζητήσει να μου εγκαταστήσει δεν δούλευε. Προσπάθησα λοιπόν να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα roμ και να εγκαταστήσω κάποια με Ελληνικό menu και τώρα δεν μου αναγνωρίζει τη rom βγάζει μήνυμα (Δεν υπάρχει rom) ! Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω ώστε να ξαναβρεί τη rom?
xiaomi note
-
-
Από ότι έχουν πει τα παιδιά εδώ μέσα (χωρίς να θέλω να σε τρομάξω) το aliexpress πουλάει αρκετές μαιμούδες και ελπίζω εσύ να μην την έχεις πατήσει.
Τώρα όσον αφορά το τηλέφωνο ανοίγει ή δεν κάνει τίποτα;
Έχεις δοκιμάσει να μπεις σε recovery mode;μπαίνει;πες μας λίγο πως συμπεριφέρεται το τηλέφωνο όταν πας να το ανοίξεις. -
Το γνωρίζω αυτό που μου λες για το aliexpress. Εδώ να σημειώσω ότι έτρεξα antutu και βγάζει κανονικό τον επεξεργαστή (ΜΤΚ 6592) και την ανάλυση της οθόνης (1270Χ720) όμως 2 άλλα προγράμματα μου έβγαζαν διαφορετικό επεξεργαστή (ΜΤΚ 6582) και διαφορετική ανάλυση!! Έτσι αποφάσισα να στείλω mail στην XIAOMI στο Hong Kong στέλνοντας στο IMEI & S/N του κινητού. Η απάντησή τους ήταν ότι το imei υπάρχει αλλά επειδή μπορεί να αντιγραφεί να στείλω στην Κίνα. Βρήκα στο site της XIAOMI μια εφαρμογή που βάζεις το ΙΜΕΙ και S/N του κινητού (φυσικά άπω μετάφραση στο google) και μου βγάζει οτι όντως υπάρχει αυτό το κινητό. Τώρα τι να πω... Επικοινώνησα με τον πωλητή και δέχεται να του το επιστρέψω με full refund αλλά φοβάμαι ότι αν δεν αναγνωρίζει τη rom δεν θα μου δώσει τα λεφτά πίσω.
Όσον αφορά το κινητό ανοίγει κανονικά όμως δεν μπορώ να αποθηκεύσω τίποτα. Ούτε φώτο ούτε κάποιο αρχείο. Είναι σαν να μην έχει αποθηκευτικό χώρο. Προσπάθησα σε recovery αλλά και πάλι τίποτα... -
Ωραία μάλλον έχεις αυθεντικό κινητό. Ψάξε τώρα να δείς αν υπάρχει η εφαρμογή Updater. Επειδή δεν ξέρω τι rom έχεις εγκατεστημένη δεν μπορώ να σου πω που να ψάξεις, οπότε ψάξε όλες τις εφαρμογές ή ακόμα και μέσα απο το Ρυθμίσεις=> Εφαρμογές. Καλό θα ήταν να είχαμε και μερικά screenshots απο το About Phone της συσκευής σου.
Αυτά για τώρα.. -
-
-
Εννοώ οτι δεν αναγνωρίζει αποθηκευτικό χώρο στο κινητο. Όχι εξωτερική μνήμη αλλά την εσωτερική μνήμη
-
Μπορείς να βάλεις ένα screenshot απο το Ρυθμίσεις/Αποθηκευτικός Χώρος??
-
Αυτό φαντάζομαι οτι εννοείς...
-
Πάτησε σε παρακαλώ στο Mount SD Card και δές αν υπάρχει κάποια αλλαγή στα δεδομένα της οθόνης αυτής.
-
μπα τιποτα... δεν μπορεις να επιλεξεις
-
Δοκίμασες να συνδέσεις την συσκευή στον Η/Υ σου. Το βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες