Αυτό μπορείς να το κάνεις και με υπηρεσία File Sharing (πχ 4Shared). Κάνε ενα λογαριασμό με το PC, ανέβασε τα αρχεία που θέλεις, κάνε logout,login με το τηλέφωνο και download. Πιστεύω ότι θα είναι και πιο γρήγορα απο το Baidu
Προβλημα σύνδεσης κινητού στο laptop.
-
-
Επειδή δεν βρήκα λύση με το USB στράφηκα αλλού. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους.
Θα δοκιμάσω αυτό που εστειλες. Κάτι τελευταιο υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχω την ν5? -
Κατά την γνώμη μου όμως πρέπει να το λύσεις. Δεν ξέρεις που μπορεί να σου χρειαστεί.
-
Ναι θα συνεχίσω να ψάχνω. Η λύση είναι φορματ και 7αρια
-
Αν δεν βρείς την λύση αλλιώς η λύση είναι VM και εγκάτασταση 7άρια. Μην ξεκινάς απο την αρχή.
-
Όντως είναι ταλαιπωρία. Προς το παρών θα ψάχνω καμιά λύση
-
εγκατέστησα τη νεα ρομ και το αναγνωρίζει κανονικά το κινητό. Ολα καλά λοιπόν
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Αυτό μπορείς να το κάνεις και με υπηρεσία File Sharing (πχ 4Shared). Κάνε ενα λογαριασμό με το PC, ανέβασε τα αρχεία που θέλεις, κάνε logout,login με το τηλέφωνο και download. Πιστεύω ότι θα είναι και πιο γρήγορα απο το Baidu
Η FTP σύνδεση κινητού - PC ή Laptop , θεωρώ ότι είναι μία από τις ανεκτίμητες δυνατότητες που έχει η Miui γιά μεταφορά από και προς δεδομένων . Και βέβαια είναι πιό γρήγορη από κάθε άλλο τρόπο αφού είναι σαν να είσαι συνδεδεμένος με USB . Κάνω λάθος ?
-
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακριβώς όπως το περιγράφεις, επειδή έχω FTP server πάνω σε linux server που τρέχει 24/7. Αν κρίνω απο αυτό συμφωνώ μαζί σου.
-
δοκιμασα και τους 2 τρόπους και αυτός του ftp server της miui ήταν πολύ πιο γρήγορος
-
-
και εγώ έχω πήξει με αυτό το πρόβλημα.
windows 8.1 64 bit
τελευταία developer gtv rom
cwm recovery
έχω δοκιμάσει καλώδια , θύρες κλπ κλπ τίποτα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0