το ενεργοποίησα και παλι τιποτα.
Προβλημα σύνδεσης κινητού στο laptop.
-
-
Εχουν μπει οι drivers? Μήπως πρέπει να απενεργοποιήσεις το Driver Signature Verification?
-
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
-
-
Και αυτο το εκανα... το βρήκα τυχαια σε ένα βιντεο στο youtube. Αλλα και παλι δεν καταφερα να το λυσω. Απο οτι ειδα στο βιντεο και αλλοι ειχαν παρομοια προβληματα.
-
Να σε ρωτήσω κάτι χαζό. Ο χρήστης στα Windows 8 που κάνεις login έχει δικαιώματα διαχειριστή?? Οχι απαραίτητα login, όταν ανοίγουν τα 8άρια ανοίγουν με έναν χρήστη ενεργό. Αυτός!! Είναι administrator??
-
ναι ειναι
-
Αν και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς έκανε, αν καταλάβεις εσύ, δες και αυτό εδώ -> en.miui.com/forum.php?mod=redi…st&ptid=56079&pid=1038907Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αυτό που γράφει εκεί καταλήγει ουσιαστικά σ' αυτό
Thanks to you I solved, I installed the MIUI V6 by USB OTG CABLE
μάλλον για μια ακόμα φορά ο φταίχτης είναι καλώδιο. Αρχίζω και εκνευρίζομαι με την τακτική αυτή της XIAOMI και τα καλώδια
@mrvaggos ενα τελευταίο και αυτό λίγο τρελούτσικο. Βάλε τα 8άρια σε Safe Mode With Networking και κάνε την διαδικασία απο την αρχή. Δλδ
Συνδέω το Mi4 => Βλέπω στο Device Manager για το ! σε κάποια συσκευή => Του λέω να ψάξει αυτόματα κλπ κλπ -
Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές μέσω safe mode να το λύσω. Και αυτόματα πάτησα να γίνει και το φάκελο με τα drivers έβαλα αλλά δεν έγινε κάτι. Τώρα όσον αφορά το ποστ του maddoctor εγώ δεν έχω την ν6. Να την εγκαταστήσω μήπως και λυθεί? Αλλά πώς εγκατέστησε την ν6 με USB otg cable από τη στιγμή που το pc δεν αναγνωρίζει το κινητό. Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι
-
ενα απο τα βιντεο που είδα είναι αυτό:
και ακόμα ένα ειναι που δείχνει τι πρέπει να κάνεις όταν μπαίνεις σε safe mode αλλά δεν μπορώ να το βρώ. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0