Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Καρφιτσωμένο To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !
-
-
Καλώς τονα τον Αναστάση !"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Καλός ήρθατε παιδιά και καλή χρονιά σε όλους !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@takisfrag σου έχει μεγάλη αδυναμία πάντως κάθε δεύτερό του μήνυμα με εσένα ασχολείται. Είσαι το αγχολυτικό του για να μην πλήττει.
XTRV the Greek miui definition -
καλός ή κακός λοιτουργή κε αντοίστρωφα!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@makis1024 ο Μήτσος είναι κάτι σαν δορυφόρος μου δεν μπορεί χωρίς εμένα του είμαι απαραίτητος !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tasos17 έγραψε:
γεια σε όλους!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Καλησπέρα παίδες χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους !
Το όνομα μου είναι Νίκος και είμαι 25 χρονών ! Μεγάλο κόλλημα με gadgets ακόμη μεγαλύτερο με PC ,δυστυχώς όσο μου το απαγορεύει/επιτρέπει η τσέπη μου .Αγαπώ πολύ το ράγκμπι και παίζω ερασιτεχνικά ! Έχω ασχοληθεί με προγραμματισμό ,δίκτυα,servers κτλπ..λόγω σπουδών...πληροφορικάριος! Παλιός admin και moderator σε μεγάλο downloading forum το οποίο έκλεισε εν έτι 2013 !Αυτή τη στιγμή κάνω το στρατιωτικό μου σαν Δόκιμος ΕΠ
!
Πρώτο μου τηλέφωνο Android Samgsung GTI-550,ακολούθησε ένα πολύ τίμιο i9305, και μετά iphone.Καλοί οι Αμερικάνοι δε λέω αλλά πολύ ακριβοί για την Ελλαδίτσα και οι εποχές τη φίρμας τελείωσαν για μένα και έσπρωξα το τελευταίο προχτές ..νύχτα
Ψάχνοντας για νέο καταστάλαξα στα αρχικά στα OP και στο 3T αλλά και πάλι πολλά φαινόντουσαν τα μαρούλια...βρήκα όμως αυτό το τίμιο φόρουμ και με έψησε ένα φιλαράκι με το Redmi Note PRO που έχει. Παρήγγειλα άμεσα το δικό μου !
Keep up the good job ! -
-
-
καλώς τον Νίκο @Melanthon, καλή διαμονή καλή χρονιά και καλός πολίτης !!!!!!!!!!!!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!