Ναι το δοκίμασα...δεν τον βλέπε
xiaomi note
-
-
Το ότι δεν τον βλέπει δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι δεν υπάρχει. Απλά για κάποιο λόγο δεν γίνεται mount κατά το boot της συσκευής. Προσπαθώ να δω πως θα τα καταφέρουμε .... δεδομένου ότι δεν έχεις και play store.
-
Ο/H amastre έγραψε:
Ναι το δοκίμασα...δεν τον βλέπε
Αν προσπάθησες με το καλώδιο που είχε μέσα το κινητό όταν το παρέλαβες, βρες ένα άλλο και ξαναπροσπαθησε. Υπάρχει ένα θέμα με τα καλώδια που βάζει μέσα η XIAOMI που και εγώ τώρα έχω αρχίσει να το αντιλαμβάνομαι -
σε ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια!!
-
Ναι έχω προσπαθήσει με διάφορα καλώδια αλλά τζίφος.
-
Να σε ρωτήσω,
1. Πρίν να προσπαθήσεις να βάλεις την ελληνική rom είχες προσέξει το πρόβλημα της έλλειψης χώρου?
2. Υπάρχει δυνατότητα να γράψεις κάρτα SD στον υπολογιστή σου και μετά να την βάλεις στο τηλέφωνο?? -
-
Απο το Mi market που υπάρχει εγκατεστημένο και έχω κάνει εγγραφή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κατεβάσω?
-
Ναι προσπάθησε να βρεις Terminal Emulator ή Terminal IDE...
-
δυστυχώς με πετάει έξω το mi market
-
Επειδή οι εναλλακτικές μας τώρα είναι περιορισμένες σταματώ εδώ. Καλό θα είναι να μαζέψεις κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το ποια συσκευή έχεις ακριβώς (Το απλό Redmi Note, το Redmi Note Enchanced Edition, το Redmi Note 3G, το Redmi Note 4G????) τι ακριβώς φλάσαρε αυτός που πείραξε την συσκευή κλπ Η συσκευή πιστεύω είναι ένα μικρό βήμα πρίν να γίνει bricked και τα πράγματα δεν είναι απλά τώρα. Μπορώ να σου προτείνω κάποια διαδικασία η οποία κάλλιστα να έσωσε άλλους αλλά εσένα να σε αφήσει χωρίς συσκευή.
Οπότε βρές όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς, θα είναι καλύτερα.
Καλό σου βράδυ.. -
μήπως έτσι συνέλθει !!!
redmi note προβλημα φορτωσης rom( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες