Καρφιτσωμένο To Know Us Better: Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα !
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Πέστα Μανώλη γιατί εμένα δεν με πιστεύει !!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μα, εγώ δεν κάνω ποτέ παραθέσεις ( πέραν του φυσιολογικού, κάτι που δεν είναι η επισυναπτόμενη εικόνα...
).
maki, το taki (που κάνει το), ρωτάει τι είναι όλο αυτό.....το σώβρακο...δεν κατάλαβε...
ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Κινητό είναι θα φτιαχτεί.... -
Ο/H vrs5 έγραψε:
Χτυπημα κατω απο την μεση. ΑΑΑΑ Τακη να τα λεμε ολα, το φιλαρακι το στεναχωρησες τωρα.
Ελα βρε Μητσαρα @demakhs δεν το ηθελε το φιλαρακι, δωσε τοπο στην οργη. Κανεις δεν θα ηθελε να ειναι στην θεση σου.
Χτύπημα στον Μήτσο ποτέ ! Κατά τα άλλα αντέχει μην τον φοβάσαι είναι σκληρό σκουλήκι !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γεια σου @tasos17 !Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, οφειλω να ομολογήσω ότι τα μηνύματα #557 κ #558 δεν τα κατάλαβα...
Το πρώτο γιατί δεν μπορώ πραγματικα να καταλάβω που κολλαει με το mi-σωβρακοκ το 2ο γιατί δεν υφίσταται θέμα παρεξηγήσεως...με τον γλυκουλη βρε τραχανα Γιαννη??
Το ξέρω ότι δε θα θέλανε πολλοί να ναι στη θέση μου, γιατί δεν τις μπορούν τις μικρές οθόνες, θέλουν από 6,4 κ πάνω για να μπορούν να διακρίνουν!!
Ισχύουν τα μηνύματα #559 & #560 (τέτοια ωριμότητα από τον @Krasdimi , η αληθεια, δεν την περιμενα...)!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
είναι πραγματικη η απορία μου!!
Προυπόθεση να κρατάς xiaomi
Κάνει ένα σκαν και σου λέει στην περιοχή υπάρχει ένα Χ-άρι, 2 Ψ-άρια, 3 Λ-άρια και αποφασίζεις τι γουστάρεις
Σιγά σιγά θα επεκταθεί και στους δρόμους της Κίνας -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H Krasdimi έγραψε:
Τα ακούς @pavlidisc νύχτα το έσπρωξε το παιδί...Ρε χιαομινκ ρε....